- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Arkadaşım tek derdin evlilik mi ya, hiç gezip eğleneceğin arkadaşın yok mu ?Birde hiç evlenemez isem çokmu büyük dert olur bu
Sizin o söylediğiniz hedeflerin tamamına ulaşmış, hatta hala devam eden biri olarak evliliğinde bir hayal olabileceğini, çocuk sahibi olmanında hayatta önemli bir amaç olduğunu düşünüyorum.
Bize göre geliştirmek koşturup durmak , bir başkasına göre tam da bu saydıklarınız.
Hayat herkese eşit imlanlar sunmuyor .. Çoğu zaman ailene, sosyal çevrene, maddi imkanlarına, ve hatta yaşadığın yere göre şekil alırsın.
Kesinlikle cok haklisiniz. Fakat ben surekli kosturmasi taraftari zaten degilim. İyi bir universite okuyup, meslegini eline almasini tavsiye ettim. Bu her kadinin yapmasi gereken birsey,ne kocaya ne aileye kimseye muhtac olmamasi icin...
Diger uye icin soylediklerimden bahsediyorsaniz, o kendine dil ogrenmek,daha cok okumak daha iyi bir is ve daha iyi sartlarda bir ulkede yasamayi hedef edinmis ve bu yolda olmaktan da gayet mutlu. Benim onceligim de bu uyeninki gibi oldugundan,hosuma gitti ve tebrik ettim.
Yoksa anne olmak,evlenmek her kadinin kesinlikle hakki. Ama kabul etmek gerekir ki,egitim gormeden,iyi bir ise sahip olmadan evlilige erkenden ozenmek -bence- hic de mantikli degil.
Ama hayat kosullari farkli yerlere savurur onu bilemem. İmkani varsa okusun eline meslegini alsin. Bu kotu bir tavsiye degil.
ne kadar da meraklısınız insanları parazit ifadesiyle yaftalamaya. Laflarınızdan anlaşılacağı sizin çooookk yolunuz var yaşınız kaç bilmiyorum ama insanların seçimlerine SAYGI duymayı öğrenin... Size ne?? Her 20 Yaşında evlenen parazit gibi mi yaşıyor ?? Her 20 yaşındaki birey aynı zihinsel süreçten mi geçiyor aynı hayat şartlarına mı sahip??yazık ya.. Evlenirse size ne Evlenip mutluysa size ne mutsuzsa size ne ?? 21 Yaşında evli 16 farklı ülkede büyümüş hala da seyahatlerine devam eden Türkiye'nin çok Saygın üniversitelerinden birinde iyi bir bölümde son sınıf Öğrencisi biri olarak söylüyorum ben parazit değilim..Bu devirde 20-21 yaşlarında evliliği düşünen bir insan görünce inanılmaz bir acıma hissi oluşuyor bende. Zavallı sıfatından başka bir şey gelmiyor aklıma. Dünyadan habersiz, kendi çevresi dışında bir yeri gözü görmeyen, hayata at gözlükleriyle bakan bir şey... Daha kendi hayatını oturtmadan adamın birine güvenecek sonrası şansa kalacak. Adam buna bir şey yaparsa kendini kurtaracak bir şeyi olmayacak ama bunu düşünecek kapasite yok ki.=)
Sonra da diyorum ki ee kariyer yok, emek yok, tembellik çok, üretme isteği yok, yükselme isteği yok, kendini geliştirmek adına amaçları yok... Böyle biri napsın ki? Parazit gibi yaşamak yerine hihihihi kocişim aşkımm diye ortalıkla dolaşsın evli olsun. Sonra da o kafayla çocuk doğursun. Ama çocuğu kendine benzemesin inşallah.
Sen hic asik oldun mu ya da gerçekten güvendiğin biri cikmadi mi hic karsina? Bu tepkin ondan sanirimBu devirde 20-21 yaşlarında evliliği düşünen bir insan görünce inanılmaz bir acıma hissi oluşuyor bende. Zavallı sıfatından başka bir şey gelmiyor aklıma. Dünyadan habersiz, kendi çevresi dışında bir yeri gözü görmeyen, hayata at gözlükleriyle bakan bir şey... Daha kendi hayatını oturtmadan adamın birine güvenecek sonrası şansa kalacak. Adam buna bir şey yaparsa kendini kurtaracak bir şeyi olmayacak ama bunu düşünecek kapasite yok ki.=)
Sonra da diyorum ki ee kariyer yok, emek yok, tembellik çok, üretme isteği yok, yükselme isteği yok, kendini geliştirmek adına amaçları yok... Böyle biri napsın ki? Parazit gibi yaşamak yerine hihihihi kocişim aşkımm diye ortalıkla dolaşsın evli olsun. Sonra da o kafayla çocuk doğursun. Ama çocuğu kendine benzemesin inşallah.
O mutluluk anca fotoğrafda evlilik çok mesakatli tadını çıkar...Kızlar ilkokul arkadaşlarımdan birkaçı evlenmişfotoğraflarda öyle mutlu gözüküyorlardı ki 20 yaşındalar. Ben 21 e gireceğim ne sözlüyüm nede nişanlı sevgilime söylüyorum daha erken ne acelen var diyor ama arkadaslarim teker teker evleniyor ve sosyal hesaplardan takip ediyorum da çok mutlular Eşleriyle fotoğraflarda ben çok mu geç kaldım ya hiç evlenemez isem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?