• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 kilo vermek istiyorum

gunaydinnnnn kızlar güzel hafta sonlari diliyorum... nasilsiniz bugun ben erken kalktim 8 gibi de kahvaltimi yaptimm...

Merhaba herkese:3: Güzel ve Hayırlı hafta sonları:16::16:

Biz erkenciydik bugün 8 de kalktık kahvaltı yaptık pazar alışverişine gittik gezdik geldik cumartesi günlerini seviyorum annemde güne gitti ben gitmedim bugünlük evdeyim siz neler yaptınız :80::80:

Elacım rekorundan dolayı seni kocaman tebrik ediyorumm:46::46:

Merhaba herkese:3: Güzel ve Hayırlı hafta sonları:16::16:

Biz erkenciydik bugün 8 de kalktık kahvaltı yaptık pazar alışverişine gittik gezdik geldik cumartesi günlerini seviyorum annemde güne gitti ben gitmedim bugünlük evdeyim siz neler yaptınız :80::80:

Elacım rekorundan dolayı seni kocaman tebrik ediyorumm:46::46:

tesekkur ederim:46:
valla insan kendini cok iyi hissediyo..
sende gezmissin ohhh iyi yapmissin.. bizde gezicektik kaldi ole cikamadik...:( aksam ustu belki...

tesekkur ederim:46:
valla insan kendini cok iyi hissediyo..
sende gezmissin ohhh iyi yapmissin.. bizde gezicektik kaldi ole cikamadik...:( aksam ustu belki...

Evet ben ikindi vakti dışarıda olmayı daha çok seviyorum daha hoş geliyor yavaş yavaş güneş batarken herkes telaşlı günün en güzel zamanı bence çıkın çıkın benim yerime de gezersiniz:34:

Evet ben ikindi vakti dışarıda olmayı daha çok seviyorum daha hoş geliyor yavaş yavaş güneş batarken herkes telaşlı günün en güzel zamanı bence çıkın çıkın benim yerime de gezersiniz:34:

evet aksamlari da guzel oluyo... senin yerinede gezerimm... sen evde napiyosun... ders mi annişkon gitmis günlere gecen zorla gitmistin bi sefer gitmemissin:1:

Son düzenleme:
evet aksamlari da guzel oluyo... senin yerinede gezerimm... sen evde napiyosun... ders mi annişkon gitmis günlere gecen zorla gitmistin bi sefer gitmemissin:1:

He ders çalışmak için evde kaldım:51: perşembe günü ablam da gelecek bari bugün gitmeyeyim ders çalışayım dedim ablam gelince gezeriz bayağı :1:o gece zorla gittiğim günü sevmiyordum bugünkü günü seviyorum:17: annemin bir sürü günü var Allahtan çalışan bayan yoksa hiç durmazdı evde:1: :1:

He ders çalışmak için evde kaldım:51: perşembe günü ablam da gelecek bari bugün gitmeyeyim ders çalışayım dedim ablam gelince gezeriz bayağı :1:o gece zorla gittiğim günü sevmiyordum bugünkü günü seviyorum:17: annemin bir sürü günü var Allahtan çalışan bayan yoksa hiç durmazdı evde:1: :1:

yazmistim ama onarım vardi gelmemis
iyi yapmissin... bebise az kaldi gelmeye... halletmeye calis kafandaki kadarini konularin...
asil calisan kadin evde duramaz..
bizde aksam cikip alisveris yaptik geldik... anca yaziyorum cikmadan yazmistim... olmamis

İyi akşamlar kızlar:3: Bukünkü menüm

Sabah= patates ezmeli omlet+ çeyrek domates+ yarım kepekli ekmek+ 1 şekersiz çay

Öğle= 1 porsiyon bamya yemeği+ 3 kaşık pilav+ yarım kepekli ekmek

Ara Öğün= 1 badem + 3 fındık

Akşam= çeyrek armut+yarım elma+ yarım portakal

Bu günlük bu kadarrr:78::78::106:

Elacım evet azıcık kaldı gelmelerine telefonda bi sesler çıkarıyo agucuklar gugucuklar içimiz gidiyo hayırlısıyla gelsinler konularımda biraz hafiflesin de bari inşallah tabi :17: Gerçekten de öyle annem duramıyo pek:1: önemli değil canım yazmışsın ya sonunda o da yeterli:34:

gunaydin kizlar....

kahvaltim:
yarim ispanakli yagsiz gozleme
yarim peynirli yagsiz gozleme
bir bardak sekersiz cay

Günaydın kızlar Herkese hayırlı pazarlar :3:

$images (1).webp

Yemekte içilen su hazımsızlık yapar'
"Su 24 saat içilmelidir. Ancak yemek sırasında içilmemeli. Çünkü mide asidini sulandırır, hazımsızlığa neden olur. Her gün azar azar yudum yudum 2.5 litre su tüketilecek. En önemli kriter, idrar rengi, açık limonata renginde olacak. Öyle değilse vücuda yeterli su girmiyordur. Bu nedenle de bağırsaklar çalışmıyor. İşte bu sebeple Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri de kabızlıktır. Kabızlık ise, metabolizmanın bozulduğunun en basit ve en önemli göstergesidir, belirtisidir. Ciddi bir sağlık sorunudur."(Alıntı)

Paylaşmak istedim:34:

İyi akşamlar kızlar:3: ben çok bitap düştüm oy:1: 2 mil leslie yaptım da kaç gündür yapmıyordum bugün yapayım dedim pek yoruldum :23:

Menümü paylaşayım

Sabah= 2 dilim kepekli ekmek+ 3 dilim keçi peyniri+ 2-3 dilim salatalık+ 1 tane yağsız domates kızartması+ 2 yeşil zeytin

Ara Öğün= 1 fincan sütlü kahve

Öğle= 1.5 porsiyon bulgurlu köfte yemeği+ çeyrek kepekli ekmek

Akşam= yarım yeşil elma

Bulgurlu köfteyi pek severim o yüzden biraz fazla kaçtı tuttu ondan akşamda yarım elma yedim :34:

öglen disardaydim disarda olunca salata yiyorum bu sefer yemedim... öglen yok.. aksamda sabahki ispanakli gozlemeden bir tane yedim yagsiz... bu arada masal sabah gozlemeleri kocisim yapti :1:
o yapinca mecbur yedim ama yağ surmedi üstüne...

Back
X