2 yaşındaki oğlum covid pozitif

Başka söyleyeceğim yok hanımlar. Bekliyorduk ama sonuç gelince hiç hazırlıklı olmadığımı anladım.
Dün eşim pozitif çıkmıştı.
Genel durumu iyi fakat çok kötüyüm.
Bu kadar küçük yakını geçiren var mı lütfen yüreğimi ferahlatın
Arkadaşımın bebeği 3 aylıkken atlattı arkadaşım bebekten daha ağır atlattı. İçinizi ferah tutun. Geçmiş olsun🙏🏻

Dua edecegız canım.Bebekler nasıl beslenıo bılmıorum.Bende pozıtıfım benden babama gectı.

Benim yeğenim 40ı çıktıktan sonra pozitifti. Ve hiçbir sorunu olmadı çok şükür. Anneden de ayırmadılar süt emmesi için.

Çok geçmiş olsun .Çocuklarda zeminde herhangi bir rahatsızlık yoksa hafif geçiriyorlar genelde.Siz kendinize dikkat edin.2 yaşındaki çocukla ne kadar mesafe olur bilmiyorum ama .😟

Herkesten Allah razı olsun.
Eşim pazartesi gece halsizlik belirtisi gösterdi hiç aklımızda yok tabi. Salı günü dinlenemedim herhalde falan diye kalktı derken önceki perşembe temas ettiği 2 arkadaşından Pozitif haberi geldi. Test yaptırabilmesi 2 günü aldı.
Bu arada biz kendimizi karantinaya aldık ama eşle çocuğu ayırmak mümkün olmadı.
Anane babaanne herkes yaşlı kronik hasta sonuçta.
Perşembe sabahtan cuma sabaha 37 - 38.5 arası ateşi oldu. En son dün sabah calpol verdim ve başka bir sorun olmadı.
İştahı az ve daha fazla uyumak istiyor. Genel durumu keyfi ise çok yerinde.
Fakat analık işte. Gözümde iyi olması yetmiyor.
Ya kötü olursa geliyor aklıma 1. 5 saattir

benim kizim ocaktan beri domuz gribini de coviti de atlatti, emin olun domuz gribi bu covid belasindan cok cok daha zor gecti, ben kizimi omrumde oyle caresiz gormemistim, yuregim yandi.
Covid ise burun akintisi ve hafif oksuruk ve 38 civari ates yapti, gecti gitti..
Domuz gribinde bu gozler 41 derece ates gordu, mahvoldu yavrum, dermansizliktan 2 adim atamadi gunlerce.. 😞
O yuzden endiselenmeyin, coviti kolay atlatiyor cocuklar, domuz gribi daha sarsiyor.

çok geçmiş olsun, Allah şifanızı versin, bizim bi tanıdığın 4 yaşındaki oğlu atlattı, sadece ağrısı olmuş ateşi bile olmamış hiç çok şükür şu anda iyi

bu konuları umarım bütün derdi düğün düğün gezmek olanlar da okuyordur

Bir komşumuz ailecek oldu 1 bucuk yaşın bir çocuk 7 yaşında digeri anne baba evde tedavi işe atlattılar. Çok geçmiş olsun

benim kizim ocaktan beri domuz gribini de coviti de atlatti, emin olun domuz gribi bu covid belasindan cok cok daha zor gecti, ben kizimi omrumde oyle caresiz gormemistim, yuregim yandi.
Covid ise burun akintisi ve hafif oksuruk ve 38 civari ates yapti, gecti gitti..
Domuz gribinde bu gozler 41 derece ates gordu, mahvoldu yavrum, dermansizliktan 2 adim atamadi gunlerce.. 😞
O yuzden endiselenmeyin, coviti kolay atlatiyor cocuklar, domuz gribi daha sarsiyor.
Benim oğlum da ocak ayında domuz gribi olmuştu dediğiniz gibi o kadar ağır atlatmıştı ki ateşini düşürümedik berbat haldeydi. Konu sahibine de çok geçmiş olsun diyorum. Moralinizi yüksek tutun çocuklar kolay atlatıyormuş zaten arkadaşlar da yazmış🌸

Başka söyleyeceğim yok hanımlar. Bekliyorduk ama sonuç gelince hiç hazırlıklı olmadığımı anladım.

Benim oğlum 2,5 yaşında geçirdi.. korkmayın çocuklar çok hafif ve kolay atlatıyor ..

Herkesten Allah razı olsun.
Eşim pazartesi gece halsizlik belirtisi gösterdi hiç aklımızda yok tabi. Salı günü dinlenemedim herhalde falan diye kalktı derken önceki perşembe temas ettiği 2 arkadaşından Pozitif haberi geldi. Test yaptırabilmesi 2 günü aldı.
Bu arada biz kendimizi karantinaya aldık ama eşle çocuğu ayırmak mümkün olmadı.
Anane babaanne herkes yaşlı kronik hasta sonuçta.
Perşembe sabahtan cuma sabaha 37 - 38.5 arası ateşi oldu. En son dün sabah calpol verdim ve başka bir sorun olmadı.
İştahı az ve daha fazla uyumak istiyor. Genel durumu keyfi ise çok yerinde.
Fakat analık işte. Gözümde iyi olması yetmiyor.
Ya kötü olursa geliyor aklıma 1. 5 saattir
Çok geçmiş olsun hepinize acil şifalar diliyorum
Benim kızım da 3 yaşına yakın dün geceden beri ateşi var calpolla düşürüyorum bir de karnım ağrıyor diyor. İştahsızlık da var. Ne yapsam hastaneye götürsem mi kararsız kaldım. Sizinkiyle belirtileri aynı gibi biz de henüz bir şey yok

Yakınım ailece geçiriyor. 2 yaşında kızıda geçirdi. Normal bir grip şeklinde. Biraz ateş burun akıntsı öksürük ve bitti.
Bende oğlumun 10 gün önce kadar korona geçirdiğini düşünüyorum.
2.5 yaşında. Teste vs götürmedim. Ondan da bana geçti ama ayakta hafif atlattım her neyse o.
Korkmayın çocuklar kolay geçiriyor.
Arkadaşımın eşi ilk vakadan beri koronaya bakıyor dr. Üstelik vaka çok olan yerdeyiz. Hiç çocuk gelmedi bile diyor. Bebeğinize dvit verin. Bağışıklık güçlendirici çorbalar yapın.
Eşiniz ve sizde maydonoza limon sıkıp yiyin. Bol sarımsak yiyim. Kolaylıkla geçecektir inşallah

Farkında olmadan yakalanıp atlatan o kadar insan vardır ki.. Çocuklar taşıyıcı oluyor genellikle. Rabbim şifa versin..

Halamın hamile 5 aylık hamile gelini ve 2,5 yaşındaki torunu geçirdi hatta kadın dün doğum yaptı herkes öok sağlıklı
Çoçuklarda negatife daha kolay dönüyormuş rabbiö şifa versin

Çocuklarda COVID-19' un bağlanıp çoğalacağı reseptör (ACE2) fazla seviyede gelişmemiş oluyor çünkü yaş aldıkça gelişen bir reseptör bu, o yüzden çocuklar ağır atlatmıyor immün sistemleri çoğu zaman virüsü tolere edecek seviyede oluyor. Geçmiş olsun.

Back
X