Ya Kriko arada bişi kaynamaz, neden kaynasın..İlk başta onu koyup üstüne işte filancanın hediyesi yazsan anlarız biz.Anaaaam iyen ne kalınmış kıı, inatçı hatunsun vesselam:)))Diğer hediyeleri görsek çeşitlilik olur, güzel olmaz mı? Daha çok rengarenk, cicili bicili şeylere bakarız..Fena mı olur??
ya bizim doğum günümüze tam1 ay var ben 1 ay nasıl göstermeden duracağım yaaaa(
yasmin aslında hediyesi eline ulaşan koysa resmi bence daha mantıklı...
saphişim canım maksat hediye değil tam 1 ay var bana gelcek ben 1 ay beklicem bence saçma ya hediyesi eline ulaşan eklesin bence kız yasmin bu kararı sen verdin demii bizi çatlacaksın galibaaaklava:
yasmin benim kayınlarım,dedesi para takıyor kuzuma nolcak şimdi ben ne göstericem size,paranın resimleirni mi koyacağım aaaaaaa:)))
yasmin sürürüm seni heeee:)leynn ne var fikrimizi söledik ne kadar alıngansın yaaa tabi senin oğlunun yaş gününe az kaldı biz napalım yanii aaaaaa...
dövseydinnnsempatiksalakcinni
Sonsuza kadar susuyorum.Kırk yılda bir daha eğlenceli olur, daha çok çeşit görelim diye bişi dedik burnumdan geldi valla.Ne yaparsanız yapın..
yasmin demek sen ne dersen tamam dememiz gerekiyor ağır konuşan sensin fakat olayları büyüten ben öylemi
kriko da alınmış sana enlerini seçelim onalr karar versin demiş farkındaysann...
sedada,saphiş de senin alınganlığının olduğunda hem fikirdi yazdılarda geçmişe bakarsan görürüsünnn demek sorun ben de değil
şu saçma lafına da takmışsın evet hala söylüyorum beklemek saçma geldi bana ama senin için değil öteki arkadaşlarım için bozmayacağım bu topiği sana kolay gelsinnnn............
hooppppaa konu nerrden nereye geldi bu çekiliş benim için sondu başta saçma sapan bişi yaşandı şimdide öyle yasmincim sen fikir söylemissin tamam kabul de edilmiş ama neden başkaları fikir söyleyince ters geldi anlamadım
sapişim ben heves ettim aslında kendim senin evine gelip vericektim hediyeni ama heveslendim bir an işte o yüzden erken verdim doğum günü hediyenle çekiliş hediyesi karıssında istemedim çünkü benim için ikisininde yeri farklı ve özel birde değişim kartının zamanı geçerde küçük gelir üzülürüm dedim veriverrdim sonradanda üzüldüm keşke ben evine gidip verseydim hata ettim die kusura bakma tatlışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?