20-21 yasinda evlilik

Bu arada erkege evlilikten bahsedince evlenecegi varsa da kacar derler.
"Evlilik dusunmuyorum bana gore degil"ciler daha erken evleniyor. Sikistirma sevgilini.

Bir kadin mukemmel erkegi bulsa dahi kendi birey olmali. Ben kendime uygun biriyle beraberim. Okulum bitti nasil olsa evleniyorum demiyorum. Yurt disi egitim programlarini, burada alabilecegim egitimleri arastiriyorum.
Once kadin kendini kanitlamali yoksa koca bulmak cok kolay.
Once egitiminizi tamamlayin sonra devami gelir.
Kimsenin internet uzerinde sahte mutluluguna inanmayin.
Ben mutluyum ama sosyal medyada bir tek fotografimiz yok cunku mutluluk baska insanlara ispatlanmak zorunda olunan bir sey degildir.

Dışardan gördüğüne inanmaaaaa. Mutlu insan zaten afişe etmez kendini. Mutsuz olup da numara yapanlar milletin gözüne sokar. Ayrıca gerçekten çok erken. 25-26 dan önce düşünme bence. Bir arkadaş yazmış zaten ama gerçekten gör bak iki sene sonra ne haleler. Kendini kıyaslama kimseyle, mutluluğuna bak :)

bunun haberi bile çıktı "facebook depresyona sokuyor" diye. diger bazi arkadaşların da dedigi gibi orda herkes en mutlu en iyiyi anını paylaşıyor, gerçeklik yüzdesi meçhul yani. bence oralara çok bakmaya gerek yok.

Sosyal medyada herkes mutlu zaten onları reklam gibi düşün. Ama bu demek değilki hepsi normalde mutsuz aslında cok pişmanlar ama yinede poz veriyorlar. Elbette Birçoğu mutlu oldugu icin o anları paylaşıyor, Allah dahada mutlu etsin demeyi öğrenirsen daha az imrenirsin bana kalırsa tatlım sen 21 le evde kaldıysan biz ölelim o zaman. Benimde kuzenlerin cogu evlendi arkadaşların cogu evlendi ama valla ben iyiyim böyle ya, nasip kısmet hayırlısını dile en Hayırlısı olsun önemli olan bu

Başkalarının hayatına bakmaktan kendim hiçbirşey yapamıyorum

21-22 yaslarinda olur oyle:))

Sevgiline baski yapma totosu kalkacak..
Yarin bir gun evlenirsiniz amma direttiydin sende diye lafi yapistiriverir.

ben 25 yasındayım 1 yıllık evlıyım cok sukur hıcbır problemım yok . ama bazen acaba erken mı evlendım demekten kendımı alamıyorum. ama hep ebebeynlerın sucu dıye dusunuyorum. cunku kız cocuklarına hep anne olcaksın koca bulcaksın baskısı yapılıyor okuyup adam olcaksın dıyen yok . sonra nesıl ortada bas bas bagrıyoo evde mı kaldım ben dıye..

Siz sürekli insanların hayatına BAKIYOR musunuz

Yaaa ben 30 yasındyım dogurmak üzereyim 26 yasında evlendim cocuk icin bile düsündüm bu kdr zaman hala karnımda bebekle acaba cocugu dogru zamanda mı yaptım 1 2 sene daha kndime vakit ayırsaydım diyorum
sen daha 20 yasında bir facebook zede olarak gidip aleme naklen dügün mü izlettireceksin.Senin gb diller döktugumuz ama bildigini yapmakta ısrar eden bircok ögrencim su an erken anne olmanın , evlilik hayatına atılmanın bunalimı içinde.Daha ne sevgiler ne sevgililer görürsun.Insan 25 26 sından sonra daha farklî bakıyor hayata. O zamanlar düşünmen lazım bunları.

Ha bu arada sevgilinle görüs gez toz insanları anla tanı. Ama aile olarak yada şahsi tabularınız varsa libidonuza yenilip daha sonra ilk ona teslim etmistim nolcak terketti beni ya da ben ona en güzel hediyeyi verdim diye baslık acmayin.
Kendinize vereceginiz en güzel hayat iyi bir egitimle baslar. Evlilik rio karnavalı degil , yasal sevişme hiç degil çünkü ..

He cok gec kalmissin artik kimse de almaz seni
Tee Allahim yaaa
Oku calis birseyler yap guzelim bu yasta evlilik ne yani kovalayan mi var?elbet evlenirsin acelen ne?

Bir arkadasim 21 yasinda evlendi.
Cok mutluydular, cok asiktilar!, cok uyumluydular.. Paylasimlar, fotograflar, gulucukler vs. vs. Derken noldu biliyor musun?
8 ay sonunda siddetli gecimsizlikten bosandilar.
Yani sen bakma oyle herkesin mutluluk pozu verdigine.

Kimse "mutsuzluk selfiesi" cekmez.. ; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…