2. yaş hediye çekilişi.

gülizim seninle bir ilgisi yok, olaylar kendiliğinden gelişti saçma sapan yerlere gitti

yeni topik açılmıştı sedanın açtığı o zaman orayı sadece doğum günü fotoları için kullanıyoruz, çekilişte gönderilen hdiyeler için ayrı topik açıyoruz

benim içinde uygundur, hediyesi gelen yayınlar, zaten herkese doğum gününden biraz önce gideceği için hediyesi yine doğum günü tarihlerine denk glmiş olur değişen bişey olmaz

mesela benim hediyem yarın elimde olacak ama pazara kadar koymam mümkün değil sınav dolayısıyla zaten doğru dürüst giremiyorum birde foto çek, pc ye yükle buraya koy şuan için imkansız işte kasımın 1i gibi olur en erkenki eymeninde doğum günü 5 kasım çok büyük farklar yok yani
belki de hepsini aynı gün koyabilirim

bızım hedıyelerımız geldı ama bız cumartesı gunu dogum gunu ve dıger hedıye fotoları ıle yayınlayabılırız
ancak yetısırım zaten ben

ne alakası var güliz ya ,senin elinde olna bişeymiydi olanlar ,sakın öyle düşünme ok..

bende bugün koyardım foto. ama makina kocişte iş yerinde çocuk günü yapmışlar piroşla birlikte gittiler işe sabah:)) foto. mak. onlarda o yüzden:)akşama yada h.sonu koyarım...

çitosçum bluzü çok büyük geldiği için değiştirmeyi düşünüyorum sorun olmaz dimi senin açından

piroşumun hediyesi elimize geçti bugün çok beğendik çok teşekkür ederiz oğlumla kesesine bereket süper gerçekten

bende doğum gününden önce koyamam en azından şu sınavımın geçmesi gerek

piroşumun hediyeleri çok güzelmiş çok beğendim blzuda kotuda çok şık tatlımm güle güle kullansın çitosumun kesesine bereket

bende çok beğendim...piroşum güle güle güzel günlerde giysinn..çitosum seninde kesene berekett. çok güzel bi seçim yapmışsın..

Piroşum çok atiksin, atmışsın hemen hediye fotolarını.Güle güle kullansın fıstığım.Güzelime yakışır.Çitosumun da kesesine bereket...

piroşum tatlı meleğim güle güle kullansın cicilerini çok şekermiş çitosumunda kesesine bereket

tam piroş cimcimesine göre bir kıyafet,güle kullansın.çok zevklisin çitosum.
ben de koyacam inşallah ama berbat bir şekilde hastayım,dün öleyim de böyle olmayayım diyordum.çok şükür bugün daha iyiyim.sağolsun ablam geldi hem benimle hem Okyanusla ilgileniyor.ben bir bakayım dedim yattığım yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…