2 yaşındaki oğlum covid pozitif

Birebir tanıdığım biri değil ama bir tanıdığımdan duyduğum kadarıyla ailesiyle birlikte virüsü alan 3 yaşındaki çocuk çok hafif atlatmış, sadece bir iki gün hafif ateşi çıkmış. Onun dışında bir sorun yaşamamışlar. Siz de bu şekilde atlatırsınız inşallah. Çok geçmiş olsun.

Gorunurde birsey yok hicbirimizde. Ama ic organlarımız da birsey var mi, bende bazen dusunuyorum. İleride baska birseyle karsilasacak miyiz. Normalde kontrole cagirmislardi ama koydeydik. Sonrada dr tayin cikmis arayacagim demisti. Sanirim hastane de yatanları duzenli kontrole cagircaklar
Canım öyle düşünme, olsaydı belirti gösterirdi. Bazı bilim insanları da komple teorileri üretiyor. Öyle şeyler düşünüp üzme kendini, inşallah hiçbir şey olmaz.

Merhaba benimde esimde cikti bugun ogrendk ve belirti yok. Persembe gunu isyerinden arkdslari kötüleşiyor onun uzerine test yaptiriyorlar ya baslangic yada bitis evresindesiniz demisler simdi hastaneye gitti kan testi yapmislar bekliyoruz evde 5 aylik kizim ve ben variz bizdede var mi bilmiyorum cocuga test te yaptrmak istiyorum bir yandanda tedirginm alir vermezler diye bu arada anne sutude alamiyor cok tedirginim çok. Herkes cok dikkat etsin lutfen biz disari bile cikmiyorduk disardan aldigimiz herşeyi siliyorduk hemen dus aliyorduk bryere gidip geldiğimizde ama birsekilde bulasiyor iste😔

Başka söyleyeceğim yok hanımlar. Bekliyorduk ama sonuç gelince hiç hazırlıklı olmadığımı anladım.
Dün eşim pozitif çıkmıştı.
Genel durumu iyi fakat çok kötüyüm.
Bu kadar küçük yakını geçiren var mı lütfen yüreğimi ferahlatın

Çok geçmiş olsun. Rabbim bol şifa versin inşallah. Geçen hafta, bulunduğum ilçede, 2-3 aylık bir bebek covid tedavisini başarı ile bitirdi :) gönlünü rahat tut, temizliğine dikkat et, maskeni hiç çıkarma lütfen. Bir de dengeli beslemeye çalış, doktorların önerisinin dışına çıkma lütfen.

Benimde birbuçuk o yaşında yiğenim atlattı.Hiçbir belirti göstermedi.Sizede geçmiş olsun sağlıkla atlatırlar inşallah.
yeğeninize neye dayanarak test yaptılar belirti vs gösterdiği için mi ailede çıktığı için mi?

5 yaşında kızım çok sık ateşlenir dünden beri yine ateşli :( şimdi işteyim akşam doktora götüreceğim
marttan beri 3 4 kez gittik hastaneye boğaz enfeksiyonu oluyor covid testi yapılmıyor doktor muayene ediyor antibiyotik veriyor
1,5 yaşında beri böyle nerdeyse her ay hasta
akşam götürdüğünde oa da test yaparlar mı diye soruyorum

Çok geçmiş olsun ne yaptınız. Bizim çocuk doktorumuz calpol vermekle iyi yapmışsın başka birşey gerek yok dedi
Kanda iltihap çıktı antibiyotik başladı. Dün çok kötüydü bugün iyi ateşi de düştü

Çocuk hasta olunca insanın içindeki tüm yaşama sevinci ölüyor, enerjimi onun sağlığından alıyormuşum. Hepsi hastalıksız sağlıkla büyüsün insallah

yeğeninize neye dayanarak test yaptılar belirti vs gösterdiği için mi ailede çıktığı için mi?

5 yaşında kızım çok sık ateşlenir dünden beri yine ateşli :KK43: şimdi işteyim akşam doktora götüreceğim
marttan beri 3 4 kez gittik hastaneye boğaz enfeksiyonu oluyor covid testi yapılmıyor doktor muayene ediyor antibiyotik veriyor
Ailede çıktığı için anne baba pozitif ti ailecek atlattılar yani.

5 yaşında kızım çok sık ateşlenir dünden beri yine ateşli :KK43: şimdi işteyim akşam doktora götüreceğim
Ailede çıktığı için anne baba pozitif ti ailecek atlattılar yani.Bilemiyorum.Rabbim şifalar versin tüm hastalık çekenlere.

Başka söyleyeceğim yok hanımlar. Bekliyorduk ama sonuç gelince hiç hazırlıklı olmadığımı anladım.
Dün eşim pozitif çıkmıştı.
Genel durumu iyi fakat çok kötüyüm.
Bu kadar küçük yakını geçiren var mı lütfen yüreğimi ferahlatın
3 yaşındaki oğlum ilaçsız atlattı. darısı başınıza.

Cok gecmis olsun.kucuk cocuklar covid olunca hastanede yatsa hastaneye anneyi de aliyorlar mi acaba.tek basina nasil durcak bebek

Konu sahibi nasıl oldunuz ailecek? İnşallah daha iyisinizdir.

Back
X