2. yaş hediye çekilişi.

Hilalim ben de gönderdim dün Denizkızının hediyelerini, akşama alma olasılığı var.Hem d.günü hem de tüm hediyelerin resimlerini d.günlerinden hemen sonra yayınlıcaz.Çünkü onlara gelen tüm hediyeleri görmüş olucaz.Bilgilerine arz ederim:)))

çekiliş hediyeleri bence burada yayınlansın diğer doğum günü hediyelerini doğum günü topiğine koyarız daha doğum günlerine çok var ama hediyeler gelmeye başladı bile merak ediyoruz yahuuu bebeklerin cicilerini

krikitosum Duru Okyanus çekiliş hediyesini dün verdi,harika bir şey almış,çok mutlu oldum,çok beğendik.Tekrar çok teşekkür ederim canım arkadaşım.yalnız şimdi foto koymayacak mıyız buraraya? yasomun dediği gibi de olur,krikomun dediği gibi de olur,benim için farketmez,çoğunluğa uyarım

Yavru kuşlarım tüm hediyeleri d.günlerinden sonra bakalım.Karmakarışık olmasın.Hergün değişik hediyelere sindire sindire bakarız , hem de gelen yüm hediyelere ve doğum günü fotolarına..Zaten çok yaklaştı ilk d.günü sabredin:)))

29ekim 2008.....................................piraye... ............................................piraye hira

30ekim 2008.................................... Emiralp........................................... . PassioneLore

31ekim 2008.....................................aysu..... ............................................hilal1 975

1 kasım 2008....................................ceren..... ...........................................denizkı zı

3 kasım 2008....................................arda...... ............................................seda19 83

5 kasım 2008....................................eymen..... ..........................................beyaz melek
5 kasım 2009....................................melis ece...........................................eylü l

6 kasım 2008....................................duru okyanus.......................................saph ira

14 kasım 2008....................................eylül..... ............................................asorti e
14 kasım 2008....................................yiğitefe.. ............................................zeyna
14 kasım 2008................................... Anıl............................................ .. .....yasmin

17kasım 2008......................................eylül... ..............................................guli zgul

19 kasım 2008....................................batuhan.. ..........................................çitos

23kasım 2008......................................mert efe............................................kri kitos

27kasım2008................................... Yağmur cemre...................................lavinya413 4

Göründüğü üzre ilk d.gününe 5 gün var...Piroşla başlarız :)

iyide biizm doğum günümüze çok var daha benim hediyem gelirse ben çatlarım koymadan yaa (((
birde bizim ailemizden gelen hediyeleri biizm kendi doğum günü topiğine koysak ya çekilişle ne alakası var o hediyelerin sonra karışıklık olmasın bazısı 1 parça gönderir bazısı 3 parça arada çekiliş hediyelerimiz kaynamasın mesela ben okime 1 parça aldım ama bakalım herkez benim gibimi alcek

Ya Kriko arada bişi kaynamaz, neden kaynasın..İlk başta onu koyup üstüne işte filancanın hediyesi yazsan anlarız biz.Anaaaam iyen ne kalınmış kıı, inatçı hatunsun vesselam:)))Diğer hediyeleri görsek çeşitlilik olur, güzel olmaz mı? Daha çok rengarenk, cicili bicili şeylere bakarız..Fena mı olur??

hepsinin doğum gününden sonra olması benimde işime geliyor açıkçası bu aralar bende giremediğim için kaçırmak istemiyorum hiç birini ama ilk doğum günü cuma günü ondan sonra sınavda pazara olunca bol bol burada olurum artıkım yani inşallah

Az önce Denizkızıyla konuştuk almış hediyeleri, çok sevindim.Cerenim güle güle giysin..

çitosum bugün geldi cnm piroşumun hediyesi
çok beğendik hele altı pek kokoş:)
heyecanla bekleyin ilk ben koycam foto. az kaldı prensesimin doğum gününe:)
çoookk teşekkür ederim çitosum emeğine sağlık,kesene bereket cnm

yok inatçı değilim yasminim fikir söyledim sadece bak herkez hediyeler gelmiş gitmiş diyor göremiyok en son doğum günü bizim ya ondan heves ettim heralde kimse merak etmiyorsa bende merak etmem ovakit

Ben de buraya bakmadan öbür tarafa yazmıştım..Güle güle kullansın piroşum..Biraz büyük gibi geldi bana ama inşallah güzel olur üzerine..Beğenmenize sevindim..

hehehe piroşum sen böyle her çıktığında bişeyler alacaksan son güne kadar bekleriz biz sorun değil delikafadulden

Ben de buraya bakmadan öbür tarafa yazmıştım..Güle güle kullansın piroşum..Biraz büyük gibi geldi bana ama inşallah güzel olur üzerine..Beğenmenize sevindim..

beğendik cnm beğenmez olurmuyuz hiç... teşekkürler tekrardan
alt kısım süper oldu tam üstüne göre, bluzü uzun geldi omuzlar kollar tam oturdu aslında ama boyu uzun azcık:) küçüğünü bulursam değiştiririm ya da lastikle dikip daraltırım etek kısmını:)

Son düzenleme:
lavıs teyzemızın hedıyesı elımıze ulastı
cok cok begendık
cok cıcıler
cumartesı aksamı dıger hedıyelerımızle beraber merakları gıderecegız

cok tsk ederım lavısım

lorecim beğenmene çok sevindim canım güle güle giysin kuzucukkk:))çok tatlı olacak eminim emiralp:))

ya bizim doğum günümüze tam1 ay var ben 1 ay nasıl göstermeden duracağım yaaaa(
yasmin aslında hediyesi eline ulaşan koysa resmi bence daha mantıklı...

lavişim dediğin gibi Yağmurun doğumgününe daha 1 ay var diye ve doğumgününde elinde olacak şekilde göndereceğiz dendi diye,ben henüz hediyesini almadım kuzumun ama istiyorsan daha önce de alıp gönderebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…