2.Üyelik Alıp Bizleri Kandıranlar...

yok zaten konu açmıyorum yanlış anlamayın.
sadece insanlardan özür dilemek, halimi anlamalarınızı istediğim için yazdım.

eminim sizin gibi birçok kişi anlayacaktır.
onun dışında kimseden ne para talep ettim, ne sövdüm, ne küfrettim.

ikinci üyelikle sanki çocuğum varmış gibi ve de mazlum durumdaymış gibi bir kişiliğe büründüm ama alay etmek için değildi. bu günlerce halime bakıp ağladığım, darmadağın olduğum bir durumdur.

bu yüzden zaten psikolojik destek almaya başladım.

eşim de zaten bu kadarını beklemiyormuş benden öyle demişti. ben de bu kadar hakareti ondan ve ailesinden beklemediğimi söyledim.

sonuçta kimse seve seve kendini aciz zavallı durumuna düşürmek kendi kendine hakaret etmek istemez... ama oldu artık.

günden güne düzelmek için çabalıyorum. sizler de dua edin.

Cok tesekkur ederim size de hayırlı geceler. Böyle baktığınız için gerçekten çok memnun oldum.

Rica ederim lütfen kendinizi mahçup hissetmeyin.Bakın geldiniz herkes o olayı unutmuşken siz özrünüzü dilediniz.Bundan sonrasında yapacağınız birşey yok.Forumdan da geri durmayın bence yine yazın dertlerinizi tabi yazmak rahatlatıyorsa ama yok daha çok kafanızda kurmanızı sağlıyorsa sizde bizim dertlerimize yorum yapın:)

Son düzenleme:
Merhaba

Sizi tanımıyorum ve buradaki "özür" yazınıza neden olan şeyleri de bilmiyorum.

Tabii ki, bahsettiğiniz durumlar nedeniyle muhtemelen hem çok üzülmüş hem de size destek olmaya çalışmış, size yorumlarıyla yardımcı olmaya çalışmış olan arkadaşlarımın duygu ve hislerini de bilemiyorum.

Size belki de çok daha başka bir işlerini erteleyerek öncelik vermiş, zaman ve emek harcamışlardır bir çoğu eminim...

Bu nedenle, Onlar adına bir şey düşünmek, kendimi onların yerine koyarak düşünmek ve davranmak afaki kalacaktır, çünkü onlar kadar tanıklık edip, onlar kadar üzülmüş olduğum bir süreç yaşamadım sizin konu veya konunuzla alakalı olarak.

Ancak, yanlış şeyler yaptığınızı ve bunların içinde bulunduğunuz bir takım psikolojik etkilerin sonucunda ve elinizde olmadan geliştiğinin "kendiniz de farkında olup, neden - sonuç ilişkisi içerisinde açıklamış ve özür dilemişsiniz" bu çok ama çok güzel ve erdemli bir davranış.

Umarım, ciddi bir destek almaya başlamışsınızdır ve bu destek konusunda uzunca süre aynı hassasiyet ve titizlikle devam edersiniz. Çünkü, anladığım kadarıyla siz de kendiniz için en doğru şeyin bu olduğunu fark etmişsiniz zaten. Sağlıklar ve mutluluklar ve hayırlı geceler diliyorum.

herkese iyi geceler dilerim.

umarım halimi bir nebze de olsa anlamışsınızdır.

tekrardan kusuruma bakmayın.

Olayın içinde değilim ama bu başlık altındaki bi kaç mesajınızı okudum. Üzüldüm.

Hatalarınızın farkına varmış olmanız da güzel...

Kendinizi daha fazla yıpratmayın derim.

insanlar yanlışlar yapabilir hangimiz yapmıyoruz ki? önemli olan bunların farkna varmaktır..hayatlar değişir,insanlar değişir,düşünceler değişir..sen hatalarının farkındasın..

ama bir şey demek istiyorum; lütfen ruh halini düzeltmeden tüp bebek tedavisine başlama sakın..önce senin sağlığın önemli sonra bebeğin olur İnşallah.

Aeroplain,insanin kendine ettigini kimse ona yapamiyor biliyor musun?
Kimse sana kaba davranmadi, sen kendine hakaretler yagdirdin.
Durum ortaya ciktiginda kizmaktan ziyade senin icin uzuldum.
Icinde bulundugun durumun ruhunu parcaladagini, kendinden yeni bir benlik yaratmak icin sanal
Kisilikler olusturmaya basladigini dusundum.
Umarim daha iyisindir.
Psikolojik destek almana sevindim , aslinda esinin bu durumu farketmesine de sevindim.
En azindan durumun sende yarattigi travmayi farketmis oldu.
Bundan sonrasi icin tum bunlari arkanda birakmani dilerim

Erdemli bir davranış. İyileştiğinin göstergesi. Kendi adıma özrünü kabul ediyorum. Her insan hata yapar, önemli olan farkedip telafi etmek. Yolun açık olsun. Umarım hayatın düzene girer bundan sonrası için

Bence adminler her yeni üyelikde msn den webcam kontrol ederek kadın olduğu onaylanarak üyelikler aktifleştirilmeli.Yaptığım her yoruma çirkin alıntılar yaparak erkek yada eşcinsel olduğum imalarıyla hareket vari yorumlar yapılarak alıntı yapılıyor yazdıklarıma, istesem şikayet butonuna basardım ama saniyemi bile harcıyamam sadece gülüyorum üstelik bunu yapanlardan biri editördü yazdıklarımı takipe devam bebişlerimm

Onun da kolayı var
Bulunur bir kadın koyulur webcam karşısınına
Al sana kadın üyelik

İkinci üyeliği geçtim ,bir de eski üye olup bi şekilde tekrar yeni bir nickle gelen ve geldiği an takıntısına devam edip peşime düşenler var.Madem o kadar arkadan sallamaya meyilliler ,keşke karşıma çıkıp açıkça söyleseler,daha etik olur.

Çook var böyle kişiler evet ben de şahidim
Kaldıkları yerden devam ettiklerini sanıyorlar üstelik ya ona şaşıyorum

Biz bi hesapla basedemıyoruz mıllet 3er 5er hesaplar acıyor nasılkafalarını bu kadarr ayrı seylere ayırabılıyorlar pes vala :d sankı bana dunyayı kurtaracak fazla hesaplar acarak :d

Biz bi hesapla basedemıyoruz mıllet 3er 5er hesaplar acıyor nasılkafalarını bu kadarr ayrı seylere ayırabılıyorlar pes vala :d sankı bana dunyayı kurtaracak fazla hesaplar acarak :d

Yönetim de hangi biriyle uğraşsın .Hangi birinin üstesinden gelsin.

İp nolarını değiştirip kolayca üye olurlar tekrar herşeyin kolayı var :26:

yönetim de hangi biriyle uğraşsın .hangi birinin üstesinden gelsin.

Ip nolarını değiştirip kolayca üye olurlar tekrar herşeyin kolayı var :26:

aynen öle canımm mıllet artıkkurdu oldu bu ıslerınnn..facele basladı dıger sıtelerde de devam edıyorlar ne anlıyorlarsa artıkkk bılemedımm:26:

konuyu acanın 2 .üyelik alıp ceza alması değişik bir ironi olmus

çok şaşırttın beni su aygırı

üzüldüm acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…