Erkek İnfertilitesi 2 yil oldu hamile kalamadim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ahsen555

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2019
7.507
8.197
198
29
Oncelikle herkese merhabalar ben evleneli iki sene oldu dort farkli doktora gittim benim tahlillerim normal fakat rahim agzin da yaram oldugu soylendi. Ama bu gebelige engel degil denildi. Esimde ise morfoloji bozuklugu cikti %1 degeri. Dogal yolla olur dedigi icin doktorlar esimde doktora gitmiyor. Bende burayi uzun zamandir takip ediyorum belki siz guzel insanlarin bana da bir yardimi dokunur diye dusundum

Bence bırakmayın tedaviye başlayın.. Bnde 3 yıl olacam tedaviye başlıyorum

Bnm sol tüpüm de sıvı birikintisi oluyordu ameliyatla rahim bağlantısu kesildi.. Normal yolla sağ yumurtalık la kalırım diye bekledim 3 yıl oldu önümüzdeki ay tüp bebek düşünüyorum
Anliyorum hayirlisi olsun insallah allah en kisa zaman da nasip etsin

Anliyorum hayirlisi olsun insallah allah en kisa zaman da nasip etsin
Canım bizde iki yıldır evliyiz başından beri deniyoruz sayı problemimiz var doktor aşılama önerdi bizede normal olur deyip durdular ama bir kere bile olmadı yaşın gençse beklersin nasip ben 29 oldum beklemek istemiyorum doktorda başlayalım hemen dedi

Bir kaç kez bende klomen+ çatlatma iğnesi oldum fakat bizde de hiç gebelik oluşmadı bende 23 yaşındayım bu işler doktor çok önemli ben iyi bir doktor bulamadım sanırım

Bir kaç kez bende klomen+ çatlatma iğnesi oldum fakat bizde de hiç gebelik oluşmadı bende 23 yaşındayım bu işler doktor çok önemli ben iyi bir doktor bulamadım sanırım
Kesinlikle öyle eski doktorumun ihmali üzerine kist oluşmuş bende klomen benzeri ilaç kullandım 3 ay ve yumurtan kendiliğinden çatlıyor deyip çatlatma iğnesi yapmadı hiç değiştim doktorumu kistlerim geçsin diye Yasmin verdi inşallah geçerse önümüzdeki ay aşılama yapılacak Allah'ın izniyle tutar mı tutmaz mi Allah bilir ama bı yerden başlamak lazım iki yıl az bı zaman değil sağlıklı her kadın ve tabi eşinde de problem yoksa ilk yılda % 80 gebelik yaşarmış bizim iki yıl olmuş tedavine başla bakarsın sponten gebelik bile yaşayabilirsin Allah daha fazla aratmasin aminnnnnn

İnşallah benim bir de rahim ağzında yaram varmis daha doğrusu doktorun bir var çocuğun olmaz spermler buradan geçmez yarayı yakalim dedi diğer doktor da yok öyle bişey yara yok olsada gebeliğe engel degil dedi

İnşallah benim bir de rahim ağzında yaram varmis daha doğrusu doktorun bir var çocuğun olmaz spermler buradan geçmez yarayı yakalim dedi diğer doktor da yok öyle bişey yara yok olsada gebeliğe engel degil dedi
Bende gebeliğe engel değil diye duymuştum nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama iyi bir doktor bul eşinin sayı hızda sıkıntı var mı?

Ben İstanbul dayim sayı ve hız da bir sorun yok morfoloji düşük %1 . Siz nerede oturuyorsunuz acaba
Biz Diyarbakır da yaşıyoruz Memorial hastanesine gidiyorum iki yıldır gitmediğim hastane kalmadı ama burdan çok memnun kaldım morfoloji sayı hareket için kürler varmış doğal yollarla denet eşin kullansın tabi önce bir üroloji şart verdiği vitaminler sayesinde morfoloji artan çok okuduğum burda bı araştır canım inşallah Rabbim bize de nasip eder

İlaç icme sıkıntisi var ilaç kullanmak istemiyor kullasada bir kutu bitti mi tamam bitti ilaç kullandım bi daha gerek yok diye düşünüyor ☺ ah ah çok sıkıntının icindeyim işte bu ay da olmazsa bende hastaneye gideceğim aşılama düşünüyorum olur mu tabi onu da bilmiyorum siz hiç aşılama falan yaptırdınız mi

İnan benim eşimde öyle zorla iciriyorum daha iki hafta oldu kullanalı boşuna kullanıyorum diyor canım biz aşılama için iki hafta önce doktora gittik tabi sayı az hemen aşılama deniyelim dedi doktorum ama dediğim gibi önceki doktorumun ihmali üzerine kistim oluşmuş önce kisti eritelim dedi doğum kontrol hapı verdi vitamin verdi ikimizde kullaniyoruz kısmet önümüzdeki reglimde tekrar gidicez eğer kistlerim geçmişse aşılama tedavine basliycaz inşallah

İlk aşılamam olacak bu arada daha önce hiç yaptırmadım. Biz elimizden geleni yapacağız takdir Allah'ın inşallah ilkinde tutar

Anlıyorum inşallah hemen geçer de olur belki de asilma da çoğul gebelik olur ikiz falan ay inşallah . Bende işte Ağustos 28 bat bekliyorum inşallah olmam da tabi

İlk aşılamam olacak bu arada daha önce hiç yaptırmadım. Biz elimizden geleni yapacağız takdir Allah'ın inşallah ilkinde tutar
İnşallah tutar allahim aratmasin gerçekten çok zor ne kadar üzülmüyorum denilse de üzülüyorum herkes bişey söylüyor ne bileyim Allah yardımcımiz olsun en iyi seni ben anlarım beni sen anlarsin

Anlıyorum inşallah hemen geçer de olur belki de asilma da çoğul gebelik olur ikiz falan ay inşallah . Bende işte Ağustos 28 bat bekliyorum inşallah olmam da tabi
İnşallah canım hiç birşeye gerek kalmadan güzel haberi alırsın inşallah benimde bat 26 27 Ağustos hayırlısıyla inşallah geçmiştir kistim. Al benden de o kadar herkes birşey söylüyor kimsenin bizi düşündüğü yok acaba psikolojisi ne durumda diyen yok sırf bu yüzden kimseyle görüşmek istemiyorum aşılama yapacağımı bildikleri halde konuşup duruyorlar en güzeli uzak kalmak çünkü stres başa bela üzülmemek elde değil üstelik yaş geçtikçe daha çok zorlaşıyor durum sen bı an evvel başla tedavine yaşın genç strese hiç koyma kendini kimseyi dinleme bile elinden geleni yap gerisi Allah Kerim

Aynen öyle bende öyleyim 7/24 evdeyim Allah yardımcımız olsun inşallah olur en kısa zaman da ❤

normal yolla olur denildi diye boşvermeyin tedavinizi olun bizimde eşimden kaynaklı olmuyor, 8 aydır ilaç tedavisi gördüğü halde bir gelişme kaydedemedik, yavaş yavaş tüp bebeğe yönlendiriyor doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…