- Konu Sahibi Dumadumadum
-
Fake konunun doçenti oldu bu 4 hesaplı arkadaş
Sen basligi eksik yazmissin meger:)
Sayiyi arttiralim 2-3-4-... Uyelik alip bizleri kandiranlar olarak degistirmek lazim
Bir üye vardı bundan bir sene öncesine kadar.
Yorumlarını beğenirdim Bdv de çok takılırdı.
Kendi hayatından da bahsederdi,sevgilisi ile baraber yaşadığını.Aniden nikah olduğunu ve bir gün hamile olduğunu hamilelik takviminden ve açtığı sigara ile ilgili bi konudan öğrenmiştim.
Hatta avatarın da resmini kullanırdı.Ama hepsi yalanmış hamilelik vs..Resimler kendinin değilmiş zaten.O üyeye çok şaşırmıştım.
Odur budur fake hesaplara şaşıramıyorum tüm kontenjanım o üyeye harcamışım
Evet merwosh bende çok şaşırmıştım
Son açılan konu ne öyle aman Allahım şoklardayım
nasıl ya? oturup ciddi ciddi mesai harcamış sanal bir düya kurmuş kendisine desene :) ne boş insanlar var yaa. can sıkıntısı böyle bir şey herhalde :)
nasıl öğrenilmiş peki fake olduğu Kazen mi ortaya çıkarmıştı gene :)
Bir üye vardı bundan bir sene öncesine kadar.
Yorumlarını beğenirdim Bdv de çok takılırdı.
Kendi hayatından da bahsederdi,sevgilisi ile baraber yaşadığını.Aniden nikah olduğunu ve bir gün hamile olduğunu hamilelik takviminden ve açtığı sigara ile ilgili bi konudan öğrenmiştim.
Hatta avatarın da resmini kullanırdı.Ama hepsi yalanmış hamilelik vs..Resimler kendinin değilmiş zaten.O üyeye çok şaşırmıştım.
Odur budur fake hesaplara şaşıramıyorum tüm kontenjanım o üyeye harcamışım
yine çoklu üyelik olayları. yine yakalanmalar. her yeni üyeye temkinli yaklaşacağım bundan sonra.
acaba resim falan mı istesem yanıma usulce yaklaşanlardan..
yine çoklu üyelik olayları. yine yakalanmalar. her yeni üyeye temkinli yaklaşacağım bundan sonra.
acaba resim falan mı istesem yanıma usulce yaklaşanlardan..
Kendi resimlerini gösterecekleri ne malum
merwosh değil miydi o :26:
Fake olduğu nasıl anlaşılmıştı ki o konuyu hatırlamıyorum :44: Aslında ben anlamıştım, bazı üyeler resim yüklerken bir hata yapıyorlar ve onların fake olduğu az çok belli oluyor...
merwosh değil miydi o :26:
Fake olduğu nasıl anlaşılmıştı ki o konuyu hatırlamıyorum :44: Aslında ben anlamıştım, bazı üyeler resim yüklerken bir hata yapıyorlar ve onların fake olduğu az çok belli oluyor...
o da doğru başka bi foto eklemek zor olmasa gerek ama ben valla sahiciyim
Resimleri yabancı bir siteden almış. Kazen farketmişti...
Sen fakesinYoksa hiç kimse böyle sevimli olamazzz
Ay alakasız bir yerden gireceğim ama.İki saattir bilgisayarın ekranındaki leke ile uğraşıyorum.Sayfatyı kaydırdığımda bunun leke değil senin nickinin altındaki işaret olduğunu anladımLeke gibi duruyor
Sen fakesinYoksa hiç kimse böyle sevimli olamazzz
hahahahahhahahahahahahahahahherkes birilerine fake der, sen bana leke dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?