2.Üyelik Alıp Bizleri Kandıranlar...

son zamanlarda iyice arttılar. yazıp konu açıp sonrada köşeye sıkışınca, yok şizofren ,yok ben değilim numaraları. biirde fotoğraf koymalar. kimbilir kimin resimlerini çalıp koyuyorlar.o resimlerin sahipleri umarım bunu öğrenir. o zaman anlarsınız anyayla konyayı.
ya resimlerin sahipleri,,ya adı verilen insanlar mahkemeye verirde bunun sadece insanları keklemekle kalmadığını,kapılarına polis dayandığında anlarlar , işte o zaman biraz düşünürler bu tarz fake konular açarken.

Son düzenleme:
ha biri daha var gördüğüm. bu devamlı arkası yarın gibi konu açıyor. onunda fake olduğuna eminim. umarım çıkar kokusu ortaya.

Peki şimdi ne anlamı kaldı bu forumun, paylaşım olmazsa sürekli şüpheyle bakarsak konulara konu açanların derdine dert eklemiş olmazmıyız.Eminim bu konu başlığını okuyan bir çok üye, "acaba benide mi yanlış anlıyorlar" diye düşünmüş hatta bir çoğuda derdini paylaştığına pişman olmuştur.
Bir kaç kişinin yanlışı yüzünden kimseyi zan altında bırakmayalım, gerçekten çok zor durumda olan arkadaşlarımız var ve ben samimiyetlerine de son derece inanıyorum.Değillerse bile yinede belki gerçektir diye düşünmeden kendimi alamıyorum.Belki kendini ifade edemiyordur, belki yanlış cümleler tercih ediyordur, yanlış bir başlık koymuştur...Yanlış bir yöntemle sorununu dile getirmiş olması onun sorunsuz olduğunu göstermez.Lütfen sizden rica ediyorum birileri bizden yardım isterken önyargılı olmayalım.
Bir gün bir arakadaşa dilenci gelmiş üstü başı düzgün iri kıyım bir delikanlıymış. Arkadaşım öfkelenmiş git çalış utanmıyormusun vs demiş.Çocuk cebinden bir rapor çıkarmış, bak abla bu benim .....akli dengemin bozuk olduğunu gösteren raporum, bana kimse iş vermiyor,üstelik evde çocuklarım var eşimde terk etti beni...

Yani anlatmak istediğim şu arkadaşlar hiçbir şey göründüğü gibi olmaya bilir hayatta, burda konu açanların hangisini tanıyoruz , yada görebiliryoruz ki,yazdıklarından öteye kim gidebiliyor. Yanlış gördüğünüz şey -ya doğruysa, ya gerçekten yardıma muhtaçsa- bence bu ihtimal diğerinden daha önemli...

öncelikle merhaba,
çok güzel yazmışsınız, yüreğinize sağlık. uzun zamandır okuyucuyum, bir kaç ay önce üyelik aldım... cevap/yorum yazmasam bile okurken üzülüp sıkıldığım bazı konuların sahte olduğunu okuyunca kızdığım ve üzüldüğüm çok olmuştur.
ayrıca sizin yorumlarınızı acayip beğeniyorum, sanki ben yazmışım gibi geliyor, belirtmek istedim.

ne ikisi ya insanlar dörtlemiş üyeliği :)))
arkayı dörtlemişler

hey allahım ne garip ya
bu arada konu sahibi su aygırı o 4 nikli bayanın üyeliklerinden birinde sana arkadaşlık göndemriş sanırım ve sende kabul etmişsin sanırım hepimizi çok güzel kandırmışlar

Ben de her konuyu okuyup çoğuna yorum yapmayanlardanım,
Bazen de fake olduğunu bile bile yazıyorum, o eğleniyorsa ben de eğleneyim birazcık diye,
Bazen de fena halde yutuyorum zokayı

Nasıl bir fantazidir, şuraya konu açayım da millet yorum yapsın, e açtın ben de bişey yazdım ne oldu, başın göğe mi erdi,boyun mu uzadı
hiç işi gücü yok bu insanların.

o son kapanan konu nedir öyle yakışıyor mu bu kadar basitleşmek?

ben okurken utanıyorum bunlar yazmaya utanmıyor!

kadın forumu burası kahve değil ki bel altı muhabbeti yapılsın..

bence ağza alınmayacak küfürleri edenler bir süre değil tamamen banlanmalı..

nasıl yakıştırır insan-hele de birkadın- bunu kendine anlamıyorum.

5 senedir burdayım bu denli iğrenç birşey okumadım.

bencede bel altı küfür edenler ceza almalı çok rahatsız edici mahalle ağzıyla kavga etmek yakışmıyor kk gibi bir yerde

seninkiyle benimki aynımı acaba.

olabilir bu fake çıkan konulardan sonra aynı dediğiniz gibi arkası yarın türünden açılan konulara, hep ekşınlı konular açan hayatı bir türlü normal düzene oturamamış konu sahiplerine pek inanamıyorum artık...

bencede bel altı küfür edenler ceza almalı çok rahatsız edici mahalle ağzıyla kavga etmek yakışmıyor kk gibi bir yerde

aynen ne bel altı konusmalar döndü bugün
kibledim ama umarım banlanmıslardır da bir daha terbiyeden uzak yorum yapmazlar
bayanlıklarından utandım ikisinin de

Son düzenleme:
Bir üye vardı bundan bir sene öncesine kadar.
Yorumlarını beğenirdim Bdv de çok takılırdı.
Kendi hayatından da bahsederdi,sevgilisi ile baraber yaşadığını.Aniden nikah olduğunu ve bir gün hamile olduğunu hamilelik takviminden ve açtığı sigara ile ilgili bi konudan öğrenmiştim.
Hatta avatarın da resmini kullanırdı.Ama hepsi yalanmış hamilelik vs..Resimler kendinin değilmiş zaten.O üyeye çok şaşırmıştım.
Odur budur fake hesaplara şaşıramıyorum tüm kontenjanım o üyeye harcamışım

Evet merwosh bende çok şaşırmıştım

Son açılan konu ne öyle aman Allahım şoklardayım

aynen ne bel altı konusmalar döndü bugün
kibledim ama umarım banlanmıslardır da bir daha terbiyeden uzak yorum yapmazlar
bayanlıklarından utandım ikisinin de

Evet neydi o konu öyle :44:
Bel altı konuşmalara hiç girmeyeceğim bile çok ayıp ettiler gerçekten de
Okurken utandım ben burada :26:
4 hesaplı üyeye değinmeye dahi gerek yok
Bir konusuna çok yorum yapmıştım paralamıştım kendimi yardımcı olmak adına
Sonra kazen geldi ipliğini pazara çıkardı.
Bugün de ablası gelmiş güya.Bilmiyorum ama ben hiiçççç inanmadım ablası olduğuna
Nasıl bir hırs ise artık yalan söyleye söyleye bıkmadı.
Kazen saolsun aydınlattı bizleri de gözümüz açıldı

Bencede bir daha siteye girmesinler geçiçi uzaklaştırmak yetmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…