2. yaş hediye çekilişi.

saphişim canım maksat hediye değil tam 1 ay var bana gelcek ben 1 ay beklicem bence saçma ya hediyesi eline ulaşan eklesin bence kız yasmin bu kararı sen verdin demii bizi çatlacaksın galibaaaklava:

yasmin benim kayınlarım,dedesi para takıyor kuzuma nolcak şimdi ben ne göstericem size,paranın resimleirni mi koyacağım aaaaaaa:)))

bende beğenip alabildim sonunda hediyelerimii :)))
elime geçer geçmez hemen postalıyorum çitosumm :)))

Sonsuza kadar susuyorum.Kırk yılda bir daha eğlenceli olur, daha çok çeşit görelim diye bişi dedik burnumdan geldi valla.Ne yaparsanız yapın..

yasmin sürürüm seni heeee:)leynn ne var fikrimizi söledik ne kadar alıngansın yaaa tabi senin oğlunun yaş gününe az kaldı biz napalım yanii aaaaaa...
dövseydinnnsempatiksalakcinni

Valla bişi söyleyim mi, babamın hayrına demedim ben bunları.Herkes daha çok eğlensin, sindire sindire bakalım, karışmasın birbirine hediyeler dedim.Birgün birine bakarız, ertesi gün diğerine.Hepsine 3-4 günde bakmaktansa 1 ayımız eğlenceli geçer dedim.Ama eleştiri bombardımanına tutuldum.Bundan sonra daha pasif bir tutum içinde olacam.Yani artık ne eleştiri, ne teklif..

yasmin var ya lafı kendi anladığın gibi anlamak istiyorsun sen fikrini söylediysen bende fikrimi söyledim olmayacak mı dedim hayır çok sürer dedim sadece bu benim fikrim ama sana ben hemen eklicem falan demedim ki sadece böyle olma sebebini sordum..
sen başka yerlere çektin ben sana gülerek yazıyorum şakalaşıyorum senin yazdığına bakk...

Son düzenleme:
ya bizim doğum günümüze tam1 ay var ben 1 ay nasıl göstermeden duracağım yaaaa(
yasmin aslında hediyesi eline ulaşan koysa resmi bence daha mantıklı...

saphişim canım maksat hediye değil tam 1 ay var bana gelcek ben 1 ay beklicem bence saçma ya hediyesi eline ulaşan eklesin bence kız yasmin bu kararı sen verdin demii bizi çatlacaksın galibaaa

asmin benim kayınlarım,dedesi para takıyor kuzuma nolcak şimdi ben ne göstericem size,paranın resimleirni mi koyacağım aaaaaaa:)))

Mesajlarını tekrar incele canım.Dün ve daha önce Sedaya, Krikoya anlattım durumu.Şimdi bunlar anlatıldığı halde mesaj bombardımanı yapmışsın..Ben de diyorum ki parlak bir fikir değil sanırım benimki.Bundan sonra bu tarz fikirleri sunmucam.Bu kadarını söylüyorum ve isteyen istediğini yapsın..

yasmin mesajlarımı eklemişsin ama yaptığım gülümsemeleri falan koymamışsın ben yazdım ama benim dediğim olacak değişsin demedim ki sadece beklemenin sıkıcı olacağını yazdım bu fikrin hala arkasındayım canım sana sen çıkardın demi diye takıldım ama sen belli ki benim yazdıklarıma alınmak istiyorsun canım benim kötü niyetim yok bunu bil lütfen....

Laviş çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum.İlkini alıntı yaptım diğerlerini kopyaladım.O yüzden simge eksikliği filan yok yani.İkincisi ortaya attığım fikir hakkında çoğumuzun olabilir dediği bu fikre de saphişe yazdığın mesajda saçma demişsin.Bende buna istinaden şunu diyorum.Kötü fikir, herkes istediğini yapsın diyorum.Ben de kötü niyetli değilim.Neyse MSN inde arıza var sanırım.Dün Saphiş ulaşamaınca sana MSN den benim denememi de istedi.Denedim ve iletiler gitmiyo diyo.Bilgin olsun..

lavişim msnden sana ulaşamadım canım dün.mesajı yaıyorum,iletilemedi yazısı çıkıyor karşıma

kızlar burdaki mesajları dikkate almayın lütfen biz yasminle hallettik yazışınca yüzyüze olmayınca insan yanlış anlıyor birbirni....

Yasocum sen alıngan bir dönemindesin sanırım ben sana bununla ilgili haberim olmadığını yazdığımda da sanki okumuşuz gibi tepki vermiştin bende şaka yapıyorsun falan sanmıştım ama okumamıştım ve fikrimde yoktu saygı duydum kararınıza sanırım lavişte yeni duydu fikri değiştirme gibi bir niyeti yok sadece o da fikrini sölemiş bence alınacak birşey yok tatlım

sedacım heeeh bende bunu anlatamadım yasmine ondan karıştı ben okumamıştım yasmin krikoya ve sedaya anlattım deyince okudum geçmişi oda benim ''saçma''dememe alınmış yanlış bi cümle kullandım demk sitediğim o değildi anlattım derdimi yasmine anlatmışımdır inşallah:)))

Seda valla Devran olayındaki kadar yorumsuzum..Nedense hep yanlış anlıyorum bende...O zaman şöyle yapalım.Sizin fikir beyanlarınıza karşı ben eleştiri yapmayım.

Son düzenleme:
Cnm bnm neden eleştiri yapmayasın sadece alınganlık yapmadan önce bence sor yada söyle böyle bir karar aldık diye kendi adıma bilmiyordum lavişde söylediğim gibi fikrini sölemiş neyse sensiz yorumsuz olmaz gülüm hepimiz birbirimize alınıyoruz ama bunları böle konuşarak halledicez okeyto

Sedacım alınganlık değil bu.Bunu hergün söylüyoruz.Herkes söyledi , cevap verdik tek tek.Bunları da okuyosunuz değil mi?Cevaplanılan şeyler, karara bağlanan aynı şeyler ertesi gün yine eleştiriliyo. Neden? Eğer siz böyle istiyorsanız oylama yapılır, yada ben çekinik kalıyorum dediğiniz gibi olsun..Aslında sorun şu herkes öğrendi ama kabullenmedi bazılarımız.Ama bunu ifadenin yolları değişik oldu.Karar söylendiği halde itirazın amacı ne ?

benimde doğum günüm 1 hafta içinde olsaydı bende sesimi çıkarmazdım ama 1 ay var o yüzden hediyesi ulaşan koysun dedim sadece bir fikirdi ortak karar alınmış mı ki bu konuyla ilgili bizde fikrimizi beyan ettik

Cnm bnm yaa okuyoruz tabii ki ama her yazılanı okuyamayabiliriz kaldı ki ben bu yazılanlara yorum yapmadım çünkü haberim yoktu olmadığı içinde sen o gün anlattın bende ok dedim şekercim çekinik olmakta yada olmamakta sen bilirsin ki ben genelde çekiniyorum çünkü senin fikrini sunduğun anda herkes olmayabiliyor ve dolayısyla da her kafadan ses çıkıyor yani herkes fikir beyan etmekte serbest değil mi sende bunda hem fikirsin eminim bnm için hiç farketmez önce yada sonra hiç önemli değil her yol paris kısacası siz bilirsiniz şekerler öpüldünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…