Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Misafir kabul ediyormusunuz :KK48: Bendeniz 8. Takım kaptanı Banu :KK52:
Duydum ki buralar pek bir sakin olmuş, motivasyon ufak ufak azalır gibi olmuş oldurmammmmm ;)
Kızlar inan bizim takımda da aynı süreci defalarca yaşadım hatta yeri geldi ben takımı resmen diyet günlüğü gibi kullandım :D günlerce kendi kendime yazıştım ama sonra takım kaptanları sağ olsun destek verip bizide kalkındırdılar ;) eminim sizlerede destek yağacaktır ;)

Ben kendi adıma fırsat buldukça damlarım her zaman olamasada ( gerçi gönül ister her gün her fırsatta damlamayı ama maşallah benim günlük koşturmacam bazen beni baygın düşürüyor :D )
Eminim diğer kaptanlarda destek vereceklerdir ;)
Yeni arkadaş deng gelirsek de size yönlendiririz ;) ama sizlerde buraları ihmal etmeyin ki hedeflerinize bir an önce ulaşın ;)

Umarım herşey gönlünüzce olur ;)
İnanın ben tek kaldığım dönemlerde bile diyetten kopmamaya çalıştım ;) gelen olmasa menümü paylaştım yeri geldiğinde ;) sizlerde kimse yazmıyor sanmayın okadar çok takip edenler var ki gizli gizli :KK48:
Ben inanıyorum sizlerde bu işin üstesinden gelip burayı canlandırabilirsiniz ;)

Duydum ki buralar pek bir sakin olmuş, motivasyon ufak ufak azalır gibi olmuş oldurmammmmm :KK66:
Kızlar inan bizim takımda da aynı süreci defalarca yaşadım hatta yeri geldi ben takımı resmen diyet günlüğü gibi kullandım :KK70: günlerce kendi kendime yazıştım ama sonra takım kaptanları sağ olsun destek verip bizide kalkındırdılar :KK66: eminim sizlerede destek yağacaktır :KK66:

Ben kendi adıma fırsat buldukça damlarım her zaman olamasada ( gerçi gönül ister her gün her fırsatta damlamayı ama maşallah benim günlük koşturmacam bazen beni baygın düşürüyor :KK70: )
Eminim diğer kaptanlarda destek vereceklerdir :KK66:
Yeni arkadaş deng gelirsek de size yönlendiririz :KK66: ama sizlerde buraları ihmal etmeyin ki hedeflerinize bir an önce ulaşın :KK66:

Umarım herşey gönlünüzce olur :KK66:
İnanın ben tek kaldığım dönemlerde bile diyetten kopmamaya çalıştım :KK66: gelen olmasa menümü paylaştım yeri geldiğinde :KK66: sizlerde kimse yazmıyor sanmayın okadar çok takip edenler var ki gizli gizli :KK48:
Ben inanıyorum sizlerde bu işin üstesinden gelip burayı canlandırabilirsiniz :KK66:
Aleyküm selam hoşgeldin canım enerjine bayıldım ya :KK36:
Gel sen ara ara :confused:
İşte vazgeçmemek çok mühim.
Nolursa olsun zorlayacaksın.
Herkes aynı amaçta burda.
Ya neden böyle oldu bilemiyorum kaç kişiyiz ama yazan yok fazla.
Kızlar harbi neden gelmiyorsunuz aktif değilsiniz ?
Ben motive için elimden geleni yapıyorum ama işte faydalı olamıyorum belliki.
Bu beni üzüyo.
Heryerimden motive fışkırıyo her diyetçiye lazım gibiyim kendimi övmek gibi olmasın :KK70::KK70:

Geçer geçer. Şurda yatmaya ne kaldı ki :KK66:
Yemedin demi bişey :KK45:
Yarın tartıda göreceğin eksiyi düşün sabahli mutluluğunu düşün sabahki karnındaki o ferahlığı düşün..

Ayy motivasyonunu severim sana inancım tam benim ya nedense yapacağını ta burdan hissediyorum :21:

İyiki çıktın karşıma motive kaynağımsın valla seni gördükçe hevesleniyorum her şeye :KK200:

Çok az yemişsin ya :KK57:
Akşam bişeyler ye bence. 1 kase yoğurt 1 bardak süt iç bari kız.

Allah seni :KK70: bende süzerim ama taş gibi kızları he yalnız değilsin :KK70:
Artık cidden öyle olmanın vakti geldi. Senelerdir hayal ediyorum. Artık hayalden çıkarıp gerçeğe dönüştürüp önüme bakmam gerek :KK73:
Duygularımız karsklikli canim benimde sana inancim tam mesajlarindan enerji doluyorum desem yalan olmaz tamamen motive hissediyorum seninle :KK36:
Sekersiz 1 kupa cay ictim canim
Aynen bende tas gibi hatunlari suzerim canim onlardan biri olma sirasi bizde sabrimizin sonu selamet insallah :21:

Duydum ki buralar pek bir sakin olmuş, motivasyon ufak ufak azalır gibi olmuş oldurmammmmm :KK66:
Kızlar inan bizim takımda da aynı süreci defalarca yaşadım hatta yeri geldi ben takımı resmen diyet günlüğü gibi kullandım :KK70: günlerce kendi kendime yazıştım ama sonra takım kaptanları sağ olsun destek verip bizide kalkındırdılar :KK66: eminim sizlerede destek yağacaktır :KK66:

Ben kendi adıma fırsat buldukça damlarım her zaman olamasada ( gerçi gönül ister her gün her fırsatta damlamayı ama maşallah benim günlük koşturmacam bazen beni baygın düşürüyor :KK70: )
Yeni arkadaş deng gelirsek de size yönlendiririz :KK66: ama sizlerde buraları ihmal etmeyin ki hedeflerinize bir an önce ulaşın :KK66:

İnanın ben tek kaldığım dönemlerde bile diyetten kopmamaya çalıştım :KK66: gelen olmasa menümü paylaştım yeri geldiğinde :KK66: sizlerde kimse yazmıyor sanmayın okadar çok takip edenler var ki gizli gizli :KK48:
Ben inanıyorum sizlerde bu işin üstesinden gelip burayı canlandırabilirsiniz :KK66:
Aleykum selam nasil guzel enerjiniz var oyle :KK73:
Bizim takimin kizlari biraz yogun sanirim buralara cok ugramiyolar :KK43:

dünkü menüm
kahvaltı 09.00
domates
salatalık
2 dilim ekmek

öğle 16.00
3 adet bisküvi (dersten çıkmıştım ilaç içmem lazımdı ondan yedim :( )

akşam 19.30
2 kaşık bulgur pilavı
2 köfte

1.5 lt su
2 saat yürüyüş

bugünkü menüm

kahvaltı 09.00
domates
salatalık
bi parça poğaça

öğle 16.00
2 bisküvi ( yine ilaç)

akşam 20.00
2 kaşık etli patates yemeği
1 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

2.5 lt su
1.5 saat yürüyüş

Sabah şerifleriniz hayrolsun :KK68::KK68::KK68:

Rabbime şükürler olsun ki bu sabaha da sağlıkla uyandık :21:
İnşallah sizlerde müthiş bir enerji ile güne gözlerinizi açarsınız ;)

Dün nasıl yorulduysam bu sabah 6da uyandım :KK48: bir sevindim size anlatamam çünkü 1 haftadan fazladır sabahın 5inde uyanıyordum ve bir yandan mutluyken bir yandan da akşam erkenden uyku basıyordu :KK48:

Şekersiz Türk kahvemi aldığım gibi kendimi buraya attım :KK66:

Cumaya kaldı şurda 2 gün ama bol suyla birde sıkı bir beslenmeyle eminim herkes güzel rakamlar görebilir tartıda ;)

Bu beni üzüyo.
Heryerimden motive fışkırıyo her diyetçiye lazım gibiyim kendimi övmek gibi olmasın :KK70::KK70:

:KK68::KK68::KK68: Ay çok teşekkür ederim canım ;) o enerji herkese yeter inşallah :KK48:
Kesinlikle vazgeçmemek çok çok önemli ;) Evet bazen şeytan dürtüyor aman salla gitsin boyda yok zaten bu saatten sonra manken mi olacaksın diye ama bir anlık zevk için sağlığımdan olmanın anlamı yok ki :KK20:
Ben defalarca vageçmeye kalkıştım hatta bir ara artık amannnn salla gitsin gidip tüp mide ameliyatı olayım bile dedim :oops: Sİz bilmezsiniz kesin ama benim rekorum 124.5 kgdu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Oturup en son evde bir güzel sinir krizi geçirdim yok ben öleceğim yok haberlerdeki insanlar gibi beni vinçle çıkaracaklar evden bu böyle olmayacak ben ameliyat olacağım diye o_O
Tabi o dönem sanıyordum ki gidip ameliyatı olacağım sonra minik minik de olsa ( tabi ilk bir kaç gün sıvı beslendiğini biliyorum ) her canımın istediğini yiyip kilo vereceğim diye :KK67:
Hani beyin obez ameliyata rağmen yemeği düşünüyordum o an :kızgın:
Hatta ciddi ciddi doktorla görüştüm işlemleri başlatmak için ama adamcağız da bana bak bu çok riskli falan diyince yinede inatla olacağım diye ağladım :KK48: Sağ olsun buradan tanıştığım ve 4 yıldan fazladır görüştüğüm arkadaşlarım beni vazgeçirdiler iyikide geçirmişler diyorum şimdi :KK48:

Bende o zamanki pis boğaz varken kesin ameliyattan sağ çıksam gırtlaktan giderdim :D

Al ver derken kısa keseyim aydın havası olsun :D yoksa bu çatlak buraya hayatını anlatıyor diye daha çok kaçan olmasın :D 6 ay evvel 118 kgla diyetisyene başladım ve Rabbime şükürler olsun ki geçen cuma 90.5i gördüm :KK48:

Tabi kilolar gittikçe daha bir enerjiye yer açılıyor içimde :D

Aleykum selam nasil guzel enerjiniz var oyle :KK73:
Bizim takimin kizlari biraz yogun sanirim buralara cok ugramiyolar :KK43:

Acaba aynı şeyi yukarda yazdığım romanı görünce de düşünecekmisiniz :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay valla bazen çenemin düşüklüğü elime de yansıyor :D :D :D

Kesinlikle pes etmeyin ;) ben inan bazen in cin ve ben top oynuyoruz da dedim yeri geldi kendim çalıyorum kendim oynuyorum da dedim ama hiç vazgeçmedim ;) Baştan sessizlik çok canımı sıkarken sonra bir baktım meğer gizli gizli sessizce okuyanlarda varmış ve üye olup takıma gelenlerde oldu ( gerçi sonradan gittiler ama olsun :D )
Emin ol bir kaç güne bile buraları değişir ;)

2 hafta sonra sınavlarım var o yüzden sık giremiyorum kusura bakmayın:olamaz:

Yeme yeme. Sanki yemediğin bişey mi.
Çok canım çektiyse sabah yersin bi dilim.
Akşama kadar yakar gidersin.
Ama şimdi yeme yatmaya ne kaldıki
Yemedim şükür canım.
Sabaha da bırakmadılar zaten.. Hepsini silp süpürdüler..

Ve aleyküm selam..
Hoşgeldin canım.. Teşekkürler desteğin için..
Bu beni üzüyo.
Kesinlikle her diyetçiye lazımsın sen:KK9:
Sabir saatleri zor kaptanim ama sonuca giden bu yolda basaricaz birlikte:dua:
Zor geçti gerçekten ama başardım yemedim..
Akşam türlü türlü yemekler geçiyordu önümden ama şimdi tık yok.. Canım bişi istemiyor.
Enteresan:KK35:

Back
X