• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 kilo vermek istiyorum

sorma bacim bende erkencilerdenim:))) sopa ne kisss:)))[/QUOTE]

sopa dediğim kocaman bişey omuzlarıma alıp bi sağa bi sola dönüyorum belim inceldi :D

sorma bacim bende erkencilerdenim:))) sopa ne kisss:)))

sopa dediğim kocaman bişey omuzlarıma alıp bi sağa bi sola dönüyorum belim inceldi :D[/QUOTE]

anladim... sopa diyince dedim basaka bisekildemi ceviriyosun acep:))))) inceldiyse.... superrrr ne zamandan beri yapiyosun

funsui nasilsin bugun gulum...
ben kahvaltimi yaptim
kahvalti oncesi ac karnina 2gun kurusu kayisi

1haslanmis yumurta
iki dilim beyaz peynir
yarim acma
yarin simit
2dilim domates
1 tane zeytin
bir fincan sekersiz cay
evdekilere peynirli biberli maydonozlu omlet yaptim ama ben yemedim kendime yumurta hasladim..., :)))

Iyiyim canim tesekkurler bugun sabah ogununu 11de yapinca ogle yemegini es gectim aksamda peynirli makarna ve ayran vardi spor yine yapamadim artik yarin esimle yuruyuse cikacagiz sizler nasilsiniz

Iyiyim canim tesekkurler bugun sabah ogununu 11de yapinca ogle yemegini es gectim aksamda peynirli makarna ve ayran vardi spor yine yapamadim artik yarin esimle yuruyuse cikacagiz sizler nasilsiniz

iyi olduguna sevindim...
ben bugun 9 kahvaltimi yaptim
2 haslanmis yumurta yedim... kizimin yumurtalarida bana kaldi..:))) biraz peynir bir dilim kepek ekmegi kozlenmis bir biber... 3 dilim domates ince 2 dilim salam acik sekersiz cay
suandada kahve iciyom:))

bir haftadir bir grm bile veremiyorum... ayni kiloda sabit.. suan direnc gosteriyo.. ama pes etmek yok... aynen devam...

Esimin haftada 3 gun tatili var cuma cumartesi pazar ve spor olayi ertelendi anlayacaginiz onunlayken kahvalti gec oluyor ogle ogunleride atlaniyor malesef :)

aksam yemegim
sezar salata ve ayran

biraz egzersiz yaptim... bacak aklima geldikce yere yatip aklima gelen egzersizleri yapiyorum...

Back
X