20-25 kilo vermek istiyorum

bacılar ben erken kalkıyorum malum oğlum uyanıyo:) 300sopa çevirdim kalça egzersizlerinide yaptım mekik çektim 40tane ölüyorum sandım bian :)

tabiki öncesinde çörek otu yedim yarım saat sonra kahvaltı...bir domates küçücük beyaz peynir bikaç zeytin iki bardak çay çok azda ekmek ve birlitre su içtim bu zamana kadar :) kocam balık getirecek öğlen balık yicez

3litre su içmeye çalışıcam bugün kıskandımda biraz :)

kızlar merhaba ben yenı aranıza katıldım bende zayıflamak ıstıyorum :) inş hepimiz biran önce zayıflarız :))

hosgeldin;)))
bacılar ben erken kalkıyorum malum oğlum uyanıyo:) 300sopa çevirdim kalça egzersizlerinide yaptım mekik çektim 40tane ölüyorum sandım bian :)

tabiki öncesinde çörek otu yedim yarım saat sonra kahvaltı...bir domates küçücük beyaz peynir bikaç zeytin iki bardak çay çok azda ekmek ve birlitre su içtim bu zamana kadar :) kocam balık getirecek öğlen balık yicez

3litre su içmeye çalışıcam bugün kıskandımda biraz :)

sorma bacim bende erkencilerdenim:))) sopa ne kisss:)))

oglen bise yemedim temizlik gunum bugun... atistirdim peynir ve grisiniyle... herhangi bir spor aktivitem henuz yok:))) aksam biraz egersiz yapicam... polyana kiz sen sezaryanlami dogum yaptin normalmi ben saha mekik cekemiyom:((( sanki agrim olacak gibi psikolojik galiba azar azar baslayim mi ki sadece bacak hareketleri yapiyorum

Kizlar bende ogle öğününü atladim kasarli tost ve 1 tane muz yedim spor fena carpti beni her yerim tutulmus gibi zor hareket ediyorum resmen

Kizlar bende ogle öğününü atladim kasarli tost ve 1 tane muz yedim spor fena carpti beni her yerim tutulmus gibi zor hareket ediyorum resmen

yurus yap ip atla kolay degil... hamlamişsin ama olsun alisir.... yansin yaglarrr ;)))) bir iki gun sadece yuru istersen...

Yok tatlim 1 hafta boyle olacak artık birakirsam ip atlamayi yine baslayinca yine kotu olurum resmen yattim spordan sonra bisey yapamadim

200 kez atliyordum tatlim
50 ser 50 ser set halinde atla birden yuklenme funsui sonra artirirsin 100 er 100 er sabah ogle aksam... vucudu sasirtmak lazimyavastan basla.. bende yarin yurus yapicam .. babam bende bebekle o ilgilenirken bende yurumus baslarim bolelikle... 10 gun bende

Back
X