Mucizecim bişi söylücem..Yusufum ve Devran çekilişe eklenmemişti biliyosun.Ben ikisine de bir teklif götürdüm.Bizim bu çekiliş keyfimize onlarda dahil olsun diye karşılıklı hediye göndermelerini önerdim. Ama Devran beklenen şekilde bu paylaşımı reddetti.Yusufum ise kabul etti.Senin isteyip de listeye adın yazılmadığını yeni öğrendim.İstersen Yusufumla hediyeleşip aramıza keyifli bir yerden katılabilirsin:) Sana özel mesaj atamıyorum o yüzden burdan yazdım.Kestane kebap acele cevap:))))))))))))))[/QUO
yasmincim tamam benim için sorun yok katılabilirim
Aferin Beyazım bacım..Ben de senin geline aldım, birkaç bişi eklicem.Trabzon hasırını da aldım.Hayırlısıyla Eymenimi de evereyim:))))))
Mucizecim bişi söylücem..Yusufum ve Devran çekilişe eklenmemişti biliyosun.Ben ikisine de bir teklif götürdüm.Bizim bu çekiliş keyfimize onlarda dahil olsun diye karşılıklı hediye göndermelerini önerdim. Ama Devran beklenen şekilde bu paylaşımı reddetti.Yusufum ise kabul etti.Senin isteyip de listeye adın yazılmadığını yeni öğrendim.İstersen Yusufumla hediyeleşip aramıza keyifli bir yerden katılabilirsin:) Sana özel mesaj atamıyorum o yüzden burdan yazdım.Kestane kebap acele cevap:))))))))))))))
meleğim kızımın hediyesini hazırlamış bile..
ben bi türlü çıkıpta bakamadım eylül kuzuya..
yasmincim tamam benim için sorun yok katılabilirim
süper fikir alkisalkisalkis
ee süper o zaman ne diyoruz
16. yusufumuz.......................mucize
17. mucize..............................yusufumuz alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sizde bilgilerinizi birbirinze iletin bağlantı kurun fotoları burada yayınlayalım hihoyyyti
o zaman ben yusufumuz dan haber bekliyorum.
ben aldım bugün eymen in hediyesini çok beğendimmm inşallah sizde beğenirsiniz beyazım önümüzdeki hafta içi yollarım.
aldığım mağazadan aydın da vardır inş. cnm ya tereddütte kaldım biraz bilmiyorumkismile sorun olursa değişim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?