Şöyle yakın arkadaşımın 2 yıllık iliskisi var ilişkisi olduğu çocuğu daha önceden tanıyorum hani ortamımda olan birisiydi ve o dönem bi kıza yazdığını biliyoduk hani samimi olduğum birisi değildi daha sonra benim arkadaşımla tanıştı ve şuanda ilişkileri devam ediyo ben işte eniştem olucak çocuğun takip ettiği kişilerden birinij hesabına bakıcaktım bu yüzden hesabına girdim takipçilerine baktım o dönem ismi geçen kızla takipleştiğini gördüm dikkatimi çekti çünkü arkadaşımla ilişki yaptıktan sonra yeni hesap açıp sadece kendi arkadaşları ailesi bide işte biz vardık kız arkadaşının arkadaşları olarak yani kendi söylüyoda sadece bunlar var diye daha sonra beni arkadaşım aradı çocuğun hesabına bakmış bi kızı kısıtlamış ama mesajlaşma vs yok bu kızla hiç dedi ağladı hani aldatılıyo muyum ne alaka diye hani hesapta yabancı olmayınca oda yadırgamış üzgün şekilde yanıma geldi bizde şüphelendik yani burdanda fikir almak istedik ondan yazdık hani ben dedim yazalım fikir alırız diye oda tamam yaz dedi bu yüzden ben yazıyorumKim kimi kısıtlamış, kim kiminle mesajlaşmamış?
Bunları nasıl anladınız? Diğer kişilerin hesaplarına girip mi baktınız?
Özne ve nesneler o kadar karışık ki anlaşılmıyor.
Gıybeti doğru düzgün yazar mısınız lütfen?
Anlaşılmadığı için kimi linçleyeceğimi de belirleyemedim.
Benlik bişey yok sonuçta iliski iki kişilik ama onun üzülmesine dayanamam arkadaş diyorum ama kardeşim gibivalla ne dediğini çok çözemedim de , arkadaşının ilişkisini boşver sen
Ay sonunda biri çözdü. Bravo !Size göre sevgilisi görmesin diye kısıtlanmış yani? Kız mesaj atınca dm ye düşsün diye. Yani yazışıyorlardır , seni aldatıyordur dediniz arkadaşınıza.
Bu arada her arkadaşınızın sevgilisinin takipçi listesini bilir misiniz, yoksa bu sevgili kişisine mi özel bu durum?
Baska neden kısıtlasın?Size göre sevgilisi görmesin diye kısıtlanmış yani? Kız mesaj atınca dm ye düşsün diye. Yani yazışıyorlardır , seni aldatıyordur dediniz arkadaşınıza.
Bu arada her arkadaşınızın sevgilisinin takipçi listesini bilir misiniz, yoksa bu sevgili kişisine mi özel bu durum?
Çok garip, sizi ilgilendiren nedir?geçenlerde farkettim takipçilerine almış arkadaşıma sordum tanıyor musun diye
İhanet varsa kaldıramaz dediği arkadaşına dolaylı yoldan aldatılıyorsun diyen de konu sahibinin kendisi bu arada.Kaldıramaz falan demeyin arkadaşınıza, bize de neler ettiler sabah kalkıp makyajımızı yapıp işe gittik.
Bir şekilde atlatır o da
tabiki herşey unutulur ama şuanda ya yanlış düşünüyorsak bişey yoksa kafasında bu yüzden buraya yazdık zaten kendisiyle birlikte yazdıkAy sonunda biri çözdü. Bravo !
Evet, mesajlaşıyorlar. Arkadaşınız aldatılıyor.
Kaldıramaz falan demeyin arkadaşınıza, bize de neler ettiler sabah kalkıp makyajımızı yapıp işe gittik.
Bir şekilde atlatı
Bence yavaşça klavyeyi yere bırakın ve arkadaşınız kendisi sormaya devam etsin artık böylesi zor oluyor.tabiki herşey unutulur ama şuanda ya yanlış düşünüyorsak bişey yoksa kafasında bu yüzden buraya yazdık zaten kendisiyle birlikte yazdık
Okuyorum merak etmeyin, okudukça daha da karıştırıyorsunuz insanın aklını. Tez canlı, heyecanlı bir kişiliğiniz var sanırım, hızlı hızlı anlatmaya çalışıp karıştırıyorsunuz bizleri.Sadece birine bakmak için girdim kaldıkı durumu fark eden arkadaşım yazdıklarımı okursanız anlarsınız olayı
Arkadaşım dediğim kişi kardeşim gibi bu bahsi gecen eniştem olucak çocuk daha önce ortamımda olan birisi ve isminin geçtiği bir kız vardı o kızla takipleşmeye başlamış hani ex gibi kaldıkı art niyetli şekilde sormadım ben sormadan arkadaşım aradı beni zaten birisini kısıtlamış vs diye hani benim peşine düştüğüm bişey değil sadece arkadaşım şüphelendi benim yanıma geldi üzgün bir şekilde bende buraya da yazıp fikir alırız dedim kabul etti yazdık kendisiyle birlikte yazdıkÇok garip, sizi ilgilendiren nedir
Bunu söyledim zaten ama eleştirilen ben oldum yorumlarda bu yüzden ben cevap veriyorum yoksa tabiki.Bence yavaşça klavyeyi yere bırakın ve arkadaşınız kendisi sormaya devam etsin artık böylesi zor oluyor.
Siz okuyun sadece
Tabikisi evetArkadaşımın 2 yıllık ilişkisi var ben çocuğu daha önceden tanıyorum daha önce bi kızla konuşuyorlardı ancak reddetti galiba her neyse geçenlerde farkettim takipçilerine almış arkadaşıma sordum tanıyor musun diye hesabın bakmış çocuk kısıtlamış ama bir mesajlaşma vs yok şüphelenmeli miyiz ?
Siz bence tek kişisiniz orda,hadi hayırlısıBunu söyledim zaten ama eleştirilen ben oldum yorumlarda bu yüzden ben cevap veriyorum yoksa tabiki.
Bu arada aldatıyor mu çocuk bilemem de, eski kızdan haberdar olmak, paylaştıklarını görmek, yani kısaca bir şekilde onunla bağlantılı kalmak istediği çok açık. Arkadaşınız karar versin bunu kabul eder mi etmez mi. Ben etmem mesela. Ha kızayım, iki trip atayım , kızı sildireyim olaylarına hiç girmesin bence. 2 yıllık ilişkide bunu düşünmeyip böyle yapan adam güvenilmezdir.Baska neden kısıtlasın?
Bende cevaplayabilirim bu hesaptan yeni hesaba gerek yok .bende burdayım zaten kendisi al sen cavapla dedi sen yaz işte ya dedim onun yazma sebebi buydu :)Kimin hesabına girdiniz takipçi bakmak için arkadaşınız mı yoksa arkadaşınızın sevgilisinin mi?
Anlamadım olayı.
Yine de her türlü mantıksız başkalarının hayatındaki ince detaylara bu kadar takılmayın.
Arkadaşınız sadece beş dakikada üye olup kendisi konu açabilir inanın.
Hem belki o kendi anlatacağı için çok daha anlaşılır olabilir anlattıkları
Haklısınız cevap için teşekkürlerAldatma, güvenin ihlali olarak kabul edilir ve kadınlar da bu ihlali hissederler. Bazen somut kanıt bulmak güçtür, çünkü karşı taraf iyi saklar, iyi manipüle eder ve üste çıkar. Bir şeylerin yanlış olduğu hissi genellikle kadınların içgüdüsü tarafından tespit edilir. Siz de(her ikiniz) bu durumu içgüdüsel olarak tespit etmişsiniz.
Arkadaşınız çocuğa soracak ama minarenin kılıfı zaten hazırdır. Çocuk üste çıkıp arkadaşınıza kendisinden özür diletmezse ben de icon değilim
Bence öylesine bakmış arkadaşınız aldatılmamış ama siz aldatılmışsınız dikkatli olun.Bende cevaplayabilirim bu hesaptan yeni hesaba gerek yok .bende burdayım zaten kendisi al sen cavapla dedi sen yaz işte ya dedim onun yazma sebebi buydu :)
Sorunuza gelince eleştiri hedefi olan arkadaşım sevgilimin takipçilerinden birine bakmak için giriyo hani ben dedim onlar takipleşiyo takipçilerinden bak diye daha önce ismi gecen bir kızla takipleştiğini görmüs bana bişey demedi ben kendim sevgilimin yanındaydım öyke onun telefonundan instaya giriyim takılıyım dedim hani keşfette falan o içeri gitmişti görmedi telefonu elime aldığımı instaya girdim keşfet sarmayınca işte beğenilenler engellenenler vs bakıyodum kısıtlı hesaplara bakınca bi kızı kısıtladığını gördüm hani sordum eski mahalleden birisi dedi ama şüphelendim yanından ayrılınca arkadaşımı aradım o şeyle ağladım hatta beni kendinden bile önce düşünen birisi hani art niyet yok bu yüzden bu sekilde eleştirmeyin lütfen yanına gittim hani bana tanıyomusun dedi hayır dedim hani daha önceden tanışıyolar samimi olmasalarda aynı ortamdalardı hani o dönem ben yoktum sonradan tanıştım sevgilimle ama arkadaşım o dönemki kız olduğunu söyledi hani ama yanlış bişey yoktur belkide bi konus önce dedi ama oda şüphelendi hani benim üzülmemi istemiyo açık sözlü konuştu iyimserde konuştu ama ikimizde şüphelendik hani beni yumuşatmak için işte bu siteyi de yazalım fikir alırız dedi bende yaz dedim cevaplamayıda sen yap dedi ama yap işte dedim hani olay bu eleştirilecek bişey yok sizce aldatılıyo muyum
Merhaba ben direk bahsi geçen kisiyim sevgilisi olan size olayı şöyle anlatayım yazdım aslında az önce birine ordan da okuyabilirsiniz aslında ama neyse yazıyım arkadaşımla yanyanayız hani o dedi bu siteye yazalım fikir alırız diye bende yaz dedim cevaplamasınıda istedim hani erkek arkadaşımın hesabında yakın kız arkadaşlarım da var takipleşiyolar doğal olarak ve arkadaşım bir hesaba bakıcaktı bakıcağı hesapla erkek arkadaşım takipleşiyo bende gir takip ettiklerine bulursun ordan hesabı bakarsın dedim o sekilde görüyo hani kısıtlama vs onları ben sevgilimin tekefonundan bakarken gördüm onlarla size yazan arkadaşımın ilgisi yok o sadece benden önce isminin geçtiği kızla takipleştiğini görüyoOkuyorum merak etmeyin, okudukça daha da karıştırıyorsunuz insanın aklını. Tez canlı, heyecanlı bir kişiliğiniz var sanırım, hızlı hızlı anlatmaya çalışıp karıştırıyorsunuz bizleri.
Adamın hesabına siz nasıl girdiniz mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?