• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 kilo vermek istiyorum

ayy bebişler hep öyle benim de daha 3,5 aylık yeğenim var ablam bayağı yoruluyo annem hep yasta ama o gülüşünü agucuk

gugucuğunu duyunca herşey geçiveriyo dimi:34:

Canım evet kabızlık var bugün beşinci günüm o yüzden kötüyüm :14: İnşallah olcaz elacım o istikametle emin adımlarda ilerliyoruz:32:

yegenini yerim senin:)) Allah uzun saglikli mutlu omurler versin...

kesinlikle sen bak.. derslerine yogunlas rejim guzel gidiyo zaten.. eger uygularsan sana bir oneri!!!
ben kabz olmamak icin hergun ac karnina 3 gun kurusu kaysi yiyorum... ara ogunde bazen... cok ise yariyoo.. kesinlikle tavsiye ederim... yaparmisin bilmemmm.. ama aklinda bulunsunnn...

bu arada gunaydinnn :3:
ben simdi kaysimi yedim kahvemi iciyorum biraz ayilmam lazim;)))))

Ayy Rabbim sana bağışlasın canım benim:34::34:

bende Menümü yazayım bari :1:

Sabah= 1 haşlanmış yumurta + 2 şekersiz çay + 3 dilim peynir+ 2 çatal az yağlı patatesli yumurta+ 2 tam buğday ekmeği+ 2-3 dilim

salatalık ve domates

Ara Öğün= Şekerli türk kahvesi + 1 elmalı top

Öğle= Yarım tavuk dürüm+ 2 acı biber turşusu

Galiba midem hafif şeyler yemeğe alıştı şuan çok ağrıyo tavuk dürüm mideme taş gibi oturdu:50: hiçbirşey yiyemiyorum o yüzden bu

günlük bu kadarcık:25:

masal günaydın menülerinde sürekli elmalı top var nedir bu tarifini verir misin? elmalı olan şeyleri severim:))

yegenini yerim senin:)) Allah uzun saglikli mutlu omurler versin...

kesinlikle sen bak.. derslerine yogunlas rejim guzel gidiyo zaten.. eger uygularsan sana bir oneri!!!
ben kabz olmamak icin hergun ac karnina 3 gun kurusu kaysi yiyorum... ara ogunde bazen... cok ise yariyoo.. kesinlikle tavsiye ederim... yaparmisin bilmemmm.. ama aklinda bulunsunnn...

bu arada gunaydinnn :3:
ben simdi kaysimi yedim kahvemi iciyorum biraz ayilmam lazim;)))))

Önerin için çok teşekkür ederim canım ne demek ama aklına gelmeyecek kadar şey denedim kayısıyı dediğin gibi tükettim işe yaramadı

bende galiba kronikleşmiş benim ki bende bugün kahvaltı yapmadım 1 tane armut yedim şimdide biberiye içiyorum bakalım işe

yarayacak mı:44:

Afiyet olsun canım:16::16:

Merhabaaaa Kocaman iyi akşamlar elacım nasılsın inşallah spor iyi gidiyordur ve tabi zayıflamanda Bebişinde çooook iyidir inşallah :34:

Ben acayip derece de bağırsık sorunu yaşıyorum benden önce göbeğim gidiyor :14: O yüzden pek bi sıkıntılıyım ve huzursuzum Bide

millet toparlanmışsın gibi diyor acaba bu 7 kiloyu vermeden nasıldım bu göbekle çok şüpheleniyorum kendi halimden:44::44: Öyle işte

Menü paylaşımı yapayım

Sabah=Brokolili yumurta+ çeyrek domates ve salatalık+ 2 dal roka + şekersiz çay+ 1 dilim kepekli ekmek

Ara Öğün= 1 fincan sütlü kahve

Öğle= brokoli kavurması + 1 kase yeşil mercimek

Akşam= 3 kaşık yoğurt+ 1 çay kaşığı kuşb urnu marmelatı

Bu diyetin en güzel yanı ne oldu biliyor musunuz kızlar değişik tarifler deniyoruz:1: daha az kalorisi olsun diye farklı şeyler üretiyoruz

ben bayağı alıştım brokoliyi haşlanmış olarak pek yiyemiyorum bugün soğanla falan kavurduk 1 yumurta kırdık ıspanak kavurması gibi

oldu beğendik :34::39:

severim brokoliyi ama hiç kavurmasını denemedim. annem çorbasını yapardı. klasik kızmızı mercimek çorbasının mercimeğini az koyup brokoli ile tamamlardı. Babama yedirmenin bir formülüydü kendince :)))

masal günaydın menülerinde sürekli elmalı top var nedir bu tarifini verir misin? elmalı olan şeyleri severim:))

Günaydın canım veririm tabi

Yulaf Kepekli Elmalı Top

Malzemeler

2 adet elma
1 tatlı kaşığı toz tarçın
1 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 adet ceviz
Üzerini süslemek için hindistan cevizi

Hazırlanışı

2 adet elmayı rendeleyin, teflon yada seramik bir tavada rengi dönene dek kavurun. Rengi dönünce içerisine toz tarçını ve küçük küçük kırdığınız cevizleri ekleyin. 1 yemek kaşığı yulaf kepeğini de ekleyip iyice karıştırın. Karışım soğuduğunda elinizle top şeklini vererek hindistan cevizine bulayın. Buzdolabında 1 saat bekletin.

Yanında yeşil çay yada alternatif bir bitki çayı ile öğün aralarında tüketmenizi tavsiye ederim. Tatlı krizlerini çözen sağlıklı bir atıştırmalık. Afiyet olsun…

$yulaf-kepekli-elmali-toplar-fotografi-1-500x333.webp

Bizde annemle ilk defa denedik canım yoğurtlu sarımsaklı şeyleri yemem bide kokusu pek hoşuma gitmiyo brokolinin sağlıklı olduğu için yememiz gerektiğini düşündük annemle ve ıspanak gibi kavurduk değişik oldu kok falan kalmadı tavsiye ederim ıspanak kavurması falan seversen ona benziyo işte:34:

Yulaf Kepekli Elmalı Top

Malzemeler

2 adet elma
2 adet ceviz

Hazırlanışı

2 adet elmayı rendeleyin, teflon yada seramik bir tavada rengi dönene dek kavurun. Rengi dönünce içerisine toz tarçını ve küçük küçük kırdığınız cevizleri ekleyin. 1 yemek kaşığı yulaf kepeğini de ekleyip iyice karıştırın. Karışım soğuduğunda elinizle top şeklini vererek hindistan cevizine bulayın. Buzdolabında 1 saat bekletin.

Yanında yeşil çay yada alternatif bir bitki çayı ile öğün aralarında tüketmenizi tavsiye ederim. Tatlı krizlerini çözen sağlıklı bir atıştırmalık. Afiyet olsun…

Eki Görüntüle 920490

yulaf kepeğini marketlerden bulabilir miyim ? hiç dikkatimi çekmedi

yulaf kepeğini marketlerden bulabilir miyim ? hiç dikkatimi çekmedi

Evet canım ben kırsal bi marketten aldım:1::1: Bence diğer marketlerde de vardır kesin Ben şu kuru şeyler satan aktarlarda da gördüm

canım bi paket aldım bazen çok acıkınca sütle karıştırıp yiyorum tadı saman gibi ama kuru meyvelerle yeniliyo:1::1:

Yulaf Kepekli Elmalı Top

Malzemeler

2 adet elma
2 adet ceviz

Hazırlanışı

Eki Görüntüle 920490

masal ne guzel bir tarif bu... :))))
paylasim icin tesekkurler...

Rica ederim canım afiyet olsun :1: ben yaptım ara öğünlerde hem tok totuyo hem de 3-4 gün dolapta kaldı birşey olmadı bu arada yaparken tadına bakın eğer size şekersiz geldiyse içine pekmezde koyabilirsiniz ben koymadım kendimi kaybedip yerim diye elmanın içindeki şekerle yetindim:34::1:

Rica ederim canım afiyet olsun :1: ben yaptım ara öğünlerde hem tok totuyo hem de 3-4 gün dolapta kaldı birşey olmadı bu arada yaparken tadına bakın eğer size şekersiz geldiyse içine pekmezde koyabilirsiniz ben koymadım kendimi kaybedip yerim diye elmanın içindeki şekerle yetindim:34::1:

senin yaptigin daha mantikli :))))
elmanin sekeri yeter tarcinda tatli krizleri icin birebir...
neten baktim ama kabz icin .. pek ise yarar bisey bulamadim:((( sana onere bilecegim.... bol su lifli gidalar kayisiyida onermis... senin ki biraz psikolojik galiba.... bagirsaklar cok cabuk etkileniyo stres vb seylerden... armut ise yaradimi nasilsin???

senin yaptigin daha mantikli :))))
elmanin sekeri yeter tarcinda tatli krizleri icin birebir...
neten baktim ama kabz icin .. pek ise yarar bisey bulamadim:((( sana onere bilecegim.... bol su lifli gidalar kayisiyida onermis... senin ki biraz psikolojik galiba.... bagirsaklar cok cabuk etkileniyo stres vb seylerden... armut ise yaradimi nasilsin???

Ayy canım ne kadar naziksin çoooook teşekkür ederim armut biraz işe yaradı gibi kahvaltı yapmadım bugün trioit ilacımı da her gün kahvaltıdan hemen önce alıyordum bugün sabah namazından sonra aldım belki daha fazla işe yarar diye :44: Az evvelde tereyağlı kuşburnulu ekmek yedim inşallah normale döner :18: Ayy canım bende de aslında çok stresli değilimdir ama demek ki içimde yaşıyorum stresimi kendime belli etmiyorum:1::1:

funsui nerde acaba ??? funsui elma dersem cik armut dersem cikma... ELMAAAAA!!!!..... :))) :1:

Ayy canım ne kadar naziksin çoooook teşekkür ederim armut biraz işe yaradı gibi kahvaltı yapmadım bugün trioit ilacımı da her gün kahvaltıdan hemen önce alıyordum bugün sabah namazından sonra aldım belki daha fazla işe yarar diye :44: Az evvelde tereyağlı kuşburnulu ekmek yedim inşallah normale döner :18: Ayy canım bende de aslında çok stresli değilimdir ama demek ki içimde yaşıyorum stresimi kendime belli etmiyorum:1::1:

farkinda olmadan sinav felan stes yapiyosundur

Evet aynen öyle :26::26: doğru funsui çoktandır yok nerelerde acaba:44::44:

Evet aynen öyle :26::26: doğru funsui çoktandır yok nerelerde acaba:44::44:

annesiyle ilgileniyordur herhalde evde elma var yulaf kepeğini alır almaz deneyeceğim tarçını elmaya çok yakıştırıyorum :)

Merhaba kızlar bugün lahana çorbası yaptım internetten araştırdım birsürü şey buldum yapayım bari dedim herkes tadı çok kötü 3 gün falan dayanabildim yazmıştı korkuyordum ama tadı güzel oldu ohh gripken de pek iyi gitti ve 1 kase lahana çorbası sadece 50 kaloricik :1:

-Tok tutar
-Vücuttan toksin atar
- Sindirim sistemini çalıştırır
- Kalori harcatır
- Yağ yakıcı çorba olarak bilinir
- İçerdiği vitaminler ve besinler ile sağlığımızı korur ve bağışıklığı güçlendirir
- Doğal antibiyotik etkisi vardır.(Alıntı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar bugün lahana çorbası yaptım internetten araştırdım birsürü şey buldum yapayım bari dedim herkes tadı çok kötü 3 gün falan dayanabildim yazmıştı korkuyordum ama tadı güzel oldu ohh gripken de pek iyi gitti ve 1 kase lahana çorbası sadece 50 kaloricik :1:

-Tok tutar
-Vücuttan toksin atar
- Sindirim sistemini çalıştırır
- Kalori harcatır
- Yağ yakıcı çorba olarak bilinir
- İçerdiği vitaminler ve besinler ile sağlığımızı korur ve bağışıklığı güçlendirir
- Doğal antibiyotik etkisi vardır.(Alıntı)

tarifi alalim masal usta :1:

Son düzenleme:
tarifi alalim masal usta :1:

Ayy ela nasıl güldürdün hasta halimle Allah iyiliğini versin:1::1:

Yağ yakıcı çorba tarifi:

1 orta boy lahana,

6 büyük soğan,

1-2 domates,

2 yeşil biber,

1 demet maydanoz.

Hazırlanışı:

Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye

atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber

veya etsuyu tableti kullanabilirsiniz. (Evde tavuk suyu vardı ondan koydum :1:)

hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.

*Bu çorba her acıktığınızda yenebilir. İstediğiniz kadar

ve istediğiniz zaman yiyebilirsiniz.Ne kadar çok yerseniz

o kadar çok kilo kaybedersiniz.

*Çok uzun süre bu çorba yenirse beslenme bozukluğuna

yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi, diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.

Canım normalde tarifi buydu internette ben bu tariften birazcık daha farklı yaptım:43:

3 kuru soğan + 2 domates+ 1 orta boy lahana+ 1 demet maydanoz+tavuk suyu + kırmızı biber + tuz+ birde içine yarım limonu

sıkıp kabuğuyla içine attım vitamindir diye:1::1::1:

evde biber yoktu koyamadım acısı bol bir çorba olmuştu sıcakken azıcıkta bilendırdan geçirdim tabağımın üstüne de azcık

nane döktüm ohh sıcak sıcak iyi gitti iyi de reklam yapıyorum kız:1: atanamazsam ben bu işe mi girsem ne :1::1::1:

Ayy ela nasıl güldürdün hasta halimle Allah iyiliğini versin:1::1:

Yağ yakıcı çorba tarifi:

1 orta boy lahana,

6 büyük soğan,

1-2 domates,

2 yeşil biber,

1 demet maydanoz.

Hazırlanışı:

Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye

atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber

veya etsuyu tableti kullanabilirsiniz. (Evde tavuk suyu vardı ondan koydum :1:)

hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.

*Bu çorba her acıktığınızda yenebilir. İstediğiniz kadar

ve istediğiniz zaman yiyebilirsiniz.Ne kadar çok yerseniz

o kadar çok kilo kaybedersiniz.

*Çok uzun süre bu çorba yenirse beslenme bozukluğuna

yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi, diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.

Canım normalde tarifi buydu internette ben bu tariften birazcık daha farklı yaptım:43:

3 kuru soğan + 2 domates+ 1 orta boy lahana+ 1 demet maydanoz+tavuk suyu + kırmızı biber + tuz+ birde içine yarım limonu

sıkıp kabuğuyla içine attım vitamindir diye:1::1::1:

evde biber yoktu koyamadım acısı bol bir çorba olmuştu sıcakken azıcıkta bilendırdan geçirdim tabağımın üstüne de azcık

nane döktüm ohh sıcak sıcak iyi gitti iyi de reklam yapıyorum kız:1: atanamazsam ben bu işe mi girsem ne :1::1::1:

iyiymiş bende yapıyım dicemde orta boy lahana bile bana çok sonuçta tek başıma akşamları yicem kilo ile satılan bir yer bulursam yapıyım :)) masal sen bu kiloları verince bir diyet yemekleri kitabı bas kapağınada önceki hali sonraki halinin fotosunu koydun mu yok satar :))

Back
X