- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- 128
Evet bozma aferin seni tebrik ediyorum![]()
Bende karnıbaharlı patatesli graten diye bi yemek yaptım sadece haşlamasını dün yedim bugün canım istemedi internetten buldum
tarifi bakalım güzel olacak mı karnıbaharın kalorisi çok düşük ve tok tutuyo o yüzden sadece ben yiyorum evde kimseye yedirtmiyorum
bakalım nasıl olacak çok acıktım halbuki sabah kocaman bi portakal yemiştim:44::44:
:))) guzel olursa tarifi bende istiyom.. :))) bende dun karnibahar aldim diyet icin...bizede sadece ben yiyorum... onu yarina yiycem
bugun etli salata yapicam kendime antrikottan bir el buyuklugunde eti kapakli teflan tavada pisiriyorum... ilk once suyunu. veriyo agir ateste sonra cekiyo ve kizariyo yagsiz.. eti parmak seklinde kesiyorum yaptigim yagsiz salatanin ustune koyuyorum .. (ben iceberk salatalik domates havuc rendesi ile yapiyom)biraz kori sosu (yag kullanmadigim icin azicik kullaniyorum)maydonaz ve kasar rendesi harika oluyo.. ustune renklendirmek icin misirda bazen koyuyorum yada salatalik tursusu
beni meyve hep aciktirir.. icinde seker oldugu icin... kan sekerini mi yukseltiyo nedir bilmem ... ozellikle mandalina ve portakal...