2. yaş hediye çekilişi.

meleğim kızımın hediyesini hazırlamış bile..
ben bi türlü çıkıpta bakamadım eylül kuzuya..

sedacım sana düşüncelerinden dolayı çok teşekkür ederim digerlerinede saygı duyuyorum ......ben kimseye benim kötülügümü düşünüyor diye bişey demedim eylül herkes çocuguna çok şükür herşeyi alabiliyor nedemek istedigini anlamadım ama düişüncen ne bilmiyorum sanki ben çocuguma alamadıgım için çekilişe katılmışım gibi bir hava vermişsin konuya yasminle özelden biraz konuştuk sorunlarımı ANLATTIM umarım beni anlarsınız...

Aferin Beyazım bacım..Ben de senin geline aldım, birkaç bişi eklicem.Trabzon hasırını da aldım.Hayırlısıyla Eymenimi de evereyim:))))))

hee bacım Anıl'ımızla Eymen'imizi dünya gözüyle bi baş göz edelim dimi aaah ah boshayallersmile

süper fikir alkisalkisalkis

meleğim kızımın hediyesini hazırlamış bile..
ben bi türlü çıkıpta bakamadım eylül kuzuya..

hee ana malzeme hazırda detaylar için çıkamadım bir türlü dün tam gi,diyordum annem aradı eymen beni bekliyormuş eve geçtim malesef, baklım hangi gün halledebilicem

yasmincim tamam benim için sorun yok katılabilirim

ee süper o zaman ne diyoruz

16. yusufumuz.......................mucize
17. mucize..............................yusufumuz alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sizde bilgilerinizi birbirinze iletin bağlantı kurun fotoları burada yayınlayalım hihoyyyt

devrancım eylül ne yazmış tam hatırlamıyorum ama o yazıdan öyle bir anlam çıkacağını sanmıyorum burada kimse kimse için öyle bişey düşünmez odemek öyle alacak gücü yokta başkası alıyor onun çocuğuna, o zaman o kişi de gücü yoksa diğerine nasıl hediye alsın sonuçta bu iş karşılıklı yani

o zaman ben yusufumuz dan haber bekliyorum.

devran yine anlamak istediğin gibi anlamışsın malesef..

demem o ki çekilişin amacı hatıra kalması keyfi değil yani ,aman safiş bana hediye alsın yasmin bana hediye alsın da ohh bende köşe olayım mı yani ,ben zaten alıyorum dedim, başkasından gelecek bişeye ihtiyaçtan değilki ,amaç sevdiğin değer verdiğin birinden gelecek olması ..neyse bunuda anlamayacaksın ya boşver gitsin ..

krikoooo sana dedim hacı ,şu doğumgünüzü bi söyleyiver bulamadım ..

sağol safişim ,daha varmış yahu ,bende kasıyodum ,ohhh saldım :)) unuturmuşum nasılsa zaman var diye hehehehee..

ben aldım bugün eymen in hediyesini çok beğendimmm inşallah sizde beğenirsiniz beyazım önümüzdeki hafta içi yollarım.

aldığım mağazadan aydın da vardır inş. cnm ya tereddütte kaldım biraz bilmiyorumkismile sorun olursa değişim için...

o zaman ben yusufumuz dan haber bekliyorum.

yusufumuz girdiği zaman bi mesaj atarız ona hemen yazarız umarım ulaşabiliriz

ay canım sağol şimdiden teşekkür ederiz size opuyorumnanaktan var mıdır bilmiyorum neyse artık şansına napalım

bende bugün bir fırsatım olursa arada bir saat kadar boşluğum olacak gibi o arada detayları tamamlayabilirsem bende hafta içi göndereceğim inşallah bi aksilik olmaz

Kızlar ben de bu hafta içi atacam hediyemi.Ben beğenerek ve özenerek hatta gözlerim dolarak aldım.İnşallah benimde sağlıklı bir kızım olur da ona da almak nasip olur..

ben hala alamadım yaaa bura küçük çok çeşit yok önümüzdeki hafta perşembeye kadar yollamaya çalışcammmm emiralpimin hediyesini...

oğluşumla kocişim şimdi çıktılar, Aysu prensesin hediyesini yollamak için postaneye gittiler alkisalkisalkis
muhtemelen yarın Hilal'imin eline geçer, inşallah değiştirmeye gerek olmaz ama beden olmazsa mecburen değişebilir
değişim kartı yok içinde yine de değiştiriyorlar burada öyle yapıyorlar bana yani inşallah orda da öyledir

topik buaraya gidince bakmayı atlıyorum hep neyse ki kimsenin hediyesi gelmemiş henüz eylülcüm attım tatlım ama kaybettiysen vs. yine atabilirim mertin doğum günü 23 kasım

tamam krikocum tarihi öğrenmek istiyodum sadece ,bilgilerin var bende canım sağol ..
e hadi hediyeler gelmeye başlamış ,fotoları bekliyoruz ..

bugün iş çıkışı cevahire gittim saat 10 kadar hediye seçmek için uğraştım eylülünde melisinde hediyeleri hazır yarın kısmetse asortik hatuna yollayacağım çok yoruldum mothercareden çizme beğenmiştim çok şeker akmerkezde de cevahirde de numarası kalmamış üzüldüm kafamda tasarlayıp alıp çıkıcaktım ama kalmayınca 10 kadar gezdim ne alsam ne aslam die neysem bişeyler beğenip aldım eylüle de melisede inşallah beğenirler :)
buarada buraya yazdım mı hatırlamadım pasinimin hediyesini aldık çok teşekkür ederim yaso doğum günü hediyeleriyle hep beraber koyucaz resimleri deyince beklemye aldım fotoları zaten biliyorsunuz topik açtım doğum günü fotoları diye oraya eklersiniz sizde doğum gününüzü kutladıktan sonram hayde saat gece 00:30 hem yorgunum hemde çok geç oldu ben yatanzi öpüldünüz ii geceler

selam kızlar..
meleğimin dediği gibi hediyelerimiz geldi..sanırım ilk alan biz olduk..
meleğimin kesesine bereket olsun..allahım bol kazançlar versin..tekrar tekrar teşekkürler..
resimlerini eve geçince çekip koyacağım..malumunuz şuan görümcemde kalıyoruz..allahtan bişey olmazsa akşama evdeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…