Hiçbir şey beklemiyorum evet ..Benimki biraz rahatsızlık olarak gelebilir ama 35 yaşından sonra seçtiğim yol buyaptığınız guzelliklerin karşılığını beklemediğinize eminim çunku size hiç bir çıkar sağlayamayacak canlara yardım ediyorsunuz, ama inşallah şu yaptığınız butun iyiliklerin karşılığını fazla fazla alabileceğiniz bir hayat surun.
Her kedi türünün kendine özel ihtiyaçları var, hassas bir ırk olan siyamlar dahil. Benim kedim bildiğiniz düz vasıfsız kara kediSiyamları da incelediğim kadarıyla kuru mama çok da iyi gelmiyor barf öneriyorlar gibi
Hiçbir şey beklemiyorum evet ..Benimki biraz rahatsızlık olarak gelebilir ama 35 yaşından sonra seçtiğim yol bu
Ne yediriyorsunuz ufak bir tarif alabilir miyim ?Fazla baharat tuz kendimize de kullanmıyoruz.
Ya bu hayvansever holiganlarından gına geldi. Kendimi bildim bileli hayvanım var, kedi köpek kuş hamster hepsine senelerce baktım. Ben akıl edemiyorum bazı şeyleri ama herkes herşeyi biliyor. Ki ben kısırlaştırmadan önce bile kan tahlili yaptırdım bir sorunu var mı, değerleri nasıl diye. Ek vitamin takviyesi yapmadığım halde değerleri çok iyi. Yani nedir bu özel mama ısrarı?
Bu arada özel mama dediğiniz pirinç karışımlı koruyucu kimyasal içeren atık hayvan parçalarından oluşan şeyleri övmeyin bana.
İnsan hayatına dokunmak işime gelmiyor..Bu konuda tartışmak pek tarzım değil. İçimden bir ses eve alacaginiz o cana en az çocuğunuz kadar tahammül edemeyeceğinizi söylüyor . İlk mesajımda nolur sokaktan bir yavru sahiplenin , onun size minnettarlıgi ve bebeğinizle beraber büyütmek oğlana iyi gelecektir yazdım sonra satır aralarında çocuğu çizerse sinirlenirim gibi şeyler okudum. Sonrasında british var öylece oturuyor , yok 50 lira yok bilmem ne bu tarz seyleri okuyunca , hele hele çocuğun 2 yaş sendromlu olduğunu düşününce iyice düşünmeniz ve kendinizi sinamaniz gerektiğini düşündüm son dusunduklerimde kararliyim..
Çünkü bu bir hayvan aklı yok
Çizebilir de , yirtabilir de , kusabilir de , mıcabilir de , hasta da olabilir , gece üstüne de zıplayabilir , evden de kaçabilir , kisirlasma zamanında koku da bırakabilir mesela en sevdiğiniz montunuza , en sevdiğiniz koltugunuza ...
İnce İşler bunlar siz tanıdığım kadarıyla doğurduğunuz çocuğa da zor alismistiniz .
Depresyona meyilli bir yapınız var ve agresif ...üzgünüm çizdiğiniz profil bu ..
50 lirayi düşünüyorsunuz
Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile örülmüş derler niyetiniz pratikte ise yaramayabilir
İyi akşamlar
Kedi besleyip ona ev yemeği olarak bol isotlu çiğköfte vermemeyi de akıl edebilir bence insanlar.
Kendime hafif kekikli antrikot yapıyorsam veriyorum. Terbiyeli tavuk çorbası, fırında balık (kılçığı ayıklanmış) fırında tavuk, tas kebabı vs gibi ekstrem olmayan yemeklerden veriyorum. Kendimize et yemeği yapmamışsak haşlanmış tavuk, ciğer vs veriyorum.Ne yediriyorsunuz ufak bir tarif alabilir miyim ?
Bu arada kuru mamaların protein , karbonhidrat değerleri hayvan ihtiyacına göre ayarlanmış, sağlıklarına faydalı diye tercih ediyoruz biz ama bilemedim belki sizinki iyidir
Amacim çirkinlesmek değil ki herkes anaç olacak amanın guzum, amanın ciğerim diye yaşayacak diye bir şey yok ..Bir annelikten vurmak
İki çocuğuna zor alıştın lafı.
Şu aşamada tahammül edemeyeceğim şeyler ve cidden çok çirkin.
Kediye salçalı makarna veren de sonucuna ishalli kum temizlemekle katlanır. Kedinin dışkısı stabil değilse bir zahmet akıl etsin bir şeylerin yanlış olduğunu.İsotlu çig kofte vermemeyi akil ederler de hamur işi, corba, salcali kiyma vermemeyi akil edemeyenler var malesef.
O yuzden "ev yemeği, ne yiyorsaniz ondan verin" demek çok farkli anlasiliyor. Yoksa kediyi sossuz tavuk, balik, etle beslemekte niye yanlislik olsun.
Ben de evde pişen et, balıktan kedime ayirip sossuz olarak ona ayri pişiriyorum.
İki hayvan bakmış ya, herkese yargı dağıtabilir aklınca. Gruplarda falan görüyorum bu tipleri biri bilmemne marka mama vermiş hemen atlıyorlar "nasıl oluuur o marka böyle böyle nasıl bilmezsin!!! Filan markalı almayan da kedi bakmasınnn" her şeye bir tepki...Cidden her attığım adıma zaten çocuğuna da alışamamıştın lafını dış kapının mandalından bile duymaktan çok sıkıldım. Lanet olsun sizin gibi insanlara.
Çok şükür sıkıntılı ruh halim yok. yargı da dağıttıgim falan yok ..İki hayvan bakmış ya, herkese yargı dağıtabilir. Ben zaten hayvan sevipte bu kadar sıkıntılı ruh haline nasıl sahip olabiliyorlar anlamıyorum.
Ben cins kedi al demiş miyim? Veya olmadı sahiplendirirsin falan? Sakin olun yahu gidin kedi falan sevin sakinleşin az. Kuru mama kokusu mu yapıyor sizi böyle ne dokunuyor?Çok şükür sıkıntılı ruh halim yok. yargı da dağıttıgim falan yok ..
Herkes sizi pohpohlasin mi ?
Tabeee yaaa nolcak al 30 lira bile tutmaz
Öyle saksi gibi oturur evde gıdım sesi çıkmaz senin sinirini bozmaz demek zorunda mı?
Herkes o labaratuvar hayvanlarını ayyy canım bundan al para falan biriktir çünkü kedi dünyada en zor bulunan hayvan cinsi demek zorunda mı ?
Kısacası herkes sizinle aynı dili konuşmak zorunda mı ?
Başka fikirlere üstelik yol göstermek isteyen fikirlere bile laneeegggtttt olsun sız kimin insanlara diyip beddua edebilecek kadar otokontrolsuz insana evet cinım kedi al baktın olmadi verirsin birine demek zorunda mı ?
Dış kapının dış mandalindan akıl almayacaksa ne diye konu acar insanlar ?
Bir insan doğurdu diye kutsal olabilen kadınların dokunulmazlığı olduğunu unutmusum kk da pardon !!!!
Bakın olumlu dönüş olmaz haklılarda... Çünkü çocuklu evde hayvan bakmak hem bakana hem bakılan cana ekstra ezziyet oluyor... Sokaklar, barınaklar bu sebeple terkedilmiş cins kedi köpek dolu....Hiç kimse yavru kedilerini tanımadığına ücretsiz sahiplendirmiyor. Tanıdıklarımda da böyle bir imkan yok, ne yapmalıyım?
Bir kaç barınağın ve sayfanın da ilanlarına yazdım ancak hem tecrübesiz olmaktan kaynaklı hem de 2 yaş çocuğunda kaynaklı olumlu dönüş olmadı.
Hayır durduk yere niye ruh sağlığımız bozuk oluyor onu anlamadım ..Ben cins kedi al demiş miyim? Veya olmadı sahiplendirirsin falan? Sakin olun yahu gidin kedi falan sevin sakinleşin az. Kuru mama kokusu mu yapıyor sizi böyle ne dokunuyor?
Kadının anneliğine kadar laf edilmesi normal mi cidden?Hayır durduk yere niye ruh sağlığımız bozuk oluyor onu anlamadım ..
Kaç senedir burada üyesinin %100 al bak diyebiliyor musun. ?
Ben sakinim siz biraz kk dan çıkın nefes alın
Oturduğumuz yerden lanneeegggt olsun falan yiyoruz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?