2. yaş hediye çekilişi.

Azar dediğin bu mu Lavinya.Sözünü geri çeker misin? Ben kimseyi azarlamadım..Sanırım sen anlayamadın beni.Ben kardeşime de bu şekilde konuşuyorum, gülme işaretlerini de gördüğünü ümit ediyorum.Ayrıca haberim yoktu diyosun.Allahaşkına kaç mesaj yazıyoruz şuraya birgünde?Bugün çok yazıldı.Topik açıldığından beri kaç sayfa yazılmış.MSN de de halen aynı düşündüğünü, saçma olduğunu söyledin.Şaka falan değildi..Ben şaka yapmayan biri değilim, şakadan da anlarım..Neyse polemiğe gerek yok.Mesajları okumadım, iyi takip edemedim, kusura bakma böyle bişi olduğunu bilmiyodum yerine, saçma, en sondayız biz, alıngansızn lafları işi buraya getirdi.Zeynanın aldığı hediyeyi yayınlıcam burda.Başka mesaj yazıp işi uzatmam.Seni anlayamadığım içinde sana artık cevap veremicem.Hoşcakal..

yasmin sen gülümsemelerle ifade edince bişey yok ben yazınca olay oluyor işe bak yaa ....
evet bozmayacağımı söyledim çünkü karar alınmıştı ama ben sen aldın kararı ben çatlarım diye yazdım takıldım sana sen başladın yok yoruldum açıklamadan da sen şunu anlamadın ben benim dediğim olsun demedim neden böyle oldu dedim ?????
sen kardeşine öyle konuşabilrisin tatlım burda birbirimizi görmediğimiz için yazılanlar yanlış anlaşılabiliyor zman zman fakat senin tepkin krikoya da bana da sedaya da sertti!!!
mesajı okumadım diye sana msnden yazmadım mı ben evet bence böyle ii olmadı dedim halka da arkasındayım dedim ama bütünlüğüde bozmayacğımı ekledim peşineee...
hergün siz burada yazışıyorsunuz ama ben bu ara çok nadir geliyorum bak bakalım bu topicte kaç mesaj yazmışımmm???***
alıngan olduğunu söyleyen tek ben değilim farkındaysann lütfen bu bütünlüğü bozarak zeynanın aldığı hediyeyi şimdi koyma şu lafında bile olayı ne kadar ciddiye aldığını çok ii anlıyorummm ve paylaştığımız dertleştiğimiz bi çok şeye üzülüyorum ....

Son düzenleme:
ya bizim doğum günümüze tam1 ay var ben 1 ay nasıl göstermeden duracağım yaaaa(
yasmin aslında hediyesi eline ulaşan koysa resmi bence daha mantıklı...

saphişim canım maksat hediye değil tam 1 ay var bana gelcek ben 1 ay beklicem bence saçma ya hediyesi eline ulaşan eklesin bence kız yasmin bu kararı sen verdin demii bizi çatlacaksın galibaaaklava:

yasmin benim kayınlarım,dedesi para takıyor kuzuma nolcak şimdi ben ne göstericem size,paranın resimleirni mi koyacağım aaaaaaa:)))

yasmin sürürüm seni heeee:)leynn ne var fikrimizi söledik ne kadar alıngansın yaaa tabi senin oğlunun yaş gününe az kaldı biz napalım yanii aaaaaa...
dövseydinnnsempatiksalakcinni

Sonsuza kadar susuyorum.Kırk yılda bir daha eğlenceli olur, daha çok çeşit görelim diye bişi dedik burnumdan geldi valla.Ne yaparsanız yapın..

[yasmin yazdıklarım burada sence de bozmak gibi bi niyetim var mı bak bakalım saçma lafı için özür diledim zaten bu mu senin şaka anlayışınn??????
tepkin başlattı herşeyiiii

Son düzenleme:
Lavinya Zeyna hediyesini göndermedi zaten.Zaten zamanı geldiğinde gösteririm.Krikoya cevabım yukarda. Hiçbişi yok, saçmalama filan da demedim.Hakaret etmedim yani.Senin saçma yakıştırman bence benim eleştirilerimden çok daha ağırdı.O da güzel güzel cevap vermiş, uyarım demiş..Seda da benim için her yol Paris demiş..Ama sen bugün ne saçmalığını koydun, ne alınganlığımı.Hediyeler hariç bu topikde benim işim bitmiştir.Fikir ve eleştiri bazında bişi duymucaksınız.Daha fazla uzatmak istemiyorum.Çocuğumla ilgilenmem lazım.Alınganlaşmayım daha fazla.İyi akşamlar..

kızlar çekiliş topiğiniz ilgimi çekmişti, sizlerle yaşıt yavrum var benim de..
takip edecektim topiğinizi...ayy biz niye böyle bi çekilişte değiliz demiştim hatta nazar değdirdim size sanırım
yazılanları kafamızda seslendiren bizleriz, benim gülerek yazdığım, karşıdan ters anlaşılabiliyor demek ki zaman zaman.. lütfen güzel cicileri yayınlayın, tatlı bebişleri koyun..ben de takip edeceğim :)
herkese selam eder, üzüldüğümden dolayı istem dışı, aranıza girdiğim için kusuruma bakmamanızı dilerim..

yasmin demek sen ne dersen tamam dememiz gerekiyor ağır konuşan sensin fakat olayları büyüten ben öylemi
kriko da alınmış sana enlerini seçelim onalr karar versin demiş farkındaysann...
sedada,saphiş de senin alınganlığının olduğunda hem fikirdi yazdılarda geçmişe bakarsan görürüsünnn demek sorun ben de değil
şu saçma lafına da takmışsın evet hala söylüyorum beklemek saçma geldi bana ama senin için değil öteki arkadaşlarım için bozmayacağım bu topiği sana kolay gelsinnnn............

Son düzenleme:

Yooo tamam deme.Saçma de..Saçma lafı saygısızca bence.Ben diğerlerine değil sana kızdım.Herkes sabredemem derken sen saçma demişsin.Kriko 2 bebesi var okuyamadı demek ki, Seda da gayet uyumlu şekilde benim için herşey ok dedi.Sen ise halen saçma diyosun..Yukardaki yazıları senin adına okuyorum diğerlerine değil..Onların fikrine saygı duyuyorum..Ama senin saçma demene asla..Hem MSN de hem de burda nedenleri anlattık.Saphiş ve Güliz bunun uygun olacağını söylediler.Geçen sene olanalrdan bahsettiler.

Ben bu çekilişten çekiliyorum.Hediyesini güle güle kullansın Cerenim. Zeynacım hediyeni gönderme yayınlamıcam canım.Lavinya sırf senin tavrından dolayı da KK ya girmicem artık.Sorumlusu sensin..Paylaşımlar için herkese teşekkürler..

ya yapmayın kızlar sabah sabah hayretle okudum valla
ıkınızde bırbırınıze kırılmayın lutfen
ortada bır yanlıs anlasılma durumu sozkonusu veya degıl
kırıcı konusup uzaklasmaya gerek yok
nazara mı gelıyoruz nedır yaww

Slm kızlar
Anladığım kadarıyla polemik hala devam etmekte gereksiz olduğu kanısındayım
Yasmincim daha önce ki yazılarımda da belirttiğim gibi alınganlık yaptığını tekrar ediyorum ve lavişinde dediği gibi sert çıkışların oldu belkide yazışarak anlaştığımız için öyle algıladık önemli değil lavişe bu düşünce saçma gelebilir herkes herşeyi beğenmek katılmak durumunda değil ki lavişinde bu fikri kendince saçma bulma olasılığına karşı topiğe ve herkesin olumlu düşüncesine karşı geleceğini sanmıyorum sadece normal olarak ve özgürce ifade etmiş ve saçma kelimesinden alındığından dolayıda senden özür dilemiş ama malesefki senin alınganlığının hala devam ettiğini görüyorum ve bu konuya tarafsızca yorum yapıyorum
Şimdi lütfen böyle gidiyorum bir daha girmeyeceğim gibi yorumlar yazma lavişide senide çok seviyorum herşeyi bırakın birçok paylaşımımız oldu bunları hiçe sayarak gitmek bana inanılmaz ters geliyor biliyorsun ki diğer arkadaşlarda bu şekilde yaptı bana göre bu bir saygısıszlık önemsememişlik hiçe saymışlık tabii ki herkes her istediğini yapmakta özgür ama bir kişi uğruna onca şeyi bir kalmede silmek benim kişiliğime ters seninde bu karakterde olmadığını düşünüp lavişimlede kısa zamanda aranızı düzeltip paylaşımlarına devam edeceğini düşünüyorum.....

Son düzenleme:
nolmuş burda ya ,kızlar yapmayın allah aşkına ,tartışma çok yersiz bence ,bunca yaşanmışlık var nereye gidiyosunuz allah aşkına..

hooppppaa konu nerrden nereye geldi bu çekiliş benim için sondu başta saçma sapan bişi yaşandı şimdide öyle yasmincim sen fikir söylemissin tamam kabul de edilmiş ama neden başkaları fikir söyleyince ters geldi anlamadım

sapişim ben heves ettim aslında kendim senin evine gelip vericektim hediyeni ama heveslendim bir an işte o yüzden erken verdim doğum günü hediyenle çekiliş hediyesi karıssında istemedim çünkü benim için ikisininde yeri farklı ve özel birde değişim kartının zamanı geçerde küçük gelir üzülürüm dedim veriverrdim sonradanda üzüldüm keşke ben evine gidip verseydim hata ettim die kusura bakma tatlışım

Son düzenleme:
haydaaa 3 gün kayboluyorum ortalık karışıyor yine yaa, kızlaar almayım ayağımın altına sizi, ne bu yaa, altı üstü bi çekiliş yapıcaz paylaşımımız olacak sevinicez gülücez eğlenicez bu kadar
burda herkesin fikri herkes için önemli ciddiye alınır dinlenir, eleştiri varsa o fikirle ilgili eleştiri getirilir vs... sonunda da demokratik bir şekilde olay çözülür yani öyle küserek, kızarak, giderek vs.. değil açın birbirinize telefon adam akıllı oturun konuşun laviş ve yasmin yapmayın yaa, sanki ilk muhabbetinizmi ikinizde birbirinizi tanıyorsunuz ve aslında ne anlatmak istediğinizi biliyorsunuz ee uzatmanın manası ne
bunun için KK'ya girmemek ne demek, olayla hiç ilgisi olmayan arkadaşların suçu ne zeyna mesela oda hediyesini göndermek ister, yayınşanmasını ister öyle şey olur mu yaa

bundan sonrada çekiliş yapacak olursak en başta kurallar açık ve net ortak bir kararla ortaya konsun yazılı olarak beyan edilsin öyle yapılsın

bu arada hediyemiz yanlışlıkla Didim'e gitmiş kargodan aradılar, yarın göndereceklermiş poff yarında akşama kadar evde kimse yok, neyseki yakın kargo gider kendim alrım artık olmazsa napayım :çok üzgünüm:

tatlım benim için farketmez,erken ya da geç,onun kararını sen vericeksin ve verdin de.ben de çok mutlu oldum hatta kızıma giydirdim bile ama tabi sen haklı olarak burda bir an evvel görücüye çıksın hediyen istedin,seni de anlıyorum sen de haklısın ama ben de arada kaldım şimdi.

Yasom aramızda en büyüklerimizden en olgunlarımızdansın,çocuk gibi ben küstüm oynamıyorum demek yakışıyor mu sana,aşkolsun

bencede bundan sonra çekilişlerimizi doğru düzgün belirleyelim ya da beceremiyorsak çekiliş filan yapmayalım.aaa bu ne canım,biz üzülmek için değil neşelenmek için yapıyoruz bunu,çocuklarımıza bize haztıra kalsın diye yapıyoruz.Allah aşkına ne işi var bu tür gerginliklerin,,tartışmaların bu topikte.

bence baştan belirlenmediği için böyle oldu safiş ,organize problemi yaşadık ,birbirimizin fikrini almadan oldu ..o yüzden sorun çıktı ..

katılıyorum tüm kurallar açık ve net olacak en başından
hediyeler ne zaman gönderielcek, ne zaman yayınlanacak, nerede yayınlanacak vs...

o zaman şimdi müsadenizle eski organizatörünüz olarak duruma el koymak istiyorum ,hemfikir olanlar katılsın ..
1- yeni bir topik açılacak başlığı 2.yaş hediye çekilişi fotoları olacak
2-tarihe göre yayınlama yerine eline ulaşan fotoları koyacak
3-doğum günleri gelmeden hediyeler alıcıların eline ulaşacak(bunda hemfikiriz zaten)
4-yasminde aramızda olacak ,zeyna da hediyesini gönderecek ..

eklemek istediğiniz veya hemfikir olmadığınız bir durum varsa lütfen bildirin değiştirelim çoğunluk neyi uygun görürse o olsun..

evet saphişim kapa bence de bu topiği çünkü okudukça moralim bozuluyor olanlara bak şaşıyorum hakikatennn(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…