- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 333
- 45
Hep insanların hayatına özeniyorum. Sürekli milleti takip ediyorum
Ah aptal ben...
Ben de 21 yasindayim ve uniyi bitirip 3. dilimi ogrenmeye calisiyorum ki iyi bi yerde iyi bi ise girim hatta yurtdisina gidiyim. sonra benim aptalca bi hayalim var dunyayi dolasmak gibi bunu gerceklestirebileyim diye yapiyorum bunu. Ah ne aptalim evde de kaldim...
Napacaksin 3 dili... 3 cocuk neyine yetmiyor. Ne sacma dusuncelerin var. Hemen bu dusuncelerden siyril ve evlen. Sonra da kayinvalideyle altin gunleri fotolarini sosyal medyada paylas...
Edit: Amaci,hedefi olan, kendini gelistirmek adina hep daha fazlasini isteyen insanlara hayranim. Takdir ediyorum seni,helal olsun senin gibilere.
geç olsun güç olmasın daha yaşın 21 canım acelen ne hayırlısını iste
anlıyorum seni özeniyosun evliliğe ama söyle düşün evlendiğin zaman eşinle mutlu olduktan sonra ömür boyu evli kalacaksın oysa bekarlık hayatı kısa sürecek bekarlıgın tadını cıkar
bende erken evlendim 20 yaşında şimdiki aklım olsa şuanki yaşımda evlenirdim yaşım 24
bende bebek istiyorum mesela hemde deli gibi bakıyorum herkesin kucagında bebek çok imreniyorum ama elimdne bişey gelmiyor
evlilik zamanı senn elinde olan bişey ama bebek öyle değil allah vermezse olmuyor yani elinde olan şeyler için kendini üzme allah başka çaresiz dert vermesin gerisi mühim değil herşey zamnala olur
Facebook'a resim koyayım diye evlenen de varmış demek ki. Şunu hatırlatmak isterim. 'Kocişimle balayı, kocişimle pazar kahvaltısı' resimlerinin dışında kalan, karanlıkta saklanan koca hayatlar var. Henüz kendini tanımamış, gelişimini tamamlamamış, eğitimini bir kenara atmış gencecik insanlar kendi hayatları vitrindekiler gibi olacak diye umuyor ve sonra hayal kırıklığına uğruyorlar. Facebook'ta gördükleriniz gerçek değil, gerçek olanlar ise gerçeğin tamamı değil. Siz kendiniz için yaşamayı deneseniz o imrendiğiniz insanlardan daha mutlu olursunuz inanın.Kızlar ilkokul arkadaşlarımdan birkaçı evlenmişfotoğraflarda öyle mutlu gözüküyorlardı ki 20 yaşındalar. Ben 21 e gireceğim ne sözlüyüm nede nişanlı sevgilime söylüyorum daha erken ne acelen var diyor ama arkadaslarim teker teker evleniyor ve sosyal hesaplardan takip ediyorum da çok mutlular Eşleriyle fotoğraflarda ben çok mu geç kaldım ya hiç evlenemez isem
Kızlar ilkokul arkadaşlarımdan birkaçı evlenmişfotoğraflarda öyle mutlu gözüküyorlardı ki 20 yaşındalar. Ben 21 e gireceğim ne sözlüyüm nede nişanlı sevgilime söylüyorum daha erken ne acelen var diyor ama arkadaslarim teker teker evleniyor ve sosyal hesaplardan takip ediyorum da çok mutlular Eşleriyle fotoğraflarda ben çok mu geç kaldım ya hiç evlenemez isem
Napacaksin 3 dili... 3 cocuk neyine yetmiyor. Ne sacma dusuncelerin var. Hemen bu dusuncelerden siyril ve evlen. Sonra da kayinvalideyle altin gunleri fotolarini sosyal medyada paylas...
Edit: Amaci,hedefi olan, kendini gelistirmek adina hep daha fazlasini isteyen insanlara hayranim. Takdir ediyorum seni,helal olsun senin gibilere.
Kızlar ilkokul arkadaşlarımdan birkaçı evlenmişfotoğraflarda öyle mutlu gözüküyorlardı ki 20 yaşındalar. Ben 21 e gireceğim ne sözlüyüm nede nişanlı sevgilime söylüyorum daha erken ne acelen var diyor ama arkadaslarim teker teker evleniyor ve sosyal hesaplardan takip ediyorum da çok mutlular Eşleriyle fotoğraflarda ben çok mu geç kaldım ya hiç evlenemez isem
Birde gayet hali vakti yerinde eş bulmuş hepsi ...
Daha 21 yaşındasin oku is hayatına atıl, hayat evlilikten mi ibaret herseyin yeri zamanı var sen de biraz özgüven eksikliği hissettim çocuğu bulmusken hemen evleneyim bi de evlenen arkadaşlarımın eşlerinin hali vakti yerinde ne demek karşındaki adam gibi adam insan olsun Allah korkusu olan biri olsun yoksa para her daim kazanılır ama karakter öyle değil maalesef...Birde hiç evlenemez isem çokmu büyük dert olur bu
Takıntı mı oldu evlilik sizde?Birde hiç evlenemez isem çokmu büyük dert olur bu
Psikoloğa git. Hayatin çok mu kötü neden başkalarina özeniyorsun ?Başkalarının hayatına bakmaktan kendim hiçbirşey yapamıyorum
yok be cnm bak bende esimle mutluyum ama 21 de evlendim cok erken 28 hatta 30 da bi bayan evlenmeli herseyi yasıcan gezicen tozucam kız kıza tatillere gidicem ne biliyim bi sürü sey var yapılcakKızlar ilkokul arkadaşlarımdan birkaçı evlenmişfotoğraflarda öyle mutlu gözüküyorlardı ki 20 yaşındalar. Ben 21 e gireceğim ne sözlüyüm nede nişanlı sevgilime söylüyorum daha erken ne acelen var diyor ama arkadaslarim teker teker evleniyor ve sosyal hesaplardan takip ediyorum da çok mutlular Eşleriyle fotoğraflarda ben çok mu geç kaldım ya hiç evlenemez isem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?