- 8 Ekim 2012
- 3.394
- 6.490
- 358
- 36
çok sevimli geldi banadaçok yakın arkadaşım bana böyle derdi, ondan kalma, insanda sarılma isteği uyandırıyorsun diyordu, o zamanlar da balık etliydim ondan olabilir bence
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevimli geldi banadaçok yakın arkadaşım bana böyle derdi, ondan kalma, insanda sarılma isteği uyandırıyorsun diyordu, o zamanlar da balık etliydim ondan olabilir bence
![]()
Ama sanslisinzki 3,5 kilo fazlaniz var .beni listeye ekler misin bilmiyorum.
çünkü hedefimde ısrarcı değilim.
başlangıç 15 kasım çarşamba
başlangıç kilo 53.5
hedef 50
bu hedefe ulaşmam mümkün değil önümüzdeki aylarda. kış mevsimi doğal olarak iştah az daha açık oluyor
Karatay da hesap yapmadan yasaklı yiyeceklerden yemeden doyasıya yiyorsun. Hesaplı diyette sınırlar içinde doyman lazım. Belli kategorilerde( yağ, protein, karbonhidrat vs.) porsiyon sınırı var. Birbirinin yerine geçen aynı gruptaki yiyecekler arasında tercih yapıyorsun falan. Vaktinde 1 ay sabırla Karatay yaptım hiç memnun kalmadım. Tansiyonum şekerim düştü. Ocağıma incir ağacı dikti bide. Et pahalı anacım! Çerkezi de öyle. Ama başkaları tarafından çok seviliyor o ayrıSimdi bilgilerimi paylasmadan once bir kac seybsoylemek istiyorum .
Birincisi sanirim tartim yanlis tartiyor cunku gunun farkli saatlerinde 2-3 kilo oynayabiliyor. Yeni tarti almam lazim sanirim ama sanirim bu digital tartilara pek guvenim yok siz ne dersiniz . O nedenle kilomu tam bilmiyorum.
Ikincisi muhtemelen 69 70 arasiyim hedefim 60 zor olacak tabi cunku istahim hat safhada . ,5 yasinda kizimvar emziriyorum ve bu aralar daha cok emiyor .
Ucuncusu 6 ocakta yegenimin dugunu var ve biz uc hafta sonra butun aile birlesicez . Eh malum o zmanda dikkat etmek zor oluyor . Dugun elbisem kilolarimi kapatiyor ancak kina elbisem,icin erimem lazim
Dorduncusu belfitigim,needenyle hareket fazla yapamiyorum bel fitigi hareketlerimi ve sabahlari tibet hareketlerimi anca yapiyorum .
Birde caysu yerine gecmiyor dimi
Birede sunu sorucm kalori hesapli diyet ile karatay usulu diyet farkli dimi . Farkli farkli diyetler var hangisininuygulamak lazim acaba
şekerin düşüyor canım galiba.normal birisi için fazla tabi canım benim içinde karbonhidrat fazla ama biraz mecburum yemeğe. 1.midem büyük malesef2. İse 5buçuk aylık bi bebişim var. Sadece anne sütü alıyor kuzum. Sütün kalitesi açısından fazla kısamam. Zaten bünye izin vermiyor;baş dönmeleri, el titremesi bi afralar tafralar
yavaş yavaş ilerliyorum şekerim.
ben karatay yaptım memnun kaldım. özellikle karatay kahvaltılarından.Karatay da hesap yapmadan yasaklı yiyeceklerden yemeden doyasıya yiyorsun. Hesaplı diyette sınırlar içinde doyman lazım. Belli kategorilerde( yağ, protein, karbonhidrat vs.) porsiyon sınırı var. Birbirinin yerine geçen aynı gruptaki yiyecekler arasında tercih yapıyorsun falan. Vaktinde 1 ay sabırla Karatay yaptım hiç memnun kalmadım. Tansiyonum şekerim düştü. Ocağıma incir ağacı dikti bide. Et pahalı anacım! Çerkezi de öyle. Ama başkaları tarafından çok seviliyor o ayrı
Edit. Çerkezi değil çerezi
o da fazlalık değil de. benim isteğim o kiloya inmek . ama şu şartlarda mümkün değil. kışın vermek zor. boyum 170 . kilom 53.5 kimine göre bu kilo bile az . alman lazım diyorAma sanslisinzki 3,5 kilo fazlaniz var .
boza çok severim canımda istiyor aslında ama ekmek gibi bişey diye almamıştım. Ekmek yemeyelim de alayım bari. Süt sevmiyorum. Ev yoğurdu yapıyorum o güzel oluyor. Yeşillik favorim zaten. Ceviz tulum peyniri ve yumurta kalitesini baya arttırıyor sütün. En önemlisi ise su tabi.dün akşa
şekerin düşüyor canım galiba.
boza da al iç. güzel süt yapar.
süt içmek de süt yapar . bol bol su.
dereotu maydonoz .
bende bunlar süt yapardı.
15 gün sonra az az başlarsın ek gıdaya. olsun . kilo almamaya bak. kilo vermesen de olur
protein yemediğim zaman doymuş hissetmiyordum malesef. Haftanın 5günü en azından yemek gerekiyordu. Devam ettiremedim bana uymadı. Günlük hayatındaki yeme alışkanlığın belirliyor hangi diyeti yapıp devam edebileceğini.ben karatay yaptım memnun kaldım. özellikle karatay kahvaltılarından.
sonraki yemeklerim .baklagil. sebze oldu. et sık yenmiyor tabi. et arada.balık arada.
Gerçekten zayıfsıno da fazlalık değil de. benim isteğim o kiloya inmek . ama şu şartlarda mümkün değil. kışın vermek zor. boyum 170 . kilom 53.5 kimine göre bu kilo bile az . alman lazım diyor
kas ağırlığımı spor ile arttırabilirim. bi zamanlar plates yaptım . 4-5 yıl kadar. arada evde yaparım. yani boş bulduğum zamanlarda 2-3 hareket yaparım .ama her gün değil. başka önerin var mıGerçekten zayıfsınaslında rakama takılmadan hatta kas ağırlığını arttırarak sıkılaşıp incelsen daha memnun kalırsın. Fikir istemedin ama dayanamadım kusura bakma.
Maşaallah ya![]()
Karatay da hesap yapmadan yasaklı yiyeceklerden yemeden doyasıya yiyorsun. Hesaplı diyette sınırlar içinde doyman lazım. Belli kategorilerde( yağ, protein, karbonhidrat vs.) porsiyon sınırı var. Birbirinin yerine geçen aynı gruptaki yiyecekler arasında tercih yapıyorsun falan. Vaktinde 1 ay sabırla Karatay yaptım hiç memnun kalmadım. Tansiyonum şekerim düştü. Ocağıma incir ağacı dikti bide. Et pahalı anacım! Çerkezi de öyle. Ama başkaları tarafından çok seviliyor o ayrı
Edit. Çerkezi değil çerezi
Yalniz bildigum kadariyla dereotunun tadi sute geciyor bu yuzden bebegin hosuna gitmeyebilirdün akşa
şekerin düşüyor canım galiba.
boza da al iç. güzel süt yapar.
süt içmek de süt yapar . bol bol su.
dereotu maydonoz .
bende bunlar süt yapardı.
15 gün sonra az az başlarsın ek gıdaya. olsun . kilo almamaya bak. kilo vermesen de olur
Ne guzel . Kisin vermek zor oluyor evet hareketsiz olundugu icin ama kisin istahn acildigini bilmiyordumo da fazlalık değil de. benim isteğim o kiloya inmek . ama şu şartlarda mümkün değil. kışın vermek zor. boyum 170 . kilom 53.5 kimine göre bu kilo bile az . alman lazım diyor
Kizim 1,5 yasinda olmasina ragmen hala dogru durust yemiyor . Umarim sizinki iyi olur .boza çok severim canımda istiyor aslında ama ekmek gibi bişey diye almamıştım. Ekmek yemeyelim de alayım bari. Süt sevmiyorum. Ev yoğurdu yapıyorum o güzel oluyor. Yeşillik favorim zaten. Ceviz tulum peyniri ve yumurta kalitesini baya arttırıyor sütün. En önemlisi ise su tabi.
Ek gıdaya az kaldı inşaallah. O yüzden dediğin gibi tam anlamıyla diyet yapasıya kadar ısınma turu bu benim için.
protein yemediğim zaman doymuş hissetmiyordum malesef. Haftanın 5günü en azından yemek gerekiyordu. Devam ettiremedim bana uymadı. Günlük hayatındaki yeme alışkanlığın belirliyor hangi diyeti yapıp devam edebileceğini.
Yaglar yerini kasa biraktiginda dinlenirken bile vucut yag yakiyormus . Ama uaglar uerino nasil,kasa birakacak iste mesele ordaGerçekten zayıfsınaslında rakama takılmadan hatta kas ağırlığını arttırarak sıkılaşıp incelsen daha memnun kalırsın. Fikir istemedin ama dayanamadım kusura bakma.
Maşaallah ya![]()
Jillian Michael, brazil butt lift tavsiye ederim. Bi ara yapmıştım ciddi kas yapıyor. Hatta diyetisyenim şaşırıp ne yaptın deyip yazmamı istemişti. Ama biraz kondisyon ister. Az başlayıp hızlanırsın git gidekas ağırlığımı spor ile arttırabilirim. bi zamanlar plates yaptım . 4-5 yıl kadar. arada evde yaparım. yani boş bulduğum zamanlarda 2-3 hareket yaparım .ama her gün değil. başka önerin var mı
Bi durumla karşılaşmadım bi etki yapmadı bende canımYalniz bildigum kadariyla dereotunun tadi sute geciyor bu yuzden bebegin hosuna gitmeyebilir
İnşaallah canım bakalım her çocuk kendi fıtratıyla huyuyla doğuyor. Bakalım bizimki ne renk çıkacakKizim 1,5 yasinda olmasina ragmen hala dogru durust yemiyor . Umarim sizinki iyi olur .
kardiyo ile canım. Minimum nabız = (220 – yaşınız) x %60Yaglar yerini kasa biraktiginda dinlenirken bile vucut yag yakiyormus . Ama uaglar uerino nasil,kasa birakacak iste mesele orda
Olmazmı acayip var hemde. Hatta şekerini bile düşürür.Ya birde meyabolizma hizini hesaplamak icin sitelre,baktim ama sabit seylere bakiyorlar emzirmenin metbolizma hizinda etkisi olmaz mi .
Acaba yeme aliskanligimiza gore mi rejim seklimii ayarliycaz
geçmiş olsun canım grupta kim var kim yok liste yapıcam bilgilerini yazarmısın hangi tarihte katıldın kaç kiloydun hedefin