2 Yılım emeklerim herşey bitti herşey boşmuş.. herşey.. yazıklar olsun..

Sevgi_MeLegi

Bir çaresi BuLunur elbet.
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
21.062
55
78
Konya
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...-hersey-yalanmiydi-2-yilim-bos-yeremiydi.html
böyle bir konu paylaşmıştım kızlar hatırlıyormusunuz..

bugun sabah erkek arkadaşımın facesini açtım kızın biri söyle bir mesaj atmış

''cevap atmama sebebini anlamis degilim egr bir sakincasi varsa soyle diyorum onada hic bise demiyosun.''
böyle bir mesaj sok oldum tirtirtitriyorum.
Kim dedim bu bilmiyorum tanımıyorum dedi.
Açıklamaya bi bakarmısınız tanımıyorum.
Bende bağırdım nasıl tanımoyrsun dedim kız seni tanıyor telefonuna mesaj bile atmış nasıl tanımıyorsun dedim.
Zorlayınca ilk okul arkadaşım dedi
O yüzden mi Bir sakıncası var diyor dedim.
Tamam orta okuldan cıktığım dedi..
Neden inkar ediyorsun dedim bağırdım cagırdım yazıklar olsun bu kaçıncı böyle . böyle benden skaladığı..
Ve onun o yanlış geldi dediğiniz mesajla ilgisi var kızlar.
Kız sormuş sakıncası varmı demiş sevgilim var bile diyememiş cok yazık.. cok su an o kadar kötüyüm ki iş yerindeyim kendime birşey olacak diye korkuyorum.

Son düzenleme:
evlendikten sonrada aynısını yapıcaktır . henüz evli değilken bence bırak .mavi oncuk dağtıyor belli insanlara . ama çekerim seviyorum onu diyorsan o zaman devam et .

sözlünüz sanırım..ne diyim ki, erkekler böyle işte.. sürüm sürüm süründürün derim..ya da bırakın gitsin..

çok kötüyüm kızlar.. benim zaten kalbim sorunlu su an o kadar zor nefes alıyorum ki .. ben diyor görmedim o mesajı diyor görsem yazardım diyor kızla facede benim adımın olduğunu göre göre nasıl buna yazmış mesaj nasıl

o da bir garip
koskoca sevgilisi var yazıyor ama kız bi sakıncası mı var diyor
acaba sevgili durumunu o kızdn gizlemiş olabilir mi

kızlar arası anlattı bana.
Bu kız buna facede slm yazmış.
Bu buna cevap vermemiş mesajı silmiş.
Ben dedim ki neden bana söylemedin
güldü herşeyi görüyordun bunu nasıl görmedin dedi.
Sonrada bugun bunu yazmış.. doğru mesaj okunmamış ilk ben okudum mesajı.
sonrada bnu yazmış ben bu yazdığını görsedim zaten ona cevabının verirdim demiş.
Peki neden inkar ettin dedim senin böyle yapacağını bildiğim için inkar ettim söylemedim dedi. Elin orospusuna mı inanacan afedersiniz. dedi bana mı eğer ayrılmak isitoyrsan da ayrıl en acıklamamı yaptım böyle dedi..

arkadaşlar lütfen erkek konularıyla ilgili ben ne yaptım niye ben hakedecek ne yaptım diye isyan etmeyin, millet hastalıklarla boğuşuyo, evlat kaybediyolar ne sıkıntılarla uğraşıyolar, Allahın sevgili kulusun ki karşına çıkmış hemde defalarca karşına çıkmış bu kaçıncı diyosun, o zaman artık gözünü aç bırak git belli ki fıtratı bu, hep kadın hep kadın diyo adam ağlayıp isyan etmek çözüm mü

ilk ben okudum louisa kafam cok karışık napacamı bilmiyorum kız buna bir slm yazmış birde bunu yazmış.
hiç bilmiyorum canım
onu en iyi sen tanıyorsun
şimdi gayet inanılır bir açıklama yapmış
ama daha önceden de oldu diyorsun
bilmiyorum ki :44:

ne kadar çirkin
o kız için böyle dedi diye içten içe sevinmediğini umuyorum, bu ilk vukuatı değil diğerlerinde de böyle mi sıyrılıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…