Erkek İnfertilitesi 2 yil oldu hamile kalamadim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım fakat pek bişey anlamadım bı bakar mısınız sizce yumurta catlamismi Eki Görüntüle 2308107
Canım devam et T ve C koyulugu aynı olunca pik oluyor Tyi koyu gördüğün gün ilişki olsun henüz silik görünüyor adetten sonra kaçıncı gün en son yaptığın ve adet aralığın ne

Canım devam et T ve C koyulugu aynı olunca pik oluyor Tyi koyu gördüğün gün ilişki olsun henüz silik görünüyor adetten sonra kaçıncı gün en son yaptığın ve adet aralığın ne
Valla işte adet aralığım normal de 30 du son bir kaç aydır 32. Günde adet oldum en son geçen ay da 35 . Günde adet oldum
İşte bu yüzden kafam çok karışıyor ne.zman yumurtalama olacağını kestiremiyorum
17 18 19 Eylül de yaptığım testler bunlarda sanırım dün çatladı yumurta

Eklentiler

• IMG_20190919_161349.webp
    24 KB · Görüntüleme: 26
Bu ara da bugün de adetimin 23 . Günü
Evet canım degerlendirseydin dün hayırlısıyla inşallah nasip olsun sanırım bu ay da geç regl gelecek senin 35i bulur ki inşallah hiç olmazsın bazen bı kaç ay gecikmeli olunca rahim bebeğe hazırlaniyor diyorlar söylenti ama inşallah gerçek olur

Ay Allah razı olsun sağolun inşallah olur

%1 morfoloji ile doğal yoldan olması bence oldukça düşük bir ihtimal yani aylar belki yıllarca denemek gerekir. Bunu eşinizin doktoru mu söyledi? Siz yanında mıydınız yani ürolog %1 morfoloji yeterli mi dedi? Şaşırdım açıkcası. Bir de sayı, ileri hız ve morfoloji de yeterli değil ki spermde dna hasarına da bakılmalı. Bence kendinizi klomen ile vs yormayın hepsi hormon sonuçta. Erkekler bu konuda bencil eşinizi ikna edin ve eğer çok istiyorsanız direk daha üst tedavilere geçin. Ben aşılamanın da tüm çevremde zaman kaybı ile sonuçlandığını gördüm. Bütçeniz varsa direk tüp bebek yaptırın bence güzel sonuç alırsınız.

Çok haklısınız katılıyorum . Evet uruloji de söyledi kadın doğum da söyledi doğal yolla olur diye ama olmadı işte. Esim de işte doğal yolla olur dediler diyor. normal de geçen ay ikna ettim doktora gitmeye o ay da taş düşürdü ağrı sancı çekti onu bahane etti gitmedi artık bu ay gidicez. bilginiz var mı bilmiyorum da büyük ihtimalle vardır biz hastaneye gidince bı ozel hastanenin kadın doğum uzmanına gideriyoruz acaba diyorum bende bu kez direk tüp bebek merkezine mi gitsek esimde diyor oraya girersek bizi oradan zaten olumlu bişey gondermezler para kazanmak için diyor

Canım tabiki direk tüp bebek merkezleri para olarak bakıyor buna ben de katılıyorum ne yazık ki elimiz mahkum onlar da bunu çok iyi biliyorlar. Hatta bence daha çok para adına önce defalarca aşılama öneriyorlar. Biz 4 yıllık evliydik şimdiye kadar çocuk istemedik yaşımız da vardı çocuğa karar verince de 6 ay denedim olmayınca direk tüp bebek merkezine gidip biz aşılama istemiyoruz direk tüp bebek istiyoruz dedim. Sonuçta defalarca hormon almaktan mümkün olduğu kadar kaçınmak istiyordum. Şükür ilk denememiz de nasip oldu sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah. İllaki özele gitmeniz gerekmez bu arada devlette de yapılıyor ama belli koşulları oluyor mesela yaş önemli yaşa göre bazen ilk 2 denemenin aşılama olmasını zorunlu koşuyorlar. Yine de bütçeniz el vermezse devlet düşünün sonuçta gerçekten bebek çok masraflı bir süreç sadece tedavi ile bitmiyor doğumu, eşyası birsürü masrafı var. Allah isteyen herkese nasip etsin, sağlıkla gelsin minikler gerisini babalar biraz çok çalışıp hallederler artık napalım

Elbette çok masraflidir haklısınız sizin adına sevindim peki sizde gebeliğe engel bir problem varmiydi ki 6 ay olmadı tüp bebeklede hemen olmasi güzel bişey çünkü onu da defalarca deneyip olmayanlar var

Bizim morfoloji 0 dı canım hiç yükselmedi. Hızlı hareketliliği yavaştı oda arttı

Evet canım 1 kere aşılama yaptık Şubat'ta falan tutmadı sonra kendiliğinden oldu normal yolla çok şükür ❤
Gerçekten çok sevindim doğal yolla kaldığınız donem de kür gibi ilaç gibi bişey kullanmısmiydiniz. Cinsiyeti nedir bebesin

Gerçekten çok sevindim doğal yolla kaldığınız donem de kür gibi ilaç gibi bişey kullanmısmiydiniz. Cinsiyeti nedir bebesin
Hiç bişey kullanmadım hatta hiç beklemediğimiz bi anda oldu daha belli değil cinsiyet miniğiz daha

Evet ya bu morfoloji olayını ben de araştırmıştım %1 ya da %2 olunca doğal yolla hamile kalmak çok uzun sürüyormuş yıllar bile alırmış benim eşimin de %2

Evet ya bu morfoloji olayını ben de araştırmıştım %1 ya da %2 olunca doğal yolla hamile kalmak çok uzun sürüyormuş yıllar bile alırmış benim eşimin de %2
Valla ben de araştırdığıma göre öyleymiş hatta aşılama bile gereksiz diyorlar. Kafam karışıyor ne yapsam bilemiyorum ki bu ay regli olursam ben de aşılama için hastaneye gidecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…