2. yaş hediye çekilişi.

Krikocum benimde 14 kasım da daha 20 günde bize var. İtirazınızı en başta yapsaydınız ya.Söyledik o zaman çıtını çıkaran olmadı.Yok benim dediğim olacak demedim.Amacım çocukların d.günlerini özelleştirmekti.Yani mesela ilk Piroşun olacak, d.gününde olan bitenler daha detaylı görülecek, ertesi gün diğer bebeğin d.günü beklenecek, heyecan olacak dedim.Yoksa Anılın d.günü seninkinden 9 gün önce.Çiğdeminki 19 unda..Çok mu uzun süreler? Benim bugünkü demem şu.Bir fikir ortaya attım, kimse bişi demedi başta, sonra bu tarz söylemler çıkınca bir daha bişi demicem dedim.Sizlik bişi yok.Herkes takılsın bence...

Kriko d.günün 3 gün sonra olsa ne olur?Ne değişir? Merti merak edip açıp bakmıcaz mı? Yada Yağmuru.Şurda bi foto yayınlansa açıp hemen bakıp yorumluyoz.Çünkü hepsi çok güzeller, merak ediiyolar..Bu ilk doğan içinde aynı son olan içinde...Kimse Mertin hevesini Piroşda gideremez..Benim için tüm çocukların yeri başka başka.Hepsinin resimlerini merakla beklerim.Hangi gün doğmuş olurlarsa olsunlar beklerim...

Son düzenleme:
hımmm geçmişe baktım da şimdi anladım mevzuyu ,fikir beyan edebilirmiyim sakıncası yoksa :))
daha öncede hediyeler geldikçe eklemiştik sanırım dimi öyle bişeydi heralde ..şimid bence yeni bi topik açalım,yaş günü hediyeleri adı altında ,doğum günü sıralaması yapalım ,o gün doğum günü olan resimleri eklesin ,yani yasminin dediği gibi sindire sindire bakalım ..hiçbirini atlamayalım derim..biliriz ki mesela beyazın doğum günü geldi beyaz koyacak resimleri biliriz en azından ..olmazmı böyle .

ben daha önce bu konu konuşulmuşsa bile o sırada yoktum böle bişey yapalım mı die bişi hatırlamıyorum o yüzdende fikir söyledim

yada şöle yapalım 2008 kasım annelerinin enlerini seçelim onlar söylesin o kural olsun kimse fikir söylemesin böylece tartışma olmaz

Son düzenleme:

Eylül ben de bunu yapmak için dedim.Heyecanla bi sonraki yavruyu bekleyip d.gününde ne olmuş ne bitmiş, neler gelmiş, onları tek tek görüp , ayrı ayrı yorum yapalım , daha güzel olur diye düşündüm.Hemen hemen hergün bunu anlattım soranlara..İlk d.günü yaklaştı halen itiraz var o yüzden söylediğime söylüceğime pişman oldum.İşin özü bu..

Ben zaten topik açtım baluk hafızam 2008 kasım prens ve prenseslerinin doğum günü fotoları die fotolar oraya konucak nazlı ve maytap koydu bilem buraya hediyeler ve resimler konucak okeyto tıçımı yırttımmm topik var diee nan herkes soruyooo

arkadaşlar önceden öyle söylendi işte herkes doğumgününde fotoları yayınlansın diye..hiç kimseden ses çıkmayınca kabul gördü diye düşündük..eylülünde yasmininde dediği gibi sindire sindire fotolara bakarız..arada kaynamaz..geçen seneki çekeilişte benim hediyem konulmamıştı mesala ...arkadaş ha yarın ha bugün derken.. sonrada aramızdan ayrılınca bizim hediyemiz konulmadı..şimdi öyle olmaz sırası gelen fotoları koyar hepimiz sindir sindire bakarız..kimsede arada kaynamamış olur...

bakın benim bu konuyla ilgili ilk mesajım benim anlamadığım biizm zaten bi doğum günü fotolarımız koyduğumuz bir topik yok mu oraya konulmıycak mı resimler çekiliş hediyeleride buraya konsun dedim fikir di yani tartışmaya gerek yoktu

şimdi burası 2.yaş hediye çekiliş topiği değilmi ok burda hediyenin ne işivar ,burası zaten çekiliş yapılan ve konu hakkında konuşulan yer ,yeni bir konu açalım onun adı 2.yaş çekiliş hediyeleri resimleri olsun ,sadece birbirimizden gelen hediyeleri paylaşaşlım..doğum günü resimleri de adı üstünde doğum gününe ait çocukların resimleri aile resimleri v.s olsun ..ayrıca sinirlerde gerilmesin lütfen ,böyle güzel bir organizasyonda stres yapmayalım ,cici cici hediyelerimize bakalım içimiz açılsın olmazmı kızlar ..

yasmin var ya sanki birliği bozacakmışım gibi bir görüntü çıkmış ortaya ben pek açmıyordum bu topiği sen sedayla krikoya yazdım dediğinde gördüm ya anlamıyorsun ya anlamak istemiyorsun zaten senin dediğin olacak kararı değiştirmek değil niyetim karar alınmış ben sana takıldım sen başka tarafa çektin bu konuda uzadı gitti ...

Lavinya şu an o kadar çok işim varki anlatamam.Ama bir o kadar da kırıldığım için zaman ayırıp derdimi anlatmaya çalışıyorum.Sanırım ben de anlatamıyorum.Sana özel bişi demedim.Sadece bir önerimin nasıl abartılıp buraya getirildiğini, nasıl pişman olduğumu anlatmaya çalışıyorum.Amacımın sadece daha güzel bir d.günü olduğunu, sizi bekletmek olmadığını anlatmaya çalıştım.Hergün bunu açıklayıp ertesi gün başka birine daha hesap vermekten yoruldum.Anlattım, söyledim olmadı..Benim için hiçbişeyin eğlencesi kalmadı açıkçası..Burdaki suçum değişik bişey yapalım demek..İnsan dilinden çektiğini başka bişiden çekmiyo.Neden çekinik kalmıyorum ki, hemen ortaya bir fikir atıyorum.Sonuç şu bir daha hiçbir fikrim olmayacak herkesden farklı.Olsa bile paylaşmıcam çünkü inanılmaz kırıldım...

Ve bişi daha.Benim fikrim kabul olsa ne olur olmasa ne olur?Bana faydası nedir? Ben hepimizin adına bişi yapmak istedim ama sanırım farklı anlaşıldı..Konuyu da tamam senin dediğin olacak diye çarpıtma lütfen. Gerçekten bana bir getirisi yok..Hatta bak zarar ettim. Stres oldum..

Benim için farketmez daha öncede söyledğim gibi.Geçen sene yılbaşı çekilişinde benim hediyem koyulmamıştı,aynen gülizin yaşadığı gibi oldu bizimki de.Yalnız yasom hakikaten bencede biraz alınganlık yaptın tatlım ya,bu kadar gönül koyacak bir şey yok ki.
eylülcüm daha önce çekiliş hediyelerinin resimlerini de buraya koyarız,yeni bir topik açmaya gerek yok denmişti.Seda da doğumgünü fotoları için bir topik açtı zaten.

Bir de benim anlamadığım bir şey var arkadaşlar,hediyeler çocukların doğumgünlerinde elinde olacak şekilde gönderilmeyecek miydi?Zaten her çocuğumuz doğumgününde veya yakın bir zamanında alırsa hediyesini,burayada her çocuğun doğumgünü gününde veya yakın zamanında koyulur resimler.ama erken alanlar var sanırım onlardan biri de benim.Kriko bizim çekiliş hediyemizi verdi.piroşla denizkızı aldı sanırım bir de ama onların ki zaten yakın.biri 29 u biri 1 i.
yani demek istediğim şu,zaten elinizde olmayan bir hediyenin resmini nasıl koyacaksınız ama hediyeleri erken gönderme kararı alındıysa ve benim bundan haberim yoksa bilemiyorum tabi

Saphişim hergün burda arkadaşlar böyle konuştuk, böyle bir kararımız var diyorum.Ertesi gün a neden böyle, saçma vs. sözleri oluyor..Ben hergün hesap vermekten bıktım.Bu fikir bana aitti ve hergün şöyle böyle yapalım demekten dilimde tüy bitti.Benimde art niyetim yok.Herkes için güzel bişi yapmayı savundum ama hergün birilerine gerekçe anlatmaktan gerçekten usandım..Herkes eminim okumuştur neden böyle dediğimizi, ilk çocuğumuzun d.günü var, halen tartışma var.Demek ki bu kadar masum fikri kabullenmek zor oluyo..Bunları bi daha yaşamak istemiyorum, gerildim bu kadar işimin arasında.Önce Sedaya anlattım, sonra Krikoya sonra da Lavişe.Daha ne kadar anlatıcam...Çok üzgünüm..

Valla konuları abartmada üstümüze yok zaman harcıyoruz resmen hepimizin işi gücü var boş boşuna stres yapıyoruz
Bencede yasocum alınganlık yapıorsun bunda herkes hem fikir cnm kimse seni anlamıyor die birşey yok sadece bazılarımız okumadığı içinhabersiz kalındı neyse uzatmaya gerçekten gerek yok sende kırılma lütfen sadece fikir sunuldu kimse de karşı çıkmadııııııııı

SON KEZ YAZIYORUMMMMM DOĞUM GÜNÜ FOTOLARI ALINAN HEDİYELER VE ÇEKİLİŞ FOTOLARI AŞŞAĞIDA VERDİĞİM LİNKE DUYAN DUYMAYANA SÖYLESİN SADECE HEDİYE RESİMLERİNDE ŞU ŞUNDAN GELDİ DİE YAZILSIN BU KONUDA BURDA KAPANSINNNN

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...prens-prenseslerinin-dogum-gunu-fotolari.html

Son düzenleme:
Seda alınganlığı kabul etmiyorum.Hergün anlatıp anlaşılmamaktan yoruldum.O yüzden tepki verdim.Alınganlık değil kırılmak bu..Benim için son noktada budur..

tatlışım anladım ben seni,arkadaşlarımızda anladı,hiç kimsenin senin iyi niyetinden şüphesi yok ki zaten.Üzülme lütfen bu kadar,senin üzülmene hepimiz çok üzüldük..

ben deminki mesajımda yazdığım gibi zaten böyle bir karar almaya aslında gerek yokmuş ki diyorum (bunu da yanlış anlayıp kırılma lütfen),zaten çocukların hediyeleri doğumgünlerinde ellerinde olacak.Tek erken almış olan benim,bizimki de 6 kasımda,yani hediyemizi erken aldık dediğim kasımın sonu değil bizimkide.
ama anladığım kadarıyla arkadaşlar 29 ekimi piroşun doğum gününü bile beklemeden,eline ulaşan koysun resmini istediler.Bilemiyorum benim için farketmez,daha öncede yazdığım gibi çoğunluğun kararına uyarım

yasmin eğer bu fikrisen attıysan ortaya tabi ki cevap vereceksin her sorana o an kaçırmış olan topice sürekli giremeyenler oluyor kriko sormuş bilip bilmeden basmışsın azarı,seda sormuş ona öyle ben onların sorduğunu görsem zaten sormazdım sana neden böyle oldu diyeee...
sen kendini boşuna strese sokuyorsun tatlım bende senin alınganlığının üstünde olduğunu düşünüyorum açıkçası ben sana şakayla yanaştım sen yanlış anladım demek neymiş yasmine şaka yapılmayacakmış ben yaptım ne hale geldimm,herkes anladı ama sen anlmadın niyetimi ..
saçma cümlesi sana dokundu yanlış bi cümle seçmişim özür dilerim kaç senedir şurdayız demek tanımamışsın beniii...
artık kapayalım bu konuyu lütfennn herşey olağan şekilde gelişsin olmasını istediğim buydu zatennn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…