Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah :))ne güzel ya yeni arkadaşlarımız gelmiş hepiniz hoşgeldiniz kızlar inşAllah sağlıklı bir şekilde gider kilolarınız :)
Parmak uçlarında çok ses yapmadan atlıyoruz canimİp atlamak o kadar etkili mi ya nerde atlıyorsunuz alt komşu sıkıntılı biraz
10.000 mi helal olsunSabah 8de 1 simit ve şade nescafe kahvaltı
10da 2 kupa yesilcay
Öğlen taze fasulye yogurt
3de sade türk kahvesi
18.00 az patates kizartmasi 2 tane peynirli kroket
Su 3 litre
Spor 10.000 ip atlama
Gerçek iple yani ip atlar gibi değil :)Parmak uçlarında çok ses yapmadan atlıyoruz canim
Teşekkürler canım :)10.000 mi helal olsun
Ben 79 ile hamile kalmıştım iyi gitti taki son aya kadar. Tansiyon problemi yaşadım. Preklampsi değildi Allaha bin şükür. Ama hamilelik ve kilo ağır geldi vücuduma. İlaç kullanmak zorunda kaldım. Ama çok da pişman degilim bi daha bi daha rejim yapmicam toptan vericem inşaallahBen ortaokulda 53 olduğumu biliyorum rahat 10 sene geçti yani ergenlik beni fena vurdu ondan önce çıtıpıtıydım.Eşim dert ettiğim için bana kızsada hayır benim için sağlıklı olan bu değil hamile kalsam 100 kiloyla doğurmak istemiyorum.
o nasıl menü arkadaşım çok az geldi bana su da az... 800 kaloriden az olmamalı beslenmen.menüm
kahvaltı yok
öğle 13.00
1 bardak ayran
1 bol salatalı şinitzel dürüm
akşam 20.00
2 kaşık pilav
bol yoğurt
1.5 saat yürüyş
1.5 lt su
Ben gerçek ip aldımda baktım doğru saymiyo kendim Hesaplayarak hayali iple atliyorum :)Gerçek iple yani ip atlar gibi değil :)
stres durumunda iştahım kesiliyor benim hatta akşam bişey yemiycektim annemin zoruyla yedimo nasıl menü arkadaşım çok az geldi bana su da az... 800 kaloriden az olmamalı beslenmen.
Hahahhaha süper ya:)Ben gerçek ip aldımda baktım doğru saymiyo kendim Hesaplayarak hayali iple atliyorum :)
Kıyamam. Ama sağlıklı değil ne bileyim. İnsanın iştahı da olmayınca ağzında büyür lokmalar.stres durumunda iştahım kesiliyor benim hatta akşam bişey yemiycektim annemin zoruyla yedim![]()
Ben de stresli veya kaygılı iken hiçbişey yiyemem seni çok iyi anlıyorumstres durumunda iştahım kesiliyor benim hatta akşam bişey yemiycektim annemin zoruyla yedim![]()
Harikasın 10.000 ip hay maşallahSabah 8de 1 simit ve şade nescafe kahvaltı
10da 2 kupa yesilcay
Öğlen taze fasulye yogurt
3de sade türk kahvesi
18.00 az patates kizartmasi 2 tane peynirli kroket
Su 3 litre
Spor 10.000 ip atlama
şey gibi oluyor bende sanki biri midemi sıkıyor yediğim mideme girmiyor gibi hissediyorumKıyamam. Ama sağlıklı değil ne bileyim. İnsanın iştahı da olmayınca ağzında büyür lokmalar.
insandan insana değişiyor bazılarıda çok yer aksineBen de stresli veya kaygılı iken hiçbişey yiyemem seni çok iyi anlıyorum
işte o beninsandan insana değişiyor bazılarıda çok yer aksine
bendede kesilmiyor canım insan uykusundan açım diye uyanırmı yada yatmadan mutlaka yermi yer var yani ben gibilerBende hiçbir şekilde iştah kesilmiyor ama güneş batınca aç gözlülük başlıyor dünyaları yiyebilme kapasitem var gün içinde aklıma gelmez birşey yemek erken uyumaya alışmam lazım yoksa işim yaş