20-25 kilo vermek istiyorum

funsui ilk bir kac gun cok zor oluyo sende bilirsin:))) sonra daha rahat olacak...

evet canım ilk bir haftayı bitirirsem midem bir şekilde alışmaya çalışır diye düşünüyorum

AKŞAM YEMEĞİ

1 kase çorba
3 yemek kaşığı yoğurt
4 kaşık taze fasülye
1 kaşık pilav
ve salata

canım ben 20 yaşında evliyim birbuçuk yaşında bir oğlum var...83 kiloyum elma tipli bir hatunum :) boyumda ne kısa ne uzun unuttum kaç cm olduğunu :) kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum işte..kendimi bildim bileli hep tombulum:(

bu arada börekgim yendi. babamda bizde ama ben ucundan bile tatmadim:)))) heyooo :)))

süpersin canım iradene bende hayran kaldım tebrik ederim seni
bu arada haklısın canım tadımlık aldınmı gerisi geliyor...

1 greyfurt, 1 kivi yedim atıştırmalık ve şimdiye kadar 2,5 litre su içtim yatana kadar yarım litre daha içerim nerdeyse bugünde bitti ve şimdilik durumum iyi :3:

canım ben 20 yaşında evliyim birbuçuk yaşında bir oğlum var...83 kiloyum elma tipli bir hatunum :) boyumda ne kısa ne uzun unuttum kaç cm olduğunu :) kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum işte..kendimi bildim bileli hep tombulum:(

kızlar siz doğum yaptıktan sonra almışsınız kiloyu ama ben daha doğum yapmadan kilom 83 oldu

bende sadece öğlen yemeği yedim birazcık acıkmışım bir kase yoğurt yedim açlığımı bastırsın diye iki litrede su içtim :)

kızlar siz doğum yaptıktan sonra almışsınız kiloyu ama ben daha doğum yapmadan kilom 83 oldu

yok be canımın içi hamile olmadan önce 85 kiloydum doğumdayken 87 kiloydum ben çok sağlıklı beslendim bebeğim.3.500 kilo doğdu...tabi bu kilolar mide bulantısı yüzünden 76yıda gördü sonra tekrar aldım

yasin cok genc kolay verirsin kilocuklar:))) Allah bagislasin... oğlunu masallahh
süpersin canım iradene bende hayran kaldım tebrik ederim seni
bu arada haklısın canım tadımlık aldınmı gerisi geliyor...

1 greyfurt, 1 kivi yedim atıştırmalık ve şimdiye kadar 2,5 litre su içtim yatana kadar yarım litre daha içerim nerdeyse bugünde bitti ve şimdilik durumum iyi :3:

evet bir gun bitti bileeeer:)))) hergecen gun daha iyi hissedeceksin....

ben dogum aldim evet:((( malesef cok abarttim... gormemisin hamileligi olmus...:)))) cok aamimi bi arkadasin cok kiloluydu... 80 kusur felan sonra zayifladi citi piti oldu....:)))sonra hamilelik gecirdi 11 kilo aldi dogumdan sonrada onlar da gitt hala fistik gibi... moral bozmak yokkkk .... bu arda yengem 85 ile hamile kaldi 8 kilo aldi... ben 33 kilo:((( yani degisiyo sen simdilik o kismi dusunme

şu kiloları atayımda en azından kilolu hamilelik geçirmemiş olurum inşallah yaş 29 bir an önce kilo verip bebek sahibi olmalıyım

şu kiloları atayımda en azından kilolu hamilelik geçirmemiş olurum inşallah yaş 29 bir an önce kilo verip bebek sahibi olmalıyım

tek sikinti kilo olsun bak basladik gidecek o da...:)))) insallah guzel bir bebeğin olur... bende 31 yasindayim bebegim 10. ayinda 30 yasimda hamile kaldim...

kızlar yılmak yok kilolara elveda diyeceğiz (inşallah) tabiii

daha yeni başlamış sayılırım umarım bian önce gider şu iğrenç basenler

ayy helebirde tşört kazak hırka vs giydiğim zaman yanlardan pırtlamıyomu deli oluyorum resmen

kızlar yılmak yok kilolara elveda diyeceğiz (inşallah) tabiii

daha yeni başlamış sayılırım umarım bian önce gider şu iğrenç basenler

ayy helebirde tşört kazak hırka vs giydiğim zaman yanlardan pırtlamıyomu deli oluyorum resmen

onu sorma kıyafetlerim hep 38-40 bedendi 2 yıl öncesine kadar şimdi 42-44 nasıl sinir oluyorum birde yakışmıyor surat top gibi çıkıyor resimlerde özellikle resmimin çekilmesini bile istemiyorum :(

yılmak yok gidecek bu kilolar inşallah

bu arada 100 mekik çektim mekik aletiyle ve 3 litre suyumda bitti :))

onu sorma kıyafetlerim hep 38-40 bedendi 2 yıl öncesine kadar şimdi 42-44 nasıl sinir oluyorum birde yakışmıyor surat top gibi çıkıyor resimlerde özellikle resmimin çekilmesini bile istemiyorum :(

yılmak yok gidecek bu kilolar inşallah

bu arada 100 mekik çektim mekik aletiyle ve 3 litre suyumda bitti :))

ben iki litre zor içiyorum :( sopa çeviriyorum sabah öğle akşam 300 set halinde bazen artıyo tabi bu sayı...kalçalarımı dikleştiren hareketler yapıyorum ve gözle görülür derecede fark var :) mutluyum kızzz

günaydın kızlarrr:21::16:
funsui ve polyana:38:
bu sabah nasılsınız....
ben kahvaltımı yaptım..
bir dilim tam buğday ekmeği
yarım haşlanmış yumurta( yarısını kızım yedi :1:)
ince bir dilim salam
bi kaç dilim domates
kaşar peyniri ve beyaz peynir...
yanında şekersiz çay......
birazdan rda kendime kahve yapıcam :))):34:

günaydın kızlarrr:21::16:
funsui ve polyana:38:
bu sabah nasılsınız....
ben kahvaltımı yaptım..
bir dilim tam buğday ekmeği
yarım haşlanmış yumurta( yarısını kızım yedi :1:)
ince bir dilim salam
bi kaç dilim domates
kaşar peyniri ve beyaz peynir...
yanında şekersiz çay......
birazdan da kendime kahve yapıcam :))):34:

günaydın elaprensess, polyana

saat 8 de kalktım
1 bardak ılık suyun içine 1 çay kaşığı elma sirkesi, bal ve limon sıkıp içtim
1 kase tarhana çorbası
1 dilim peynir
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
bugün pek canım bişeyler yemek istemedi kahvaltıda

1 saat yürüyüş ve 200 kez ip atladım şimdi ara öğün olarak 1 bardak süt içine 1 dal tarçın :16:

Back
X