- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.955
- 158
- 40
Hiç kimse yavru kedilerini tanımadığına ücretsiz sahiplendirmiyor. Tanıdıklarımda da böyle bir imkan yok, ne yapmalıyım?
Bir kaç barınağın ve sayfanın da ilanlarına yazdım ancak hem tecrübesiz olmaktan kaynaklı hem de 2 yaş çocuğunda kaynaklı olumlu dönüş olmadı.
Cins kedi ise vermezler.
Neden derseniz para aşkından öte bu tip ilanlardan yavru toplayıp pazarlayıp satan dolandırıcılar var.
Siz cinse takılmayıp kafanızdaki ideal karakteri (sakin olsun, çocuğum sevebilsin vb) oturtup o nitelikte biraz daha büyükçe kedilere bakın. Zaten öyle minnoş bir kediye denk geldiğinizde gözünüz cins mi değil mi görmeyecek.
Bu arada sahiplendirilen çok cins kedi var, yavru bulamayabilirsiniz ama büyümüşünü bulursunuz.
Minik yavruya bakmak zordur, hazırını sahiplenin.

bir tane yavru geçenlerde ortada kalmış. Ben de sahibe ilettim bakın tecrübem yok ama cins kedi diye bakarken buna çok kanım ısındı. Hani kimse olmazsa bakabilecek seve seve bakmaya çalışırım dedim. Hmm demek cins arıyordunuz diyerek engelledi.
 bir tane yavru geçenlerde ortada kalmış. Ben de sahibe ilettim bakın tecrübem yok ama cins kedi diye bakarken buna çok kanım ısındı. Hani kimse olmazsa bakabilecek seve seve bakmaya çalışırım dedim. Hmm demek cins arıyordunuz diyerek engelledi. 

Oyle masrafi az olur, bakimi kolay diye insanlari yanlis yonlendiriyorlar. Evcil demek, kedi demek 2. Cocuk demek.
 Oyle masrafi az olur, bakimi kolay diye insanlari yanlis yonlendiriyorlar. Evcil demek, kedi demek 2. Cocuk demek.  ona rağmen asla zarar vermez sadece usulca kıvrılıp kaçar.
 ona rağmen asla zarar vermez sadece usulca kıvrılıp kaçar. 

eve muhabbet kuşu aldık sevdiği için bende kuş bizim eve geldiğine bin pişman
 eve muhabbet kuşu aldık sevdiği için bende kuş bizim eve geldiğine bin pişman 
 2 gün önce  okşarken kuyruğundan tüy çekmiş koparmış
 2 gün önce  okşarken kuyruğundan tüy çekmiş koparmış  parmaklarının ucuna kalkıp kuşa bakmaya çalışıyor sürekli . İmkan olsa kedi alırdım ama bize imkansız
 parmaklarının ucuna kalkıp kuşa bakmaya çalışıyor sürekli . İmkan olsa kedi alırdım ama bize imkansız