2.Üyelik Alıp Bizleri Kandıranlar...

hehehe o soruyu ben sormuştum beyaz türk müsün diye o da evet beyaz tenliyim demişti o erkek çıkmıştı ekşici falandı sanırım. benim kocam zeus gibi diyordu o konu çok eğlenceliydi hatta bu sabah birden o konu aklıma geldi bugün konuşacağım varmış demek.

beyaz türk olan pembepınardı ama ben caddebostanlıyım beyaz türklerde annengil dayımgil falan denmez diyordu beyaz türk lafı oradan çıkmıştı ben de pembepınarın dediğine istinaden o erkek üyeye sormuştum

Aminnn

Vallahi bilmiyorum forumda bana mimli mükemmel deniyormuş,
dolayısıyla üzerime alındım :)

Yorumu yapan üye bendim cudana.
Ayşe tiplemesiyle seni ve herhangibirini kastetmedim :26:
Böyle olanlar da var dedim olabilir dedim.
Mimli mükemmel olduğun konusunda bir fikrim yok sen neden üzerine alındın ki hem.
Bizim seninle problemimiz atışmamış dahi olmadı ki seni rencide edeyim burada.
Dediğim gibi üste alınacak birşey yok ortada.

Bunun uzun zamandır ben de farkındayım; bazıları oyle abuk hıkayeler anlatıyor, kendılerı veya olaya dahıl kışı&kısıler oyle gerçekdışı, nasıl deyıp hıc kımsenın bırlıkte yapamayacağı, bos çuval mısalı veyahut kabustan fırlamıscasına tıplerkı ınsan halıyle suphelenıyor, misal; bır kadın vardı cok cıddı psik. sorunları olan ama mıde rahatsızlığından ılac kullanamayıp tum gununu PC,T.V. basında gecıren, bır dolu onerı aldı, sonra herhalde bırden sıhırlı değnek degdıde ıyılestı, yokoluverdı vatandaş, gerçek olsa ıdı en azından ara ara foruma gırerdı bence, ztn tanıttığı gıbı bır karakterle de kımse yapamaz dıye düşünüyorum, ilgınc yaa ...mesela bazılarının da hıkayesı bazımızınkine cok benziyor sankı sdc bıraz farklılık yaratılmış gıbı (bılemıyorum bır ıhtımal bızlerı gundelık hayatta tanıyan&tanıdıgını düşünen bırılerı de olabılır tabıkı...belkı bundan emın olmak ıcın kendınce yem atıp ortaya tuzağına dusmemızı bekliyordur..olmayabılır de oladabılır de, dünya kucuk netıcede...) hayır tamam bu hayatta her sey mumkun ama bır de su var madema o denlı kotu açıl yardım gerektıren durumdasın nıye bır kac gun yazıp kaçıyorsun; bunların bazıları bana FAKE gıbı geliyor ve cok da samımı gelmiyor acıkcası...ama tabı böyle saçmalıklarla&duzmecelerle vakıt harcayan, kafa bulan kışı hem bos ınsandır hem psıkolojısı farklıdır hem de az bıraz zıhın fukaralığı vardır dıye düşünüyorum....böyle seylerle kafayı bulmak ıcın cok farklı kategorıde ınsan olmak lazım...

Son düzenleme:
Hihihiii Cudana çık aradan
Pembepınargil favori üyemdi benim.
Aaah ah kimse onun yerini dolduramaz.
En beyaz tenli Türk oydu bikerem

bende tam bunlarını düşünüyordum duygularıma tercüman oldun arkadaşım

Artik bende inanir oldum 2uyelik olayina

Hatta cani sikiliyor acaip ilgi cekici bir hikaye uyduruyor

İnsanlari birbirine dusurup

Neden boyle yapiyorsunuz ama sey ben uhu uhu diyerek vakit geciriyor

Gerci hata bende supheleniyorsan cevap yazma iste

Herkesin mutluluk kapisi farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…