Yahu ne anneligine laf etmek ben mizacini söyledim . Depresyona yatkın ve biraz agresif.. Fazla olan sorumluluk onu karanlığa sürüklüyor kolay kolay basedemiyor bunu anlatmak istedim. Benim gozlemim bu.Kadının anneliğine kadar laf edilmesi normal mi cidden?
Kedim benim anksiyeteme çok iyi geldi yavrum. O olunca daha iyi hissediyorum. Bu arada ben de normalde tahammülsüzüm, yoğunum, çocuğum var. Ama ben yapabildim. Konu sahibi yapabilir miyim acaba diye konu açıp akıl danışıyor.Yahu ne anneligine laf etmek ben mizacini söyledim . Depresyona yatkın ve biraz agresif.. Fazla olan sorumluluk onu karanlığa sürüklüyor kolay kolay basedemiyor bunu anlatmak istedim. Benim gozlemim bu.
Her gün onlarca kadın doğuruyor biz kk da kaç kere böyle konu okuduk 1 veya 2 . 3 değil ama ..
Tahammül sınırı az
Kedi hareketli bir hayvan tahammül gerektiriyor evet .
Anneliginden banane ?
Çıkın şu analık tribinden bence
Sağlıkli olan herkes üreyebiliyor
Öncelikle alacaksanız ömürlük olacağını bilin, almak istediğinizden net emin olun.Arkadaşlar merhaba,
Oğlum çok yalnız bir çocuk olduğu için kreş ve evcil hayvan tavsiye edilmişti. Bol çocuklu bir kreşe yeni başlayacak. Evde de kedimiz olsun diye düşünüyorum bir süredir, bu söylenmeden önce de düşünüyordum ama doktor söyleyince daha bir canla başla araştırır oldum.
Daha önce hiç kedi beslemedim, besleyenlere de sorunca bambaşka cevaplar aldım. Masrafı zaten kimi diyor 50 kimi diyor 400. Bakımında bir şey yok diyen de var, zor diyen de. Cinsine göre karakteri olur diyen de var her kedinin mizacı farklıdır diyen de.
Beni bir aydınlatın özellikle british tavsiye ediliyor hem alerjiye sebep olmaz hem mizaç olarak iyidir diye. Var mı böyle bir şey gerçekten? Öyleyse para biriktirmeye başlayayımdeğilse sokaktan yavru bir kedi sahipleneceğim.
2 arkadaşım bir senedir bakıyorlar bu cins kediye. Hiç tırmalama, ısırma, eşyalara zarar verme ile karşılaşmamışlar. Öyle olunca bir yakınlaştım bu fikre. Aslen hiç de esktra bir sorumluluk taşıyacak gibi değilim .Yani beni değil ama oğlumu tırmalaması beni gerer evet böyle bir huyu olursa. Sürekli tırmalasa ısırsa hoşuma gitmezdi muhtemelen...Kedim benim anksiyeteme çok iyi geldi yavrum. O olunca daha iyi hissediyorum. Bu arada ben de normalde tahammülsüzüm, yoğunum, çocuğum var. Ama ben yapabildim. Konu sahibi yapabilir miyim acaba diye konu açıp akıl danışıyor.
Sorumsuz biri olsa konu açar mıydı?
En fazla denilebilir ki, şöyle zorluğu var böyle masrafı var. Anneliğinden vurmak nedir yahu?
2 arkadaşım bir senedir bakıyorlar bu cins kediye. Hiç tırmalama, ısırma, eşyalara zarar verme ile karşılaşmamışlar. Öyle olunca bir yakınlaştım bu fikre. Aslen hiç de esktra bir sorumluluk taşıyacak gibi değilim .Yani beni değil ama oğlumu tırmalaması beni gerer evet böyle bir huyu olursa. Sürekli tırmalasa ısırsa hoşuma gitmezdi muhtemelen...
Cins kedi !!
Hiç tirmalamadiklari için yaklastim bu fikre
Hiç sorumluluk taşıyacak gibi değilim !!
Oğlumu tirmalamasi gerer !!
Konu sahibinin ne kadar minnoş olduğunu bu altıni cizdiklerimizden anlıyoruz ..
Amaaaaa anneliginden vurmak ,anneliginden vurmak , anneee vurma , vur, vu , v diye gideceksiniz belli o yüzden konuyu kapatiyorum.
Etraf dogurduklari küçük sultan suleymanlara ve prenseslere oyuncak olsun diye alınıp en ufak bir falsoda atılan zavallılarla dolu ..
Uf neyse konu sonunda lanet yiyen biziz
Psikolojisi bozuk olan da .
İyice costun sen ha .insan gibi anlattık annelikten vurmak değil diyeGelmişler burada öyle yapamazsın şöyle yapamazsın beceremezsin...
Ne haddinize yahu yetişkin bir kadına ne yapmaması gerektiğini dikte ediyorsunuz. Bunu yaparken önceki konulardan anneliğinden vuruyorsunuz. Önceki konulara o kadar hakimseniz konu sahibinin hassas olduğunu bile bile böyle yazmanız da tamamen art niyetli olmanızdan. Şu yaptığınız terbiyesizlik başka bir şey değil.
Ben anneliğinden vurduğuyla ilgili yorum yaptım beni siz alıntıladınız? Böyle yapmadıysanız neden cevap hakkı doğmuş olabilir ki?İyice costun sen ha .insan gibi anlattık annelikten vurmak değil diye
Ne terbiyesizlik kaldı ne lanet
Kib liyorum
Ne anlatırsan anlat ancak karşıdakinin kapasitesi kadar anlatabiliyorsun işte bende kabahat anlatıyorum tek tek .
Annelik annelik kimsenin onu anneliginden vurduğu yok
Milyon tane konu açmış
Köpeğim beni çok yoruyor carttt sahiplendir
Çocuğum beni çok yoruyor
Kocamla boşanmak
Herkesi hayatımdan çıkarmak
Konu sahibinin profili bu ..
Bu işte görmek istesen de istemesen de bu
Kraldan çok kralcisiniz
Odunuz kopuyor ağzınizdan dogru çıkacak diye
Senin ne haddine terbiyesiz demek?
İyice costun sen ha
__________Mune konu kapanabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?