2 yaşındaki oğlum covid pozitif

Çocuğunuz bence en son düşüneceğiniz şey olsun çünkü kolay atlatır..siz öncelikle kendinizi korumaya bakın ve eşinize iyi bakın, sizler kolay atlatamayabilirsiniz.
Bana test yapmadılar. Muhtemelen ben de pozitifim zaten.
Halsizlik ve sırt ağrısı dışında bir sıkıntım yok. Eşim hele ki hiç sorun göstermiyor 2 gün ateşi oldu sadece.
İştahsızlık var bol miktarda. Ne oğlana ne babasına yediremiyorum

ablam doktor, daha bugun konuştuk. Çocuk ve bebeklerde covid-19 ölümlerinin tamamında çocuklar kanser tedavisi görüyormuş, normal kronik hastalığı olmayan bir çocuk şu ana kadar ölmedi, hepsi iyileşti. Muhtemelen belirti bile göstermeden atlatacak yalnız şu anda süper taşıyıcı yani çocuğunuzu annenizden aile büyüklerinden uzak tutun
1 haftadır zaten aile üyelerinin hiç biriyle temasımız yoktu çok şükür

Çıldırıyorum yaa hala daha bana bişey olmazcılar var. Küçücük yavru covit oluyor da eşşek kadar adamlarsınız size nasıl olmazzz!!! Neye sinirliyim söyleyim. Ne kadar cahillerle bir arada yaşıyoruz bir kez daha yüzümüze vurulsun. Dün minibüste maske tartışması oldu. İnatla hasta olmadığını iddia eden bir yaratık vardı. Savunması şöyle "ben hasta değilim ki takayım. Abla bugünden itibaren say 15 gün. Hasta olursan bana beddua edersin" te allahım ya :kızgın: Allah tez zamanda şifa versin. İnşaallah belirti dahi göstermez.:dua::KK68:

Başka söyleyeceğim yok hanımlar. Bekliyorduk ama sonuç gelince hiç hazırlıklı olmadığımı anladım.
Dün eşim pozitif çıkmıştı.
Genel durumu iyi fakat çok kötüyüm.
Bu kadar küçük yakını geçiren var mı lütfen yüreğimi ferahlatın
Çok geçmiş olsun.. Verileri değerlendirince özellikle küçük çocuklar çok şanslı büyük bir coğunluğu zaten belirtisiz geçiriyormuş. Onlar sizden özellikle yaşlılardan daha güçlüler ruhunuzu ferah tutun. Tekrardan çok geçmiş olsun

Arkadasim ailecek pozitiflerdi hepside suan cok iyiler... 4 yasindaki kizi hafif ateşlendi 2 yasindaki oglunda hic bir belirti olmadan atlatti ama pozitifti.Korkmayin lütfen çocuklar cokrahat atlatiyor

Halsizlik ve sırt ağrısı dışında bir sıkıntım yok. Eşim hele ki hiç sorun göstermiyor 2 gün ateşi oldu sadece.
Sırt agrısı varsa pozitif olabilme ihtimalin cok yüksek bende o sebepten gittim pozitif cıktı

Bi çocuk uzmanı, virüs bulaşınca iştah kesilir virüs beslenemesin diye vücut kendini savunmaya alır demişti, kızım grip gecirdiği zamanlarda bir lokma yesin diye kafama çok takıyordum ben de

zaten son zamanlarda çok kolay atlatıyor kimden duysam lakin haberlerde bunun için antikor üretmiyormuş ve bu da bundan sonra dikkat edilmezse tekrardan yakalanma oluyor ve daha ağır geçiyormuş diye söyleniyor. o yüzden ben geçirdim artık rahatım oraya buraya giderim diye bir rehavete kapılmaması lazım insanların.

zaten son zamanlarda çok kolay atlatıyor kimden duysam lakin haberlerde bunun için antikor üretmiyormuş ve bu da bundan sonra dikkat edilmezse tekrardan yakalanma oluyor ve daha ağır geçiyormuş diye söyleniyor. o yüzden ben geçirdim artık rahatım oraya buraya giderim diye bir rehavete kapılmaması lazım insanların.
Eşim 2. Kez yakalandı.ilkinde hiç belirti yoktu.dedigimiz gibi bi kere geçirdim daha bulaşmaz diyip önemsedi.4 ay sonra ikinci kez yakalandı ve suan agır geçiriyor.

Başka söyleyeceğim yok hanımlar. Bekliyorduk ama sonuç gelince hiç hazırlıklı olmadığımı anladım.
Cocuklar daha kolay atlatiyor. Siz beslenmesine dikkat edin. Abur cuburdan uzak durup bol bol meyve ve bağışıklık güçlendirici vitaminler kullanin. Calistigim hastanede 4 yasinda bir cocugumuz vardi 1 ay once falan taburcu oldu. Onunkisi bayagi yayilmisti sizi eve gondermislerse cigerlere inmedigini gosterir. Gecmis olsun

Kuzenimin 3yasindaki kızı geçirdi. Anne baba sağlıkçı çünkü o şekilde bulaştı.
Ufaklıkta tek bir belirti bile olmadı.

çoğu çocuk semptomsuz atlatıyor, farkına bile varmadan. merak etmeyin, sadece kimseyle görüsmeyin cunku cocugunuzda belirtisiz gecen hastalık allah korusun annenize babanıza bulasırsa ölümcül olabilir o zaman. kendinize ve esinize dikkat edin

Geçmiş olsun Allah şifalar verdin tez zamanda şöyle birşey okudum bu virüsün akciğerlere inmesini sağlayan hücrelerdeki giriş çocuklarda kapalıymış yani 12-15 yaş altındaki çocuklara virüs bulaşıyormuş ama normal geçiriyorlarmış akciğerlere giremiyormuş.
böyle bir bilgiyi ben de duydum ama söyleyen kişi makine teknikeri yani sağlıkla alakası yok, onu yazmak istememiştim. Keşke haberin kaynağının gazete mi yoksa bilimsel bir yayın mı olduğunu bilsek. O kişi de "2 yaş altındaki bebeklerde akciğerlerdeki dokuların virüsü besleyecek kadar olgunlaşmadığını" söylemişti.

Back
X