2 Yılım emeklerim herşey bitti herşey boşmuş.. herşey.. yazıklar olsun..

Benimde 7 yıllık emeklerim hayallerim hazırlıklarım herşey boşa gitti. Hayat banada en kötü oyunlarını oynadı, ilk aşkımı babamı aldı . Sonra sevdiğim adamı.. Sağlığımı.
Ama bu dünya imtihan dünyası , sabr ve dua herşeye ilaç .
Sen şuan neden ben bana revamı diyerek isyan ediyorsun , Allah seni sevdiği için sana sıkıntı veriyor.
Bence buna sevinmelisin. Dimdik ayakta durmalısın ,güçlü bir kızsın sen

değilim gçlü biri değilm yıkıldım tükendim canım ben ben güçli biri değilim..artık

Gerçekten bitti insana öyle yalan geliyor ki herşey
Ben oysa onun gerçekten dürüst biri olduğuna inanmıştım.. meğer bizim ilişkimiz zaten bitmiş zaten son bulmuş..
Geçecek bu günlerde biliyorum

Meleğim saf sevginin böyle hayal kırıklığıyla son bulmasına çok üzüldüm.
Aldatıp aldatmadığını bilemeyiz çünkü ortada elle tutulur bi kanıt yok. Ama aldatmaya meyilli olduğu bi gerçek. Böyle giderse de sen sürekli tetikte olacaksın. Kendini onu takip ederken, herşeyden şüphe ederken bulacaksın ve bu da seni inanılmaz yıpratacak.
Şimdi üzülmek yerine sevinmelisin. 2 yılım boşa gitti diyorsun ya böyle bi adamı sevdiğini evlendikten sonra görmek vardı bir de. 2 yıl çokta uzun bi zmn değil. Toparlanabilir, herşeye sıfırdan başlayabilirsin. Ayrılarak doğru kararı verdiğini düşünüyorum.
Hakkında hayırlısı olsun güzelim.

Hakkında hayırlısı olsun canımcım..

Ben de arkadaşlara katılıyorum
Dürüst birine benzemiyor bu çocuk
Daha önce de biraz bahsetmiştin zaten
Yürümüyorsa zorlamanın anlamı yok

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…