• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben ortaokulda 53 olduğumu biliyorum rahat 10 sene geçti yani ergenlik beni fena vurdu ondan önce çıtıpıtıydım.Eşim dert ettiğim için bana kızsada hayır benim için sağlıklı olan bu değil hamile kalsam 100 kiloyla doğurmak istemiyorum.
Ben 79 ile hamile kalmıştım iyi gitti taki son aya kadar. Tansiyon problemi yaşadım. Preklampsi değildi Allaha bin şükür. Ama hamilelik ve kilo ağır geldi vücuduma. İlaç kullanmak zorunda kaldım. Ama çok da pişman degilim bi daha bi daha rejim yapmicam toptan vericem inşaallah

menüm
kahvaltı yok
öğle 13.00
1 bardak ayran
1 bol salatalı şinitzel dürüm

akşam 20.00
2 kaşık pilav
bol yoğurt

1.5 saat yürüyş
1.5 lt su
o nasıl menü arkadaşım çok az geldi bana su da az... 800 kaloriden az olmamalı beslenmen.

Bende hiçbir şekilde iştah kesilmiyor ama güneş batınca aç gözlülük başlıyor dünyaları yiyebilme kapasitem var gün içinde aklıma gelmez birşey yemek erken uyumaya alışmam lazım yoksa işim yaş

Bende hiçbir şekilde iştah kesilmiyor ama güneş batınca aç gözlülük başlıyor dünyaları yiyebilme kapasitem var gün içinde aklıma gelmez birşey yemek erken uyumaya alışmam lazım yoksa işim yaş
bendede kesilmiyor canım insan uykusundan açım diye uyanırmı yada yatmadan mutlaka yermi yer var yani ben gibiler :KK50: ilk kesin diyete girdim dedim o gece nasıl açımm bi görsen uyuyamam kıvran kıvran midemden sesler adeta açım diye bağırıyodu 2 gün uyuyamam sonra alışırım dedim midemi hoş etmedim gerçekten insan başarıyor ama diyete girdim diyip aynı gece çok bozdum :kızgın:

Back
X