2.Üyelik Alıp Bizleri Kandıranlar...

Sen basligi eksik yazmissin meger:)
Sayiyi arttiralim 2-3-4-... Uyelik alip bizleri kandiranlar olarak degistirmek lazim

Doğru diyosun
4 üyelik de biraz fazlaca oluyor .İpin ucunu kaçırmak denir buna
Kazen bıraksaydı 10a kadar yolu vardır belki de
Hiç anlaşılmayacak sanmış olmalı.
Her bir konusunda farklı hikaye.Kendi başına gelmiş gibi anlatmaları...
Eklediği fotolara da inanmamak gerek ne kendidir ne ablası bence.Bir yerlerden bulup eklemiştir.Ona da inanmamak gerek
Kazen avukatla görüşecekti noldu görüştü mü acaba merak ediyorum :44:

nasıl ya? oturup ciddi ciddi mesai harcamış sanal bir düya kurmuş kendisine desene :) ne boş insanlar var yaa. can sıkıntısı böyle bir şey herhalde :)
nasıl öğrenilmiş peki fake olduğu Kazen mi ortaya çıkarmıştı gene :)

Evet merwosh bende çok şaşırmıştım

Son açılan konu ne öyle aman Allahım şoklardayım

Artık şaşırmıyorum.İnterneti klavyesi ve hayal gücü var üstüne birde canı sıkılıyorsa her şeyi okuyabiliriz burada

Evet Kazen çıkarmıştı ortaya

yine çoklu üyelik olayları. yine yakalanmalar. her yeni üyeye temkinli yaklaşacağım bundan sonra.

acaba resim falan mı istesem yanıma usulce yaklaşanlardan..

merwosh değil miydi o :26:

Fake olduğu nasıl anlaşılmıştı ki o konuyu hatırlamıyorum :44: Aslında ben anlamıştım, bazı üyeler resim yüklerken bir hata yapıyorlar ve onların fake olduğu az çok belli oluyor...

yine çoklu üyelik olayları. yine yakalanmalar. her yeni üyeye temkinli yaklaşacağım bundan sonra.

acaba resim falan mı istesem yanıma usulce yaklaşanlardan..

sen bir tek benimle takıl, dünyada bir benzerim daha yok

çift üyelikler değil de beni kızdıran, dalga geçmeleri. sadece kendi yazdıklarına hak vermek için yeni üyelik almaya üşenmiyorlar mı yahu

Evet Merwosh.O kızın sahte olmasına pek bi şaşırmıştım
Tam hatılamıyorum da kazen çıkarmıştı ortaya resimleri çalıntı mı neydi

Resimleri yabancı bir siteden almış. Kazen farketmişti...

Aynı şeyi ben de farkettim, şöyle örnek vereyim:

Örneğin facebookta bir resmi sağ tıklayarak bilgisayarınıza kaydettiğiniz zaman bilmem kaç haneli bir rakam dizisiyle kaydeder tabi siz ismini değiştirmezseniz...

Ordan kopyalanan resmi aynen burda albüm yaptığın zaman yine aynı rakamsal isim ile kaydediyor fotoğraf ismini zahmet edip değiştirmezlerse...

Böylece az çok belli oluyor, direkt bilgisayardan mı yüklemiş yoksa bir siteden mi almış...

Tüyoyu verdim, artık herkes resimlerin açıklamalarını değiştirecek

Sen fakesin Yoksa hiç kimse böyle sevimli olamazzz

Ay alakasız bir yerden gireceğim ama.İki saattir bilgisayarın ekranındaki leke ile uğraşıyorum.Sayfatyı kaydırdığımda bunun leke değil senin nickinin altındaki işaret olduğunu anladım Leke gibi duruyor

hahahahahhahahahahahahahahah herkes birilerine fake der, sen bana leke dedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…