E tabi şüphelenmelisiniz.Olağan bir kili olsa neden kısıtlasın.Görmesini istemiyor bu kişilerin de kısıtlıyor demek kiArkadaşımın 2 yıllık ilişkisi var ben çocuğu daha önceden tanıyorum daha önce bi kızla konuşuyorlardı ancak reddetti galiba her neyse geçenlerde farkettim takipçilerine almış arkadaşıma sordum tanıyor musun diye hesabın bakmış çocuk kısıtlamış ama bir mesajlaşma vs yok şüphelenmeli miyiz ?
Kendisi yanımda suan onunla sorduk soruyu şüphe duyuyo haksız mıyım dedi bu yüzden sordukneden arkadaşınızın ilişkisini bu kadar önemsediniz ki hayırdır
Haklısınız ama mesajlaşma vs olmayınca kafamız karıştı ama silmişte olabilir tabi her neyse teşekkür ederiz cevap içinE tabi şüphelenmelisiniz.Olağan bir kili olsa neden kısıtlasın.Görmesini istemiyor bu kişilerin de kısıtlıyor demek ki
bence direkt bu durumu fark ettiğini asla böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini söyleyip tavrını koymalı. çünkü bu yaptıgı yanlış. eğer sessiz kalır umursamazsa ilerde de olabilir. sırf bu yüzden 2 yıllık ilişkisinde sorun yaşayacaksa kusura bakmayın ama arkadaşınız haklı. ben de eşimle ilk tanıstıgımda instagramda bir eski erkek arkadasımı takip ediyordum kim bu dedi. ve sonrasında ben böyle şeylere gelemem dedi. netti ve beni ilişkimizi sahiplendi ben de sildim. düşününce saglıklı olan bu. ondan sonra bir daha zaten bekar kimseyi eklemedim ortak arkadaslar dısında. yani bana ne yararı var ki dimi ? eşim var sevgilim var yeter mantıgı olmalı.Kendisi yanımda suan onunla sorduk soruyu şüphe duyuyo haksız mıyım dedi bu yüzden sorduk
1. Sen niye kurcaliyorsun, ortaligi bulandiriyorsun?Kendisi yanımda suan onunla sorduk soruyu şüphe duyuyo haksız mıyım dedi bu yüzden sorduk
Haklısınız sadece ya yanlış düşünüyorsak dedi bu yüzden buraya yazdık benim kendisine söylediğim şeyde zaten kendisine mesaj atan rahatsız eden birisi olsa neden hesabında tutsun dedim.arkadaşımın kafasını karıştıran çocuğun arkadaşımla story vs atması öne çıkanlarımda arkadaşım var hani kızdan gizlimi diye bakmış değildi diyo hani o kafamı karıştırdı dedi bişey olsa neden gizlemesin gibi düşünüyobence direkt bu durumu fark ettiğini asla böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini söyleyip tavrını koymalı. çünkü bu yaptıgı yanlış. eğer sessiz kalır umursamazsa ilerde de olabilir. sırf bu yüzden 2 yıllık ilişkisinde sorun yaşayacaksa kusura bakmayın ama arkadaşınız haklı. ben de eşimle ilk tanıstıgımda instagramda bir eski erkek arkadasımı takip ediyordum kim bu dedi. ve sonrasında ben böyle şeylere gelemem dedi. netti ve beni ilişkimizi sahiplendi ben de sildim. düşününce saglıklı olan bu. ondan sonra bir daha zaten bekar kimseyi eklemedim ortak arkadaslar dısında. yani bana ne yararı var ki dimi ? eşim var sevgilim var yeter mantıgı olmalı.
1.ben kurcalamıyorum kendiai sordurdu sadece ben yazdım1. Sen niye kurcaliyorsun, ortaligi bulandiriyorsun?
2. Iki senedir beraberse sevgilisini taniyordur, hal ve hareketleri ortadadir
3. Mesajlasma olmusmu olmamismi sen nerden biliyorsun?
4. Arkadasinin sevgilisinin gelmisini gecmisini sen niye bu kadar takinti yaptin?
Ya ben arkadaşıma bence sen görme diye dedim hani kız mesaj atarsa vs diye dm yerine isteklere düşüyo çünkü ama bizde anlayamadıkbir de kısıtladı demişsiniz niye kısıtlamış ki acaba
Ee siz sormuşsunuz takipçilerine almış fark ettin mi,diye.Kendisi yanımda suan onunla sorduk soruyu şüphe duyuyo haksız mıyım dedi bu yüzden sorduk
ben de çözemedim DEe siz sormuşsunuz takipçilerine almış fark ettin mi,diye.
Nasıl fark ediyorsunuz,neden bu kadar ince ince arkadaşınızın sevgilisi takip ediyorsunuz?
Ee çok mantıksız buuu.
Kendisinin takip ettiği arkadaşlarından birisine bakmak için girdim hesabına takipçileri arasında gördüm arkadaşıma bişey demedim arkadaşım kendisi aradı beni ve erkek arkadaşının hesabına bakmış bi kızı kısıtlamış falan dedi aldatılıyo muyum dedi şuanda yanımda ve o yanıma geldikten sonra söyledim bu kızı ve o kızmış kısıtladığı kişi şüphe duyma konusunda da buradan da fikir almak istedikEe siz sormuşsunuz takipçilerine almış fark ettin mi,diye.
Nasıl fark ediyorsunuz,neden bu kadar ince ince arkadaşınızın sevgilisi takip ediyorsunuz?
Ee çok mantıksız buuu.
Benim aklıma takılan bu çocuğun gerçekten arkadaşımı sevip sevmediği onu üzmesinden korkuyorum çünkü ihanet varsa kolay toparlanabilecek birisi değilben de çözemedim D
Kimin hesabına girdiniz takipçi bakmak için arkadaşınız mı yoksa arkadaşınızın sevgilisinin mi?Kendisinin takip ettiği arkadaşlarından birisine bakmak için girdim hesabına takipçileri arasında gördüm arkadaşıma bişey demedim arkadaşım kendisi aradı beni ve erkek arkadaşının hesabına bakmış bi kızı kısıtlamış falan dedi aldatılıyo muyum dedi şuanda yanımda ve o yanıma geldikten sonra söyledim bu kızı ve o kızmış kısıtladığı kişi şüphe duyma konusunda da buradan da fikir almak istedik
Size göre sevgilisi görmesin diye kısıtlanmış yani? Kız mesaj atınca dm ye düşsün diye. Yani yazışıyorlardır , seni aldatıyordur dediniz arkadaşınıza.Ya ben arkadaşıma bence sen görme diye dedim hani kız mesaj atarsa vs diye dm yerine isteklere düşüyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?