2 yıllık iliskisi olan erkek ilişkiden önce konuştuğu kızları sosyal medyadan ekliyorsa ve mesajlaşma olmadığı halde kısıtlıyorsa şüphelenmeli miyiz

Ahsenaydn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2023
94
10
8
22
Arkadaşımın 2 yıllık ilişkisi var ben çocuğu daha önceden tanıyorum daha önce bi kızla konuşuyorlardı ancak reddetti galiba her neyse geçenlerde farkettim takipçilerine almış arkadaşıma sordum tanıyor musun diye hesabın bakmış çocuk kısıtlamış ama bir mesajlaşma vs yok şüphelenmeli miyiz ?

E tabi şüphelenmelisiniz.Olağan bir kili olsa neden kısıtlasın.Görmesini istemiyor bu kişilerin de kısıtlıyor demek ki

E tabi şüphelenmelisiniz.Olağan bir kili olsa neden kısıtlasın.Görmesini istemiyor bu kişilerin de kısıtlıyor demek ki
Haklısınız ama mesajlaşma vs olmayınca kafamız karıştı ama silmişte olabilir tabi her neyse teşekkür ederiz cevap için

Kendisi yanımda suan onunla sorduk soruyu şüphe duyuyo haksız mıyım dedi bu yüzden sorduk
bence direkt bu durumu fark ettiğini asla böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini söyleyip tavrını koymalı. çünkü bu yaptıgı yanlış. eğer sessiz kalır umursamazsa ilerde de olabilir. sırf bu yüzden 2 yıllık ilişkisinde sorun yaşayacaksa kusura bakmayın ama arkadaşınız haklı. ben de eşimle ilk tanıstıgımda instagramda bir eski erkek arkadasımı takip ediyordum kim bu dedi. ve sonrasında ben böyle şeylere gelemem dedi. netti ve beni ilişkimizi sahiplendi ben de sildim. düşününce saglıklı olan bu. ondan sonra bir daha zaten bekar kimseyi eklemedim ortak arkadaslar dısında. yani bana ne yararı var ki dimi ? eşim var sevgilim var yeter mantıgı olmalı.

Kendisi yanımda suan onunla sorduk soruyu şüphe duyuyo haksız mıyım dedi bu yüzden sorduk
1. Sen niye kurcaliyorsun, ortaligi bulandiriyorsun?
2. Iki senedir beraberse sevgilisini taniyordur, hal ve hareketleri ortadadir
3. Mesajlasma olmusmu olmamismi sen nerden biliyorsun?
4. Arkadasinin sevgilisinin gelmisini gecmisini sen niye bu kadar takinti yaptin?

Haklısınız sadece ya yanlış düşünüyorsak dedi bu yüzden buraya yazdık benim kendisine söylediğim şeyde zaten kendisine mesaj atan rahatsız eden birisi olsa neden hesabında tutsun dedim.arkadaşımın kafasını karıştıran çocuğun arkadaşımla story vs atması öne çıkanlarımda arkadaşım var hani kızdan gizlimi diye bakmış değildi diyo hani o kafamı karıştırdı dedi bişey olsa neden gizlemesin gibi düşünüyo

1.ben kurcalamıyorum kendiai sordurdu sadece ben yazdım
2.bu daha önce yaşadığı bir durum değil
3.yazdıklarımı daha dikkatli okursanız anlarsınız arkadaşım erkek arkadaşının hesabına bakmış mesajlaşma yoktu dedi
4.takıntı yapmadım çocuğu önceden tanıyorum ve şuanda arkadaşımın şüphelendiği kişiye daha önce yazdığını biliyorum neden arkadaşımın üzülmesine izin veriyim ki kaldı ki kendisi yanımda sadece yanılıyo muyuz diye burada paylaştık siz arkadaşlarınıza bişey anlatmıyosunuz galiba biz genelde birbirine destek olan arkadaşlarız

Ee siz sormuşsunuz takipçilerine almış fark ettin mi,diye.
Nasıl fark ediyorsunuz,neden bu kadar ince ince arkadaşınızın sevgilisi takip ediyorsunuz?
Ee çok mantıksız buuu.
Kendisinin takip ettiği arkadaşlarından birisine bakmak için girdim hesabına takipçileri arasında gördüm arkadaşıma bişey demedim arkadaşım kendisi aradı beni ve erkek arkadaşının hesabına bakmış bi kızı kısıtlamış falan dedi aldatılıyo muyum dedi şuanda yanımda ve o yanıma geldikten sonra söyledim bu kızı ve o kızmış kısıtladığı kişi şüphe duyma konusunda da buradan da fikir almak istedik

Kim kimi kısıtlamamış, kim kiminle mesajlaşmamış?
Bunları nasıl anladınız? Diğer kişilerin hesaplarına girip mi baktınız?
Özne ve nesneler o kadar karışık ki anlaşılmıyor.
Gıybeti doğru düzgün yazar mısınız lütfen?
Anlaşılmadığı için kimi linçleyeceğimi de belirleyemedim.

Kimin hesabına girdiniz takipçi bakmak için arkadaşınız mı yoksa arkadaşınızın sevgilisinin mi?
Anlamadım olayı.
Yine de her türlü mantıksız başkalarının hayatındaki ince detaylara bu kadar takılmayın.
Arkadaşınız sadece beş dakikada üye olup kendisi konu açabilir inanın.
Hem belki o kendi anlatacağı için çok daha anlaşılır olabilir anlattıkları

Ya ben arkadaşıma bence sen görme diye dedim hani kız mesaj atarsa vs diye dm yerine isteklere düşüyo çünkü
Size göre sevgilisi görmesin diye kısıtlanmış yani? Kız mesaj atınca dm ye düşsün diye. Yani yazışıyorlardır , seni aldatıyordur dediniz arkadaşınıza.

Bu arada her arkadaşınızın sevgilisinin takipçi listesini bilir misiniz, yoksa bu sevgili kişisine mi özel bu durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…