2 yaş bebesi ve kedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç kimse yavru kedilerini tanımadığına ücretsiz sahiplendirmiyor. Tanıdıklarımda da böyle bir imkan yok, ne yapmalıyım?
Bir kaç barınağın ve sayfanın da ilanlarına yazdım ancak hem tecrübesiz olmaktan kaynaklı hem de 2 yaş çocuğunda kaynaklı olumlu dönüş olmadı.

Cins kedi ise vermezler.
Neden derseniz para aşkından öte bu tip ilanlardan yavru toplayıp pazarlayıp satan dolandırıcılar var.

Siz cinse takılmayıp kafanızdaki ideal karakteri (sakin olsun, çocuğum sevebilsin vb) oturtup o nitelikte biraz daha büyükçe kedilere bakın. Zaten öyle minnoş bir kediye denk geldiğinizde gözünüz cins mi değil mi görmeyecek.

Bu arada sahiplendirilen çok cins kedi var, yavru bulamayabilirsiniz ama büyümüşünü bulursunuz.

Minik yavruya bakmak zordur, hazırını sahiplenin. 👍

Aslında sen hayvandan anlarsın

Ama kedi biraz değişik o isterse herşeyi yapar aslında gayet öğrenir ama çaktırmaz

Hani derler ya Fransızlar İngilizce bilir ama konuşmaz diye kedi de öyle

Veteriner dendiğinde bazanın Altına kaçıyor

Öğlen mutfağa gidince koşup beni balkona çıkar diye geliyor

Eşim yatmaya gidince koşup o da gidiyor hemen yatmaya

Balkonun kenarına çıkarsa sadece bakışımla usluca iniyor

Ama aynı kedi tüm aileyi çiziyor

Kedilerin sagi solu belli olmaz, fabrika uretimi degil hepsinin farkli karakteri var. British alirsiniz asabi cikar, sokaktan alirsiniz cok uysal cikar. Hayatim boyunca kedi baktim, su anda 2 kardes kedim var, karisik irk. Biri hayatimda baktigim en uysal, sakin kedi, digeri cok hiperaktif. Hiperaktif kediye bakmayi goze alamiyorsaniz benim tavsiyem yetiskin kedi alin. Yetiskin kedilerin karakterleri oturmus oluyor. Barinaktan ya da gonullu sahiplendirenlerden huyunu suyunu ogrenebileceginiz kedi alin. Yavru alip, sonra birakinca dengesi kaciyor zavallilarin. Kediler normal sartlarda 15-20 yil yasayabilirler. Tatillerinizi, duzeninizi, her seyinizi ona gore uyduracaksiniz.
Masraf olarak sadece mama ve kum diye dusunmeyin. Asil veteriner parasi cok. Kisirlastirma, asi, ilaclar,vitaminler, dis temizligi vs. Yaslandikca bu masraflar cok artacak.

Aynı anne babanın 5 yavrusuna baktık.
1) Çok renkli biri kısa biri uzun yavruya bayılmıştım, dokundurmadı bile. Eli görünce tam hız kaçtılar, sevmek hak getire.
2) Az benekli yavru orta şekerdi
3) Benekli yavru ve tekir ise inanılmaz tatlı çıktı. Hele tekiri çiğ köfte gibi yoğurabilirsiniz o derece. Pati tırmık hak getire.

Aynısını petshop yavrularında deneyin benzer sonuç çıkar. Bu durumda nasıl cins tavsiyesinde bulunalım ki?

Evde hayvan beslemek 2. çocuk bir nevi bence.
Sizin şu anki fiziksel, psikolojik ve maddi durumunuz böyle bir sorumluluğa müsait mi mesela o önemli.
Oğlunuz şu an ki yalnızlık durumunu kreşle halledebilir bence, hayvanı da biraz daha büyüyüp siz rahatlayınca edinebilirsiniz bencr.

Hiç kimse yavru kedilerini tanımadığına ücretsiz sahiplendirmiyor. Tanıdıklarımda da böyle bir imkan yok, ne yapmalıyım?
Bir kaç barınağın ve sayfanın da ilanlarına yazdım ancak hem tecrübesiz olmaktan kaynaklı hem de 2 yaş çocuğunda kaynaklı olumlu dönüş olmadı.
Biz sokaktan almistik

2 arkadaşım bir senedir bakıyorlar bu cins kediye. Hiç tırmalama, ısırma, eşyalara zarar verme ile karşılaşmamışlar. Öyle olunca bir yakınlaştım bu fikre. Aslen hiç de esktra bir sorumluluk taşıyacak gibi değilim .Yani beni değil ama oğlumu tırmalaması beni gerer evet böyle bir huyu olursa. Sürekli tırmalasa ısırsa hoşuma gitmezdi muhtemelen.

Isırma huyu olsa bu sefer sahiplendirme sürecine gireceksiniz, bu da vicdan yorar.
Sorumluluğu çok fazla. O da oyun ister, ilgi ister.
Masrafı 50 lira diyen inanın kediye bakmıyordur. 50 liraya kaliteli mama bile bulamazsınız.
Kumu, oyuncağı, rutin sağlık kontrolleri hepsi bir dünya masraf
Bizim kedimiz için veterinerden sürekli mesaj geliyordu, x aşısı vakti, y vitamini vakti diye. Sık sık gidiyorduk.

Tatile gitmek isteyeceksiniz, kediye yer ayarlama sorunu olacak. O da ayrı bir sorumluluk.

Öyle her mamayı da veremezsiniz veya bir aşısını bile aksatamazdınız çünkü evde bebek olacak.
Bizim kedimiz British değildi ama bazen tepki göstermek için salona halıya yaptığı da oluyordu.

Tüm bunları göze alacaksanız anca o zaman almalısınız.

Merhaba, size faydalı olabilirim sanıyorum. british shorthair 4 yaşında bir oğlum var. 3 aylıktan beri bizimle. Bu cins zaten genel olarak sakindir. Çok fazla tüy problemi olmaz. 4 senedir bizimle ve bir tek koltuğum perdem vs hiçbir esyamda tırnak izi yok. Tirmalama tahtası dışında hiçbir yeri tirmalamaz. Bizi de hiç tirmalamadi isirmadi. Bizi kapıda karşılar özlediğini belli eder. akşamları birlikte oyun oynarız enerjisini atar. Kısacası bizim ailemizin bir üyesidir. Masraf kalemi ise yavruyken ilk aşılar tamamlanana kadar masrafı var ancak Daha sonra yıllık aşılar ve iç dış parazit oluyor sadece bu çok büyük mebla değil. Ancak dikkat edilmesi gereken maması kaliteli olmalı ben 10 kg alıyorum 6 ay gidiyor. Ayrıca aylık bir kum masrafı var. ben çam pelet türünde kum alıyorum çok cuzzi bir miktar tutuyor o da.
Çocuğumuz henüz yok o sebeple çocukla iletişimine şahit değilim ancak çok fazla video içeriği var internette gayet güzel anlaşıyorlar. Ben çocukların evcil dostla büyümesini destekleyenlerdenim. Evcil hayvanın bambaşka bir enerjisi oluyor evde. Başka sorunuz varsa seve seve yardımcı olurum :)

Evde Scottish cinsi kedimiz var cok tatli ve sakin varlığı yokluğu anlaşılmıyor:)) tirmalama saldirma gibi huyu hic yok alacaksanız british

Sizin yerinizde olsam ne yaparım:
5-6 aylık hatta yetişkin de olur, karakteri oturmuş, el bebek gül bebek hayvanseverin elinde büyümüş, aşıları da tam bir kedi sahiplenirim, evet bedava verirler.

Cinslerine göre belirli bir rengi ve tüyü var evet ancak karakterleri çok daha muğlak. Irk standartları bu konuda zorlayıcı değil. Bir de petshoplarda satılan yavruların birçoğu yurtdışındaki çiftliklerde kafeslerde büyüyor, sosyal olmadıkları için problem yaşanıyor. Öte yandan evden alanlar çok daha mutlu.

Kediler ilk aylarda cinsine bağlı kalmaksızın çok hareketli oluyorlar, karakteri zor anlaşılıyor. Size tırmalama tahtasını bilen hatta tırnağı kesilse bile kucağınıza gömülecek kedi lazım.
Çok küçük olsun diye ısrar etmeyip böyle bir kediyi sahiplenmenizi şiddetle öneriyorum, hazırı varken niye şansınızı deneyesiniz ki?
İnanın onlara da baktım ama yok. Bir kısmı ise zaten huyu suyu nasıl diyince direk sizi eliyor pazardan mal mı alıyorsun diyerek. Haklılar da evet ama bir de çocuk var düşünmem gereken. Hayvan sevgisi aşılayayım derken çizen tıslayan bir kediyle korkutmak istemem.

Kedilerin sagi solu belli olmaz, fabrika uretimi degil hepsinin farkli karakteri var. British alirsiniz asabi cikar, sokaktan alirsiniz cok uysal cikar. Hayatim boyunca kedi baktim, su anda 2 kardes kedim var, karisik irk. Biri hayatimda baktigim en uysal, sakin kedi, digeri cok hiperaktif. Hiperaktif kediye bakmayi goze alamiyorsaniz benim tavsiyem yetiskin kedi alin. Yetiskin kedilerin karakterleri oturmus oluyor. Barinaktan ya da gonullu sahiplendirenlerden huyunu suyunu ogrenebileceginiz kedi alin. Yavru alip, sonra birakinca dengesi kaciyor zavallilarin. Kediler normal sartlarda 15-20 yil yasayabilirler. Tatillerinizi, duzeninizi, her seyinizi ona gore uyduracaksiniz.
Masraf olarak sadece mama ve kum diye dusunmeyin. Asil veteriner parasi cok. Kisirlastirma, asi, ilaclar,vitaminler, dis temizligi vs. Yaslandikca bu masraflar cok artacak.
Biz uzun süre tatillere dönüşümlü çıktık zaten sadece bu sene papağanlarımızı kaybettik. Üç tanesi farklı sebeplerden öldü bir boşluktayız da aslen. Yaşlandıkça durumumuz daha iyi olue diye umut ediyorum. Şu an devam ettiğimiz krediler sebebiyle sıkışık durumdayız ama oğlumun mama ve bezi kesmesiyle aylık bakımı oraya aktarırım diye düşündüm.

Cins kedi ise vermezler.
Neden derseniz para aşkından öte bu tip ilanlardan yavru toplayıp pazarlayıp satan dolandırıcılar var.

Siz cinse takılmayıp kafanızdaki ideal karakteri (sakin olsun, çocuğum sevebilsin vb) oturtup o nitelikte biraz daha büyükçe kedilere bakın. Zaten öyle minnoş bir kediye denk geldiğinizde gözünüz cins mi değil mi görmeyecek.

Bu arada sahiplendirilen çok cins kedi var, yavru bulamayabilirsiniz ama büyümüşünü bulursunuz.

Minik yavruya bakmak zordur, hazırını sahiplenin. 👍
Yani ben de öyle düşündüm ama hiç bulamadım. Yazdığım gibi genelde barınak yahut gönüllüler azarlıyor insanı :D bir tane yavru geçenlerde ortada kalmış. Ben de sahibe ilettim bakın tecrübem yok ama cins kedi diye bakarken buna çok kanım ısındı. Hani kimse olmazsa bakabilecek seve seve bakmaya çalışırım dedim. Hmm demek cins arıyordunuz diyerek engelledi.:D
Aslında sen hayvandan anlarsın

Ama kedi biraz değişik o isterse herşeyi yapar aslında gayet öğrenir ama çaktırmaz

Hani derler ya Fransızlar İngilizce bilir ama konuşmaz diye kedi de öyle

Veteriner dendiğinde bazanın Altına kaçıyor

Öğlen mutfağa gidince koşup beni balkona çıkar diye geliyor

Eşim yatmaya gidince koşup o da gidiyor hemen yatmaya

Balkonun kenarına çıkarsa sadece bakışımla usluca iniyor

Ama aynı kedi tüm aileyi çiziyor
Evet aslen siyam kedisi aşırı ilgimi çekiyor mesela. Bir sürü yazı okudu hakkında, çok yakın geldi bana ama dediğim gibi hiçbirine cesaret edemedim. Hem dediğin gibi hayatım çok oturmadı ama bir yandan da param olsa ikinci çocuğu yapardım kafasındayım. Yani kardeş olmayacağına göre bir kedi bebeyle büyüsün diye düşündüm de ben yapabilir miyim hiç bilemedim.

Evde hayvan beslemek 2. çocuk bir nevi bence.
Sizin şu anki fiziksel, psikolojik ve maddi durumunuz böyle bir sorumluluğa müsait mi mesela o önemli.
Oğlunuz şu an ki yalnızlık durumunu kreşle halledebilir bence, hayvanı da biraz daha büyüyüp siz rahatlayınca edinebilirsiniz bencr.
Evet bu da bir seçenek ve çok mantıklı ama gönlüm dur durak bilmiyor. Araştırıyorum aylardır. Maddi olarak neyle karşılaşacağımı bilemiyorum. İlk masrafları artı aşıları ve mamasına tamam ama çok fazla ekstrası çıkarsa bir süre sonra karşılayamayız gibi. Bu da muallak yani her şey olabilir bir anda hasta olabilie. Ama şöyle de bir durum var biz de ekstra hasta olsak onu da karşılayamayız :D ama bu demek değil ki ortada kalacağız veya bırakacağız.

Merhaba, size faydalı olabilirim sanıyorum. british shorthair 4 yaşında bir oğlum var. 3 aylıktan beri bizimle. Bu cins zaten genel olarak sakindir. Çok fazla tüy problemi olmaz. 4 senedir bizimle ve bir tek koltuğum perdem vs hiçbir esyamda tırnak izi yok. Tirmalama tahtası dışında hiçbir yeri tirmalamaz. Bizi de hiç tirmalamadi isirmadi. Bizi kapıda karşılar özlediğini belli eder. akşamları birlikte oyun oynarız enerjisini atar. Kısacası bizim ailemizin bir üyesidir. Masraf kalemi ise yavruyken ilk aşılar tamamlanana kadar masrafı var ancak Daha sonra yıllık aşılar ve iç dış parazit oluyor sadece bu çok büyük mebla değil. Ancak dikkat edilmesi gereken maması kaliteli olmalı ben 10 kg alıyorum 6 ay gidiyor. Ayrıca aylık bir kum masrafı var. ben çam pelet türünde kum alıyorum çok cuzzi bir miktar tutuyor o da.
Çocuğumuz henüz yok o sebeple çocukla iletişimine şahit değilim ancak çok fazla video içeriği var internette gayet güzel anlaşıyorlar. Ben çocukların evcil dostla büyümesini destekleyenlerdenim. Evcil hayvanın bambaşka bir enerjisi oluyor evde. Başka sorunuz varsa seve seve yardımcı olurum :)

Evde Scottish cinsi kedimiz var cok tatli ve sakin varlığı yokluğu anlaşılmıyor:)) tirmalama saldirma gibi huyu hic yok alacaksanız british

Şu an 4 arkadaşımın ikisinde british ikisinde scottish var. Hepsi de böyle naif süper tarzı yorumlar yapınca ırk olarak yönelmiş bulundum ben de.

Şu an 4 arkadaşımın ikisinde british ikisinde scottish var. Hepsi de böyle naif süper tarzı yorumlar yapınca ırk olarak yönelmiş bulundum ben de.
Scottish ırkı hasta bir ırk, lütfen onu tercih etmeyin. Eklem rahatsızlıgı var ömür boyu acı ve ağrı çekiyor biraz araştırırsanız görürsünüz zaten kulaklarının kırık olması rahatsızlığının bir göstergesi.

Scottish ırkı hasta bir ırk, lütfen onu tercih etmeyin. Eklem rahatsızlıgı var ömür boyu acı ve ağrı çekiyor biraz araştırırsanız görürsünüz zaten kulaklarının kırık olması rahatsızlığının bir göstergesi.
British düşündüm scottish hakkında araştırmalar evet onu gösterdi. Ama ikisine de çok sakin dedi arkadaşlarım. Bilemiyorum ki ama tekiri olup sakin tırmalamaz diyen hç duymadım

Koalina Koalina

Kedilerin ayrı karakteri var demiştim ya aslında birçok kişi biraz yabani kedilere de yuva bulmaya çalışıyor. Sizi engelleyenler onlar. 😉

Yoksa kedi çok sakin bir tip olsun, megafonla duyuruyor millet merak etmeyin. 😂

Siz petarkadas gibi sitelere girin, uysal sakin vs yazın. Direkt şirin mırlama videosu/kucak fotosu ekleyenlerle görüşün. Bu tip sitelerde cins kedi gelir ama aynı gün başvurmanız lazım.

Zaten cins ya da değil hiçbir kediyi yaşadığı yerini görmeden sahiplenmeyin/ücret vermeyin. İnsana yaklaştığını görmeniz lazım, çocuğun kucağında durduğunu görmeniz lazım.

Cins düşünüyorsanız yavrunun minimum 2 ay emmesi lazım, sosyalleşmesi lazım, anne altını tercih edin.

Bizim tekire mahalle çocukları kucakta site turu yaptırıyorlardı, 3 yaş çocuğu yamuk tutuyor yine sesi çıkmıyordu. Yine kırçıl bir kedi de böyleydi, insan sevgisinden hemen farkı anlarsınız.

Standartlarınızı yüksek tutun, barınak yerine bireysel hayvanseverlerle görüşün, zaten barınaklarda kedi pek olmaz.

Birkaç güne çok memnun kalacağınız kedilerle görüşeceksiniz merak etmeyin.
15-20 yıl birlikte olacaksınız aceleniz yok içinize sinsin bir.

Koalina Koalina

Kedilerin ayrı karakteri var demiştim ya aslında birçok kişi biraz yabani kedilere de yuva bulmaya çalışıyor. Sizi engelleyenler onlar. 😉

Yoksa kedi çok sakin bir tip olsun, megafonla duyuruyor millet merak etmeyin. 😂

Siz petarkadas gibi sitelere girin, uysal sakin vs yazın. Direkt şirin mırlama videosu/kucak fotosu ekleyenlerle görüşün. Bu tip sitelerde cins kedi gelir ama aynı gün başvurmanız lazım.

Zaten cins ya da değil hiçbir kediyi yaşadığı yerini görmeden sahiplenmeyin/ücret vermeyin. İnsana yaklaştığını görmeniz lazım, çocuğun kucağında durduğunu görmeniz lazım.

Cins düşünüyorsanız yavrunun minimum 2 ay emmesi lazım, sosyalleşmesi lazım, anne altını tercih edin.

Bizim tekire mahalle çocukları kucakta site turu yaptırıyorlardı, 3 yaş çocuğu yamuk tutuyor yine sesi çıkmıyordu. Yine kırçıl bir kedi de böyleydi, insan sevgisinden hemen farkı anlarsınız.

Standartlarınızı yüksek tutun, barınak yerine bireysel hayvanseverlerle görüşün, zaten barınaklarda kedi pek olmaz.

Birkaç güne çok memnun kalacağınız kedilerle görüşeceksiniz merak etmeyin.
15-20 yıl birlikte olacaksınız aceleniz yok içinize sinsin bir.
Hemen bakayım zaten bir kaç aydır bakınıyorum, bakınmalar sonucu bu bilgilere ulaştım. Türlü dolandırıcılık ve hasta ırkı eşleştirme hikayeleri de okudum. Bayağı gözüm korktu açıkçası görmeden almam zaten ama böyle en ufak bir şey sorup huyu suyu nasıl diyince azar işitmek de hoşuma gitmedi açıkçası :D

En güzeli muhabbet kuşu... Ben şuan gebeyim doğumdan sonra bebeğimize kedi veya köpek almak istiyoruz rabbimin izni olursa...

Hemen bakayım zaten bir kaç aydır bakınıyorum, bakınmalar sonucu bu bilgilere ulaştım. Türlü dolandırıcılık ve hasta ırkı eşleştirme hikayeleri de okudum. Bayağı gözüm korktu açıkçası görmeden almam zaten ama böyle en ufak bir şey sorup huyu suyu nasıl diyince azar işitmek de hoşuma gitmedi açıkçası :KK70:

Bizim kedimiz sokakta bulunup veterinere gelmiş biz oradan sahiplendik

Yani sokakta ömrü bitecekken birilerinin el attığı bir hayvan

Tabii ki travmaları vardı toptan korkuyordu ilk geldiğinde şimdi alıştı

Ama çocuğun kucağında durursa alın demiş bir arkadaş da kedi başına buyruk bir canlı

Canı isterse çok ponçik de istemezse durmayabilir

Oğlumun arkadaşlarının hatta öğretmenlerinin kedileri canlı derste kucakta duruyor bizimki durmaz

Benim kucağıma sadece sabah saatin zili çaldığında gelir ama eşimin göbeğinden inmez

Karar verirsen veterinerine sor onun müşterilerinin yavrusu da olur bu mevsimde doğan bebekler olur

Hatta semtte pet shop varsa ona da sor arayan olursa veririz diyenler olabilir

Bizim kız uyuyor kaloriferde

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 68
Aylik 40 lirayla kim kedi bakiyormuş yahu.
Daha geçen sinirlendim 😐 Oyle masrafi az olur, bakimi kolay diye insanlari yanlis yonlendiriyorlar. Evcil demek, kedi demek 2. Cocuk demek.
Aylik 500 lira cidden gidiyor dogru durust beslenirse. Dogru durust beslememekte ileride veteriner masrafi olarak döner hem de siz uzulursunuz.
Aylik yemek gideri olarakta dusunmeyin sadece veteriner masraflari devamli olan bisey degil diye göz ardi ediliyor ama veterinere düşünce hiç göz ardi edilecek birsey degil. Binlerce lira tutar bir anda...
En basit kediniz bir öksürse rontgeniydi igneydi hapti 1000-800TL tutar şuan. Yakin zamanda veterinere gittik oradan biliyorum.
Cogunlukla maddi olarak girdim ama manevi olarakta oyuncak gibi degiller ilgi oyun isterler, onlar da yaramaz yapabilirler, huysuzluk yapabilirler etrafi tirmalayip dökebilirler ve kimse yapmayacagina garanti veremez.

Bu kadar maddiyata girmemin nedeni daha gecenlerde bir üye kedinin veteriner masraflarini karsilayamiyordu hayvan perişandi. Cidden sadece yemek masrafi diye dusunmeyin

British düşündüm scottish hakkında araştırmalar evet onu gösterdi. Ama ikisine de çok sakin dedi arkadaşlarım. Bilemiyorum ki ama tekiri olup sakin tırmalamaz diyen hç duymadım
Dediğim gibi 4 yaşında british oğlum var inanılmaz sakin uslu bir çocuk. Hiç tirmalamadi isirmadi. Üstelik ben çocuk kadar çok sıkıştırırım severken öperken çok bunaltırım onu😆 ona rağmen asla zarar vermez sadece usulca kıvrılıp kaçar.😆 Benim tercih etme sebebim alerjim olmasıydı. Çok şükür britishte alerji yaşamadım. Ben her gün düzenli olarak mahallemdeki tekirleri besliyorum. Onlar da sakin gibiler ama tabi ev ortamında nasıllar hiç bilemiyorum. Tekir besleyen arkadaşlar vardır en net bilgiyi onlar verir.

Oğlum çok fazla yanaşmaz zaten yapı olarka temkinlidir ama yine de biraz daha büyüyene kadar yalnız bırakmam. Ama geçen aklıma geldi bu çocuk gece kalkıp yanımıza geliyor. Yolda birden üzerine kedi falan atlasa ne olurdu acaba ya da kuyruğuna bassa :D
Bugün bir kreşle gçrüşüp hallettik artık yaza kadar iyi-kötü gidecek buraya. Biraz azalabilir arkadaş ihtiyacı. Evde pilli miyavlayan bir kedimiz var geçen ona sev beni, beni sever misin diyordu ve sevmediği için küsüyordu .

Benim oğlum 14 aylık ve kedi gördüğü an üzerine atlıyor birkaç gün önce markete girerken kedi gördü içeri girdim bakamadı diye delirdi ağla ağla 🤩 eve muhabbet kuşu aldık sevdiği için bende kuş bizim eve geldiğine bin pişman 😫😃 2 gün önce okşarken kuyruğundan tüy çekmiş koparmış 😫 dünde kuş oğlanın elini ıssırdı ama hala kuşun Peşinde bebem 😀 parmaklarının ucuna kalkıp kuşa bakmaya çalışıyor sürekli . İmkan olsa kedi alırdım ama bize imkansız

Benim oğlum 14 aylık ve kedi gördüğü an üzerine atlıyor birkaç gün önce markete girerken kedi gördü içeri girdim bakamadı diye delirdi ağla ağla 🤩 eve muhabbet kuşu aldık sevdiği için bende kuş bizim eve geldiğine bin pişman 😫😃 2 gün önce okşarken kuyruğundan tüy çekmiş koparmış 😫 dünde kuş oğlanın elini ıssırdı ama hala kuşun Peşinde bebem 😀 parmaklarının ucuna kalkıp kuşa bakmaya çalışıyor sürekli . İmkan olsa kedi alırdım ama bize imkansız
Ahah bizim öyle değil ya aşırı naif seviyor.
Evdeki oyuncak kedinin suratını ellerinin arasına alıp sen çok güzelsin diyor :D
Bahçedeki kediyle scooter sürdüler geçen, kedinin umru değil ama oynadığını zannediyor tabi. Gelir misiiiiin ,benimle geeel diye peşinde; kedi gelince de kıkırdayarak kaçıyor :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X