2.Üyelik Alıp Bizleri Kandıranlar...

bukadarda dönülmezki kardeşimm sorma yaa benim ençok şaşırdığım 2. üyelik alıp kendi konusunda kendine saydırmasıydı

canım nıye şaşırıyorsun sağlam insan yuruyemıyorum dıye duygu sömürüsü yapıyor kendıyle kavga etmiş çokmu

Mune yi ensemde hisediyorum

Sanki birazdan gelecek bansız krallığıma bir son verecek

En azından ulvi bir nedenden gideceğim

BDV'de geyik yapmaya devam ederseniz akibet belli
İspatı bu gece geyiğe kurban gidenler.

kızlar size bir sır vereyim.aslında ben,ben değilim.18'lik çıtırım.ne çocuğu evli bile değilim.senelerce sizi kandırdım.

fake konu hangisi acaba...

Şu hamileyim evlatlık vereceğim diye konu açıp da 4 üyeliği olan rahatsızı da gördükten sonra bazı insanların ne kadar gereksiz olduğuna bir kez daha inandım.Eline ne geçti acaba.Ben cidden üzülmüştüm haline.Özel mesaj atmıştım destek amaçlı.En son bir üyelik daha açmış ablasıymış gibi.Asıl komik olan bu kişilerin kendisi.Demek bu kadar boş hayatları var ki burada bunlarla eğleniyorlar

Yazmayayım dedim ama dayanamadım.Öğrenciyim, annem öldü, cebimde 4 tl var, hamileyim diyince bir anne olarak dayanamadım ve para göndermeyi düşünüyordum.Durumuna bakacaktım biraz. Meğer gerçekten hamileymiş fakat tüm o 4 üyelik de oyunmuş. Ne geçti eline be insan evladı.Ablası kimliğiyle de gelip küfürler etti üyelere. En çok da resmine tipsizsin diyen üyeye gücenmiş Yazık ki bu insanlar çocuk doğurup büyütüyor. Ne beklersin ki

Duygularla oynamayı hüner edinmiş bahsettiğin kişi.

Eline ne geçtiyse artık.

Bir de tüm bu yaptıklarına hastalık adı vererek kılıf uydurmaları yok muuu

Bazen yardım isteyen konu sahibine cevap yazmakta bile tereddüt ediyorum.
Bir ara sözlükçüler dadanmıştı ama çabuk çözülüyorlardı.
Bunlar profesyonel duygu sömürücüleri.
Umarım anlattıkları hayatları, olayları hiç bir zaman yaşamazlar.
Ama hak alıyorlar, üzüyorlar.

dava açılacaktı o kişiye ne oldu acaba son durum?

dava açılacaktı o kişiye ne oldu acaba son durum?

Bilmiyorum ama eğer gerçekten açılırsa ibreti alem için sayfa sayfa yayınlanmalı ki bu tür insanalar temizlensin.Siteye de güveni sarsılıyor insanın.Doğruyu söylemem gerekirse dava açılacağına çok inanmıyorum.Açılsa bile Türkiye' de bu işler pek ciddiye alınmaz.sonuçta dişe değer bişey beklemiyorum.Bir konu başlığı açıp konuyu bilen ve rahatsız olan kişilerden destek mi toplasak

İkinci, üçüncü üyelik alıp , her üyeliğide farklı karakter yaratanlar,
buradaki üyeleri kandıranlar, bir üyeliğiyle diğerine yorum yapıp,
bir başkasına saydıranlar,
bir üyeliğiyle özürlü olup, diğeriyle zumba yapanlar bir başlık altında teşhir edilsin.
Durumu bilmeyip hala üzülen , sempati besleyen insanlar var.

Kendisiyle sorunu vardır..
Hakaret etmek içindir..
Kişilerle dalga geçmek gibi hobisi vardır..
Bu liste uzayıp gider böylece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…