- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Dumadumadum
-
2 kere tattım ben onu cnım3.yü istemiyorum
Aman aman :18::18:
Eee ne diyorduk ya bizi niye kekliyorlar kime inanacağımızı şaşırdık arkadaş
bukadarda dönülmezki kardeşimmsorma yaa benim ençok şaşırdığım 2. üyelik alıp kendi konusunda kendine saydırmasıydı
Korku neler yaptırıyor
Hadi canım o kadar ileri gittik mi.Kendine saydıranı da ilk kez duydum
bukadarda dönülmezki kardeşimmsorma yaa benim ençok şaşırdığım 2. üyelik alıp kendi konusunda kendine saydırmasıydı
canım nıye şaşırıyorsun sağlam insan yuruyemıyorum dıye duygu sömürüsü yapıyor kendıyle kavga etmiş çokmu
ay resmen kendiyle kavga etmiştikimdi hatırlamıyorumda açıklamştı patronlar 2sinin ay kişi olduğunu
Mune yi ensemde hisediyorum
Sanki birazdan gelecek bansız krallığıma bir son verecek
En azından ulvi bir nedenden gideceğim
BDV'de geyik yapmaya devam ederseniz akibet belli
İspatı bu gece geyiğe kurban gidenler.
o konu sahibine çok üzülüyordum saf gibi..buradaki kişiler sanal ama konular gerçek diye bakıyorum her zaman..
özellikle bugün ki konuda canım çok sıkıldı..tüp bebek gibi ciddi birşeyi kullanması da çok mide bulandırıcıydı!
benim o arkadaşa yardımcı olmak için anlattığım kendi tüp bebek hikayem,başka bir arkadaşın bebeğinin olmamasından duyduğu üzüntü,adunulun 13 kez tüp bebek tedavisini denediğini yazması,diğer bir arkadaşın merkez araştırıp bilgi vermesi,başka birinin fiyat araştırıp yardımcı olmaya çalışması bunların hepsi gerçekti..
bu insanlar farkında değiller ama kul hakkına giriyorlar aslında!
ve gerçekten hastalıklı bir durum bu.ben acıyorum onlara.
Yazmayayım dedim ama dayanamadım.Öğrenciyim, annem öldü, cebimde 4 tl var, hamileyim diyince bir anne olarak dayanamadım ve para göndermeyi düşünüyordum.Durumuna bakacaktım biraz. Meğer gerçekten hamileymiş fakat tüm o 4 üyelik de oyunmuş. Ne geçti eline be insan evladı.Ablası kimliğiyle de gelip küfürler etti üyelere. En çok da resmine tipsizsin diyen üyeye gücenmişYazık ki bu insanlar çocuk doğurup büyütüyor. Ne beklersin ki
Yazmayayım dedim ama dayanamadım.Öğrenciyim, annem öldü, cebimde 4 tl var, hamileyim diyince bir anne olarak dayanamadım ve para göndermeyi düşünüyordum.Durumuna bakacaktım biraz. Meğer gerçekten hamileymiş fakat tüm o 4 üyelik de oyunmuş. Ne geçti eline be insan evladı.Ablası kimliğiyle de gelip küfürler etti üyelere. En çok da resmine tipsizsin diyen üyeye gücenmişYazık ki bu insanlar çocuk doğurup büyütüyor. Ne beklersin ki
dava açılacaktı o kişiye ne oldu acaba son durum?
dava açılacaktı o kişiye ne oldu acaba son durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?