20-25 kilo vermek istiyorum

funsui

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
170
0
16
35
Kütahya
merhaba arkadaşlar ilk kez diyet günlüğü tutacağım bugün itibariyle diyetime başladım umarım hiçbir şekilde bırakmam yoksa bu benim dahada şişman olmamı değiştirmeyecek. 83,3 kiloyum ve 1,60 boyundayım yaşım 29 hayatımda 70li rakamlara alışamadan 80li rakamlara alışamamaya çalışıyorum ve artık eşiminde tombişim ve göbüşüne bak demesinden nefret eder hale geldim kıyafetlerimi anlatmak bile istemiyorum 38 bedenlerden şuan 44 bedene kadar çıktım :( bana destek olursanız çok mutlu olurum ilk kez bir siteye bu şekilde yazı yazıyorum neyse diyetime gelelim listemi kendim belirliyorum

UYANINCA

2 BARDAK SU
1 TARÇIN,1 DİLİM LİMON ,1 DİLİM ELMA VE 1 ÇAY KAŞIĞI ELMA SİRKESİ

SABAH
1 DİLİM TAM TAHILLI BUĞDAY EKMEĞİ
SALATALIK,DOMATES
1 DİLİM PEYNİR
1 BARDAK YEŞİL ÇAY

merhaba...bende 85 le basladim diyete...agustos sonundan beri yapiyorum... suan 71.2 kiloyom ... baslamisken bu kadar hirsliyken devam edicem...50 leri gormek istiyorum... 101le doguma girdim...90 kilo ile ciktim..6 ay emzire bildim. 85 dustum... o zamandan beri rejimdeyim.. 3aydir diet yapiyorum...

umarim birakmam demissin...hisrli ol ben ole yapiyorum... sonucta yemek yemek bi anlik zevk diye dusunuyorum... benim herhangi bir listem yok... cok fazla kacindigim seyler var colalar cipsler tatlilar zaten yemedikce alisiyosun...kesinlikle sofraya oturmuyorum...atistirmaliklar halindeyim...aciktikca kendime bir tabak hazirliyorum... ne yedigimi gormek icin...

bende bugunku kahvaltimi yazayim:)))
1 tane simit
acik sekersiz cay bir bardak
1tane haslanmis yumurta
beyaz peynir maydonoz aklima geldikce bol bol su iciyorum...

harikasınız bırakmayacağım bu kez size söz veriyorum hayatımda bu kadar kilo aldığımı bilmiyorum arkadaşlarım sen bu hale gelecek insanmıydın diyorlar son 2 yıldır 70li rakamlardaydım evlendiğimde bile daha 1 yıl olmadan 8 kilo aldım düğünümde zayıf bir gelin olacaktım sözde ama olamadım şimdiyse 83,3 kiloyum bi yerlerden atasım var kendimi bu halde görünce :)

1 saatlik yürüyüş ve 200 tane ip atladım ara öğünü kaçırdım

umarim birakmam demissin...hisrli ol ben ole yapiyorum... sonucta yemek yemek bi anlik zevk diye dusunuyorum... benim herhangi bir listem yok... cok fazla kacindigim seyler var colalar cipsler tatlilar zaten yemedikce alisiyosun...kesinlikle sofraya oturmuyorum...atistirmaliklar halindeyim...aciktikca kendime bir tabak hazirliyorum... ne yedigimi gormek icin...

ben kendi kafama göre uyduruyorum listeyi canım sabah sabah domates ve salatalık yemek bana ölüm gibi geliyor birde maydanoz kesinlikle yiyemiyorum

harikasınız bırakmayacağım bu kez size söz veriyorum hayatımda bu kadar kilo aldığımı bilmiyorum arkadaşlarım sen bu hale gelecek insanmıydın diyorlar son 2 yıldır 70li rakamlardaydım evlendiğimde bile daha 1 yıl olmadan 8 kilo aldım düğünümde zayıf bir gelin olacaktım sözde ama olamadım şimdiyse 83,3 kiloyum bi yerlerden atasım var kendimi bu halde görünce :)

1 saatlik yürüyüş ve 200 tane ip atladım ara öğünü kaçırdım

seni cok iyi anliyorum... atlama istegini:))) neyse basladik artik... gecici bir durum artik suanki kilo....hepsi gidecek....:)))) en guzel zaman simdi rejim icin ... cok hirsliyimm...

supersin yuruyus ve ip atlama.... bende yurus yapmak istiyorum ama bebegim pek izin vermiyo... ama firsat buldukca bende baslicam... yurus olayina.... simdilik bacak hareketleri yapiyorum... plates lastigim var...

bir fincan kahve ...:))))

seni cok iyi anliyorum... atlama istegini:))) neyse basladik artik... gecici bir durum artik suanki kilo....hepsi gidecek....:)))) en guzel zaman simdi rejim icin ... cok hirsliyimm...

supersin yuruyus ve ip atlama.... bende yurus yapmak istiyorum ama bebegim pek izin vermiyo... ama firsat buldukca bende baslicam... yurus olayina.... simdilik bacak hareketleri yapiyorum... plates lastigim var...

bir fincan kahve ...:))))

inşallah bırakmadan bu kiloları veririm bu kiloda hamile kalmayada korkuyorum :( senin azmin süper hemde bebeğinle :) senin hırsın isteğin bana moral veriyor teşekkürler keşke daha önceden açsaymışım bu günlüğü :))
bende koşu bandı var 1 saat onunla yürüdüm mekik çekecektim ama ilk gün olduğu için hamlamışım çok fena oldum spor yapınca... bendede var pilates aletleri akşamda onlardan yapayım muhteşem yüzyılı izlerken :)

ÖĞLE YEMEĞİ

1 küçük kase çorba
3 yemek kaşığı yoğurt
1 tane biber dolması
ve salata (sadece 5 çatal yiyebildim salatayla pek aram yok :(( )

sabahtan beri 1 litre su içtim

inşallah bırakmadan bu kiloları veririm bu kiloda hamile kalmayada korkuyorum :( senin azmin süper hemde bebeğinle :) senin hırsın isteğin bana moral veriyor teşekkürler keşke daha önceden açsaymışım bu günlüğü :))
bende koşu bandı var 1 saat onunla yürüdüm mekik çekecektim ama ilk gün olduğu için hamlamışım çok fena oldum spor yapınca... bendede var pilates aletleri akşamda onlardan yapayım muhteşem yüzyılı izlerken :)

birakmicaksin tabiki :)))) biraksan ne olacak... pisman olacaksin... yarin tekrar baslicaksin, yada bi kac hafta sonra... hep aklinda olacak... bi yere giderken... kiyafetlerini giydiginde yada alisverise giderken... birakmasaydim simdi kilo verirdim diyceksin... bole devam edecek... kisir döngü... rejim yap biraz sonra birak ne anladim yapacaks tam yapmaliyim.... ole düsün sende...ben bi senedir alisveris bile yapamadim hic birsey yakismiyodu... hamilelikti sonra kiloydu... herseyi erteledim.... artik ertelemek yok... hep siyah giy bol giy... nereye kadar surecek...
bendede var yurus bandi... kizi uyutup yapim diyorum minnos uyuyunca bir suru isim cikiyo... neyse artik bende firsat yaratmaya calisicam...
haklisin kilolu hamile kalmak istemiyo insan... zorda oluyo gercekten...

ben çörek otu yiyorum yemeklerden yarım saat önce 3 gün oldu başlayalı artı spor yapıyorum evde kendimi çok hafif hissediyorum :) sizinle zayıflamak istiyorum

oyle yemegim

peynir tabagi (kasa,tel peynir,beyaz peyni) iki grisini ve kahve

oglenleri...ben biraz atistirmalik yapiyorum... bazen bir portakal bi kase yogurt aciktikca kucuk bir sandovic ...
kendime tam tahilli sandovic ekmekleri aldi grisini ve tam tahilli ekmek bazen kepek ekmegi aliyorum... buzluga koyuyorum yemem gerektidinde tost makinasi yada ekmek kizartma makinasinda cozdurup yiyorum... acikinca kepekli grisini iyi geliyor sende kendin icin alis veris yap... simit yedigim gunde sabah olur genelde ekmek hic yemiyorum... ole kendimi ayarliyorum...

aksam kocisime borek yapicam... simdi... kesinlikle yemek yokkk:))))) cunku ben iradeli biriyim... kendimede pates salatasi yagsiz...borekte neymis peahhhh:)))))

aksam kocisime borek yapicam... simdi... kesinlikle yemek yokkk:))))) cunku ben iradeli biriyim... kendimede pates salatasi yagsiz...borekte neymis peahhhh:)))))

elaprenses süpersin bende akşama taze fasülye yapıyorum bugün hiçbişey kaçırmadan yarı ettik hadi hayırlısı ara öğün yapmadım doğru dürüst ama acıkmadım da su içtikçe midem doluyor sanki :)))

elaprenses süpersin bende akşama taze fasülye yapıyorum bugün hiçbişey kaçırmadan yarı ettik hadi hayırlısı ara öğün yapmadım doğru dürüst ama acıkmadım da su içtikçe midem doluyor sanki :)))

funsui ilk bir kac gun cok zor oluyo sende bilirsin:))) sonra daha rahat olacak...

Back
X