20-21 yasinda evlilik

Napacaksin 3 dili... 3 cocuk neyine yetmiyor. Ne sacma dusuncelerin var. Hemen bu dusuncelerden siyril ve evlen. Sonra da kayinvalideyle altin gunleri fotolarini sosyal medyada paylas...

Edit: Amaci,hedefi olan, kendini gelistirmek adina hep daha fazlasini isteyen insanlara hayranim. Takdir ediyorum seni,helal olsun senin gibilere.

Cok tesekkur ederim nazik iltifatlariniz icin cok sagolun... :)

gercekten su dusunceden siyrilabilsek kadinlar olarak cok gucluyuz aslinda. cok tesekkurler tekrar...

Insallah seninde cocugun olur

Facebook'a resim koyayım diye evlenen de varmış demek ki. Şunu hatırlatmak isterim. 'Kocişimle balayı, kocişimle pazar kahvaltısı' resimlerinin dışında kalan, karanlıkta saklanan koca hayatlar var. Henüz kendini tanımamış, gelişimini tamamlamamış, eğitimini bir kenara atmış gencecik insanlar kendi hayatları vitrindekiler gibi olacak diye umuyor ve sonra hayal kırıklığına uğruyorlar. Facebook'ta gördükleriniz gerçek değil, gerçek olanlar ise gerçeğin tamamı değil. Siz kendiniz için yaşamayı deneseniz o imrendiğiniz insanlardan daha mutlu olursunuz inanın.

şaka mı bu konu acaba?

okumuyorsun sanırım. arkadaşların da okumuyor herhalde.

ne desem boş. hayata öyle farklı yerlerden bakıyoruz ki. ben 20-21 yaşında evlenmenin e sini düşünmezdim.

şu hayatı evlilikten ibaret gören insanları anlamıyorum. bu kadar aldatma şiddet olayı varken hele.

merak etme yaşın geçmemiş.

Sizin o söylediğiniz hedeflerin tamamına ulaşmış, hatta hala devam eden biri olarak evliliğinde bir hayal olabileceğini, çocuk sahibi olmanında hayatta önemli bir amaç olduğunu düşünüyorum.
Bize göre geliştirmek koşturup durmak , bir başkasına göre tam da bu saydıklarınız.
Hayat herkese eşit imlanlar sunmuyor .. Çoğu zaman ailene, sosyal çevrene, maddi imkanlarına, ve hatta yaşadığın yere göre şekil alırsın.

20-21 yas nedır kı yahu...ergenlıkten yenı çıkmış kişiliğini bulmaya calışan bırey sürüsü....evlılığı evcılıkle karıstıran herkes o yasta evlenebılır
ben 28ıme gırerken evlendım..ıyıkıde oyle olmuş.şimdi bır kızım var ayaklarının ustunde durmadan 25 ıne gelmeden asla evlenmesını ıstemem
ayrıca fotograflara aldanma sen herkes fotograflarda mıtludur..üzülse koyarmı o halını dusman sevındırsın durduk yere..salakmı o ınsanlar

Ben de 21 yaşındayım, benim de evlenen arkadaşlarım var ama hiç özenmedim açıkçası. Okuyor musun bilmiyorum ama önce kendi hayatının temellerini at derim. Okulunu bitir diplomanı al. Açıkçası benim için bu yaşlar çok erken evlenmek için. Ama herkesin kendi tercihi elbet. Yine de 20 yaşında evde kaldım sendromuna girmek ne onu anlayamadım.

Birde gayet hali vakti yerinde eş bulmuş hepsi ...

Ne kadar çirkin bir düşünce, evlilik adı altında pazarlanmak bu hali vakti yerinde eş çabası farkında mısın
Bazı şeyler nasiptir, kimi 20 de evlenir kimi 40 da
Senin bu yaşta derdin ayaklarımın üzerine nasıl basacağım olmalı
Kalantor bir herif bulup sırtımı dayayım değil
Eş hayat arkadaşıdır, bu bakış açısı çok çirkin, hiç yakıştıramadım böyle gencecik bir insana

ben de 21imin içindeyim. Evet bazen ben de pembe panjurlu evimde kendimi hayal etmiyor değilim. Ama hayalin gerçekten daha güzel olabileceği ihtimalini de düşünürsek, bu durum biraz daha hayalde kalmalı diyorum..

Birde hiç evlenemez isem çokmu büyük dert olur bu

Daha 21 yaşındasin oku is hayatına atıl, hayat evlilikten mi ibaret herseyin yeri zamanı var sen de biraz özgüven eksikliği hissettim çocuğu bulmusken hemen evleneyim bi de evlenen arkadaşlarımın eşlerinin hali vakti yerinde ne demek karşındaki adam gibi adam insan olsun Allah korkusu olan biri olsun yoksa para her daim kazanılır ama karakter öyle değil maalesef...

Takıntı mı oldu evlilik sizde?
21 yaşında neyin derdine düştünüz?
Facebook sanal dünya, orayı hayatınızın merkezi yaparsanız ve ona göre yaşarsanız sahte, özentiden farksız bir yaşamınız olur.
21 yaş da küçücük çocuk yaşı değil, nedir bu sosyal medya? Benim aklım almıyor, sanal bir gençlik yetişti, hayattan uzak, sanalla gerçeğin ayrımını yapamayan...
Herşey internet, facebook, instagram, twitter vs vs olmuş. Hep bir gör beni merakı, özentiler... Nereye kadar???

geçen ocak ayına kadar bu yaz düğün planları yapan biriydim 22 yaşındayım(ekimde 23 olcak)
tabi çok duygu yülü ilişkim berbat bi şekilde bitti... (iyi ki bitmiş:)
benimde evlenen arkadaşlarım var çok özeniyordum
bi gün toplu bi şekilde görüştük ahhh mutlu keşke herşey bu kadar erken olmasaydı gece ağlayan bebeğin sesiyle uyanmak için daha çok gençmişim dedi o zaman anladım işte sadece sosyal medya hesaplarında gördüğümüz anlık karelere kapılıp özeniyoruz bide o 4 duvar içinde yaşananları görsek arkamıza bile bakmayız sanırım :)

yok be cnm bak bende esimle mutluyum ama 21 de evlendim cok erken 28 hatta 30 da bi bayan evlenmeli herseyi yasıcan gezicen tozucam kız kıza tatillere gidicem ne biliyim bi sürü sey var yapılcak
bide erken evlebmek kötü gözün kör oluyo yasın büyüdükce isteklerin görüslerin degisiyo o yüzden ne kadar durursan o kadar ii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…