- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
hiç bilmiyorum canım
onu en iyi sen tanıyorsun
şimdi gayet inanılır bir açıklama yapmış
ama daha önceden de oldu diyorsun
bilmiyorum ki :44:
ne kadar çirkin
o kız için böyle dedi diye içten içe sevinmediğini umuyorum, bu ilk vukuatı değil diğerlerinde de böyle mi sıyrılıyodu
istediğim konuya yorum yaparım şunu bi anlayın burası binlerce üyesi olan bir forum sen konu açarsın bizde yorum yaparız yarın ben konu açarım gelir sen yorum yaparsın, neye bozuldun anlamadım ki, çirkin dememe mi, ha senin erkek arkadaşın böyle lafları sık kullanıyosa sana doğal geliyo olabilir bana gelmedi, evet çirkin, Allah içine sindirsin
Canım bi sakin ol sana da günah, önceki konularına bakmadım ama cevap vermemesi güzel bir şey değil mi?
Seni üzmemek için söylememiş olabilir.
Haklıyken haksız çıkarma kendini, bi sakinleş öyle konuşursunuz
bu kaçıncı dersen ne anlamamı bekliyosun, madem bazı olaylar yaşandı sevgilinde açıklamasını yaptı neden ona inanmıyosun, şu an eşim uyuyo ben pc başındayım telefonu yanımda aklıma gelmiyo ki bi bakayım kimleri aramış ne yapmış, bilmediğim numaralarda bulabilirim baksam ama aklıma aaa bu kim demek gelmez emniyette 1000 küsür kişi çalışıyolar benimki depocu biri aramıştır derim, demek ki sen bu adama güvenmiyosun, ya bu güvensizliği kafandan atacaksın hayatı kendine zehir etmiceksin ya da böyle yaşıcaksın ben bunu hakedecek ne yaptım başlıklı bi dolu konun var
bilmiyorum canım hiç birşey bilmiyorum cok kötüyüm Allahım yardım et ne olur..
herşey açık zaten kız senin olduğunuz bilmiyor bile bence ismin var ya da yok bence kızdan önce erkek arkdşnda suç aramalısın evet sakıncası var ben sözlüyüm bile diyememiş.sen de cepte misali yazık.tavrını koy.ayrıl ya da ayrılma diyeem.lütfen seni kaybedecebileceğini hissettr ona.çantada keklik misin sen ?sinirlendm ya
''cevap atmama sebebini anlamis degilim egr bir sakincasi varsa soyle diyorum onada hic bise demiyosun.''
zaten cevap vermedıgı bellı degıl mı bence senı germemek ya da bu olay buyumesın dıe sana anlatma geregı duymamıs sende hala buna uzuluyorsun bence erkek arkadasına bıraz olsun haksızlık edıyorsun .
canım bak kız buna mesaj atmıs evet ama senınkı cevap vermemıs bunun uzerıne kız yıne mesaj atmıs bana neden cevap vermıyrosun bı sakıncası varsa soyle dıye onuda sen gormussun ıste bence olay bu erkek arkadasının uzerıne fazla gıdıosun eveet senden saklamıs ama cevap vermıs olsaydıda kız bu sekılde yazmazdı zaten . Tamam erkek arkadasın sana bunları anlatmadı dıye kızabılırsın senınle paylasmadıgı ıcın tepkı verebılırsın ama aldatma olayı yok bence .
Sen çirkln deme hakkına sahip değilsin.
SAnki erkek arkadaşım beni aldatmış gibi yorum yaptın buraya ki zaten ayrıldım erkek arkadaşım değil artık ama ne olursa olsun bu yoruma izin vermem k. bkmayın herkesin ne derdi var diyorsun benim derdim bu tamam mı beğenmedisen gidebilirsin sana daha fazla cevap yazmıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?