• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yillik iliskim bitti..

Mutlumusun bittigi icin.. Hayatina birini alabildin mi .
Daha yeni benimde 3,haftadayım ayrılığın.ondan başkası olmaz diyordum ama şimdi olur diyorum.sanki istediğim olsu rabbim soğuttu içimi.belli bir süre geçince gözüm açıldı.kendmden fedakarlık yaptım bunca zaman ama ne için hiç uğruna bırakan için mi.evlensem ne yapacaktı ilk sıkıntıda gidecekmiydi dedim.Ama emin ol en etkili şey dua.gece ağlayarak yatardım sabah ağlayarak kalkardım.bir sabah bit baktım gülümsüyorum o andan sonra şükür dedim.Ben elle tutulur bir şey oldu diyemem hala bazen gözlerim dolar ama hayırlısı be derim.iş senden de bende çıktı yapacak birşey var mı yok.üzülsek ne fayda haberi mi olacak dönecek mi dönse değecekmi.Sen Allah a bırak kendine yük etme.

Ah keske dediginiz gibi olsa bir an evvel olsa.. 3 gundur kabus goruyorm onu baska kizlarla goruyorum sevgili oldgmuzu goruyorum. Sanki kiymetini bilememisim gibi geliyor .. Cok uzgnum.

hergün kabus hergün rüyamda , aslında her zaman yanımda olan insan artık rüyalarımda...

hergün kabus hergün rüyamda , aslında her zaman yanımda olan insan artık rüyalarımda...

benim de beş ay oldu biteli. hala arada ağlarım onun için. dün mesela.. yağmurluydu hava. onunla da yağmurlu bir günde buluşmuştuk ilk kez. gözlük camlarının üstünden bakmıştı bir çift yeşil göz.. kareli gömleğiyle , siyah cerceveli gözlüğü ve elindeki şemsiye ile sıradan bir adam gibi görünse de gerçekten dikkatli baktığımda çok yakışıklı olduğuna şaşırmıştım. senin dediğin gibi;
evlilik teklifleri,
seni çok seviyorumlar,
eşsiz güzellikte şiirler,
ailemin onu çok sevişi,
babama "baba" diyişi,
geleceğe dair kurulan hayaller...

bir gün bir şey oluyor ve hepsi bir gecede son buluyor.
sonra ise;
kabuslar, ağlama nöbetleri,yemeden içmeden kesilme,antidepresanlar...

zaman acıyı azaltıyor yalan değil. hepsi gececek yani yukarıda yazdıklarım. yeniden gülüp eğleneceksin ama içinde sebepsiz bir hüzün oturup duracak. taa ki yeniden aşık olana kadar.
ben henüz olmadım ama bir an evvel yeniden sevmeyi, güvenmeyi diliyorum rabbimden. yoksa bu hüzün bitecek gibi değil.

Ona gore sebebi benim cok cene yapmam cok fevri olmammis. Bana gore ailesinin dusuncesizligi.
Ama cok seviyorum icime kabul ettiremiyorum. Her dakika aglayasim geliyor. Nasil atlatilir. Evlenme teklifleri tatiller yasananlar hayaller , babamla oturmalari kardesimle anlasmalari hep gozumun onunde hep.
Ben napicam. Nolur akil verin.
Bana nolur bende oyleydim ama simdi cok mutluyum diyin.. Nolur.

bunlar herkesin, istisnasız herkesin, başına gelen şeyler... zor bir durum kimse küçümseyemez ama kendine odaklan. inan bana herkes gidiyor ailen kalıyor bir tek. işin mesleğin varsa ona odaklan kendini geliştir iyice... herkes sana saygı duysun dimdik ayakta dur. arkadaşlarınla ailenle vakit geçir... elin oğlu yani sonuçta... elbette keşke böyle olmasaydı ama vardır bir hayır. belki de geri döner, bilemeyiz. ama sen kendini heba etme... o senin için önemli olabilir ama kendine ondan daha çok önem ver.... ailen var senin bir sürü sevdiklerin de vardır. dünya ondan ibaret değil..

Bende senin gibi deliler gibi seviyodum , ayrildigimizda nasil uzulurdum nasil..sonra bir gun tamamen koptuk bitti gitti.ben hala hayatima birisini almis sayilmam ki ona ragmen unuttum.unutuluyor gercekten vazgeciyorsun güzelde oluyor..

Hiçbir acı baki değildir. Allah sizi korumak için birilerini hayatınızdan çıkarır Üzülmeyin

Back
X