2.Üyelik Alıp Bizleri Kandıranlar...

evet ya çok haklısın... ben şahsen sanal ama okuduğum şeylere çok üzülüyorum yeri geliyor ağladığım konular bile oluyor
neden böyle saçma şeyler yapma gereği duyuyolar anlamıyorum

Kendi içlerinde kişilik kargaşası yaşıyorlar canım.
Aslında naptıklarını kendileri dahi bilmiyorlar.
Hayal edip edip gelip buraya konu açıyorlar.
Hayal dünyalarıyla gerçek hayatı ayırt edemiyorlar.

Herkes kendini kandırır, ben kendime düşeni yaparım,
yardımcı olacağım, fikir verebileceğim birşey varsa veririm,
karşıdaki hastaysa, yapabilecek birşey yok, kendini kandırır.
Her konuya acaba yalan mı diye yaklaşmak bence yanlış,
yalan da olabilir, ama bizim bir kaybımız yok.
Her konuyu kendi derdimizmiş gibi sahiplenmekte doğru değil,
ben kendi adıma gerçekten içimde hissettiğim konuları sahiplenirim.
Bu arada yazmadan da geçemeyeceğim, siteyle ilgili bu tarz çok sık konu
açmıyor musunuz, bunları okuyup kimse kendine çeki düzen vermeyecek ki.
Biraz amaçsız, sonuçsuz ve kişisel oluyor konularınız.
Siteyle ve üyelerle ilgili her derdimize ayrı konu açmayı pek doğru bulmuyorum
site adına açıkçası.

hande olayı da mı fake di :96:

O da fake diye okumuştum sonra onu da kaçırmıştım zaten..
ayy hep geç kalıyorum böyle şeylere
Bu arada yeni olayı da çözdüm areoplain mı neydi o da 2 üyelik alıp
biriyle konu açıp diğerinden kendine hakaretler etmiş..
Anlamak için çabalamak gereksiz.. yazık hasta olmalı, lütfen tedavi ol arkadaşım:26:

Bu arada bu aeroplainin bir konusuna hiçbişi nickli arkadaşım fake konu deyip
hakaretler etmişti de..

Ben hiçbişi ye çok kızmıştım bilip bilmeden niçin saldırdın diye.
Şimdi kendisinden özür dilerim..
Tabi hakaret etmesine gerek yoktu ama salak yerine konulduğumuz için o da bir yerde kendine hakim olamadı.
Bir de tebrik ediyorum nasıl farketmiş helal olsun

o da 3. üyelik olmasın :)))))))))))))))

Kk varolduğundan beri sahte konular ıkıncı hatta üçüncü üyelıkler olacaktır...

Yönetıcı herkesten üye yaparken resım TC kimlik num doktor raporu isteyemez..

İstesede öyle ınsnalar varkı başkanın resmi ve TC kayıt olur.

Asıl bizler burasının sanla bir site olduğunu unutup her yazılanının gercek oldugunu dusunup ona kendımızı kaptırıyoruz..

Yenı taşındığımız bır evde kapı komşumuza hemen evımızın anahtarını teslım edermıyız..bunun gıbı düşünün biraz zaman lazım..

Ben açılan konu fakee mı değil mı dıye kafamı yormuyorum ..Cevap yazmaya vaktım varsa yazıyorum..

Belkı konu sahtedır..Ama hayat bu belkı ılerıde boyle bır olayı yaşar yazdıklarımızı hatırlar..

ben şaşırıyorum böyle olaylara yazık diyorum.ne gerek var.

valla ben çok safım galiba duymamıştım böyle ikinci üyelik falan......

bide böyle milleti kandırmak için 2. üyemi oluyolarmış.....
bravo doğrusu şeytanın bile gelmez aklına.....
anlat biraz canım şu olayın detayını

bu konuya fazla takılmazdım çünkü ciddiyetsiz bozuk kişilikli insanlar heryerde var kendını kanıdırmış der geçerdım ama dun akşamki konuya çok üzülmüştüm başıma gelenlere benzıyordu butun ıyı nıyetımle hatta ağlayrak yazdım ve bır baktımki bu gün aynı kişi kendı konusuna yanı kendısıne hakaret eıyor bunlar önlenemez bılıyorum psikoloij testtten geçirmıycekler tabı uye ederken ama ınsanında diğer konulara ınancı kalmıyor hadı cnm buda olurmu deyip geçiyoruz ama oluyor işte o alay edılmek için açılan konuları bırılerı gerçekten yaşıyor ama artık inanacak hal kalmıyor insanda

Zaten birinci üyeliğin hakkından gelemeyenler ikincide ne yapacak ki? Örnekleri de görüyoruz zaten…kaldı ki yazan kalem aynı olduğundan ilk üyeliklerinin ismine kadar doğru tahminde bulunabiliyoruz. Demek ki isim değişikliği bir yere kadar idare ediyor onları.

Yaaa işin ilginç tarafı bu aeroplainın bir sürü konusu var...
Kaynanasına eltisine vermiş veriştirmiş..
Burda da artık akıllandım onlara nasıl davranmam gerektiğini öğrendim falan yazıyordu.
Hatta mektup bile yazmıştı uzun:26:
Şahsen o kadar konusu olan birinden şüphelenmemiştim ama demek belli olmuyormuş ben saf değilim güya

kız bikere bir derdim varda konu açmıştı kaynanama eltime mektup o üyemi bu iki yüzlü....hiç sevmemiştim zaten eğer oysa konusuna cevap yazdımda bana çook kızmıştı kötü bişey yazmamıştım oysa

Aynen :13:,......

Artik bende suphe duymaya basladim da bunun sonu nereye kadar
Zamanimizi harcayip okuyoruz dusunuyoruz cevap veriyoruz yardimci olmaya calisiyoruz, hakkimizi helal etmeyiz sonra

Ayrica konu sahibinin nickine bayiliyorum

Bazen sunu dusundugum de oluyor, burada uzun suredir uye olan uye belki de kendini belli etmeden bi konu acmak icin yeni uyelik almis da olabilir yani, sahsen belki bende böyle birsey yapabilirim akil danismak icin kendini desifre etmek istemiyorumdur :26:

Son düzenleme:
Fake üyelikler, sanal alemde maalesef cok fazla. Kendilerince yasamak istedikleri, hayati ciziyorlar, ilgiyi üzerlerine cekip kendilerince tatmin oluyorlar.

Ancak kk nin farkli bir misyonu olduguna inaniyorum. Farkli kültürdeki, karakterdeki, bölgedeki kadının aynı çatı altında birbirlerine fikir danıştıklari, paylasimlarda bulunduklari güzel bir çatı. Art niyetli kullanımlara bir faydası yok. Kendileri gibi olanlar buradan verim sağlar. Burada dürüst olmak ve empati kurabilmek hem sorununu paylaşana, hem fikir beyan edene, hem de konuyu okuyana faydasınin olduğunu düşünmekteyim.

Kısaca fake uylelikler yalnızca kendini kekler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…