- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi imporatogrly
-
merhaba kızlar ben 27 yaşında 1 senelik evli biriyim:)kafam çok karışıkkkk..
üniv mezunuyumm işe girme olasılıgım var amaa olmayadabilir..çalışsam kayınvalidem seve seve bakar o konuda rahatımm..ama çalışmasam kayınvalidem bizden çıkmas..çocuk istiyorum ama korkuyorumda bi çok kafamdan gecen şey var sizdede öyle oldumu...meselaa en basiti dogumdan korkuyorum,sonrasında bebegimi dogurduktan sonra ölürsem nolur diyorum kim bakar bebegime diyorum (ki bakacak çok kişide olur ama vesvese işte),eşimmle severek evlendikkk çok arkadaş canlısııı kahveye gitmeyi çok seviyor acabaa bebegim olsa arkadaşım olurrr mu yoksaaa iyicene sıkıntıyamı girerim hem ev hem bebekkk ...nebilim kızlar öle işte saçma sapan düşünüyorum sanırımm bunun sebebide yaş ilerliyor iyiceene irdeliyorum herşeyi
canım kafana cok takma böle şeyleri.yanlış anlama ama bence sen daha hazır değilsin bebek için.çünkü bebk isteyince doğum korkusu falan aklına gelmiyo yani ben öyleydim.tek düşündüğüm bir an önce hayırlsıyla hamile kalmaktı,cok istiyorrdum.bu korkular sonra çıkıyor.hepsi herkeste olan şeyler cok takılma.hakkında hayırlsı olsun.bence dünyanın en güzel şeyi annelik.hele bide bebğini kucağına alınca hiçç bişey düşünmüyosun müthiş bişey yani:))
merhaba kızlar ben 27 yaşında 1 senelik evli biriyim:)kafam çok karışıkkkk..
üniv mezunuyumm işe girme olasılıgım var amaa olmayadabilir..çalışsam kayınvalidem seve seve bakar o konuda rahatımm..ama çalışmasam kayınvalidem bizden çıkmas..çocuk istiyorum ama korkuyorumda bi çok kafamdan gecen şey var sizdede öyle oldumu...meselaa en basiti dogumdan korkuyorum,sonrasında bebegimi dogurduktan sonra ölürsem nolur diyorum kim bakar bebegime diyorum (ki bakacak çok kişide olur ama vesvese işte),eşimmle severek evlendikkk çok arkadaş canlısııı kahveye gitmeyi çok seviyor acabaa bebegim olsa arkadaşım olurrr mu yoksaaa iyicene sıkıntıyamı girerim hem ev hem bebekkk ...nebilim kızlar öle işte saçma sapan düşünüyorum sanırımm bunun sebebide yaş ilerliyor iyiceene irdeliyorum herşeyi
canim uzulme dusuncelerin sacma degil inan ilk basda ayni bnde senin gibi dusunuyordum.ayni bende dogumdan okadra cok korkuyodumki kesinlikle normal dogum yapamam diyodum birde baktim normlden doguruverdim korktugum gibi degilmis.ondan oncesinden dogumda ya olursem oglumakim bakicam diyodum htta dogumama 2 gun kala esime bbana bisey olursa oglum sana emanet bile demisdim oluyo oyle ilk bebek \tecrubesizlik.ama anne oluncnca hic boyle seyler aklina bile gelmiyo bebisin bi guldumu butun dunya senn oluyo.
Rabbim en hayirli zaman da saglikli bi bebk versin sanda ins.zor yanlariida cok taabi ama bi tane guzel yani bile olsa anne olmaya deger.
sgl cnm bnmmmmm belki hamile olsam dedigin gibi herşeyi faklı düşüncemmm amaaaa küçücük şeyi bile büyütürüm kafamda normalde...bebek dogurmakk bakmak aslında sorun deil helekii okdr merhametliyimki inan hiç tanımadıgım birinin çocuguna bakarımm...eşim biraz sorumsuz çok arkadaş düşkünü kahveyide pek bi severrr..bebegim olunca acaba eve baglanırmı eşim yoksa bebekle ben tek başımızamı kalırısss o varrr..aslında iyibiridir eşim severim amaaa evde oturamıyor bitürlüüü
canim esin calismiyomu?eger calisiyosa beni yanlis ama ve bana kizma luften ama nebiliyim sen belki esin eve gelince onu cok sikistiriyosan belkideondan da cok kahvetye gitmek isitoydur.
lutfen beni yanlis anlma butun sorun esindede olabilir kac senleik evlisinniz bilmiyorum ama daha evlilige adapte olamamisda olabilir evlenmeden onceki aliskanlilarini unutmak istemio olabilirde .esinn huyunu sen dah iyi bilirsin cocuklari sever mi cocuk olunca sana yardim eder mi
yoksa yani cocuk bu aglicak hastanlancak nebiliyim baska bir derdi olcak onlarla ilgilenir mmi yoksa butun sorumlugu sanami atar yada hepten mki evden uzaklasir insallh iyi lur.gitmeni istemiyorum diyincede gidiyomu?
merhaba arkadaşlar...
bende 24 yaşındayım ve 3,5 yaşında bir prensesim var.
bende 25 yaşıma girdim bende anne olmakkk istiyoooooruuum bu yııll yaa..aslında 4 senelik evliyim 2007 de evlendim ama hem mali kriz hem 2 sene boyunca istememek yaşımı 25 yaptı ama inş bu sene bende sizler gibi anne olmak istiyorum her ne kadar korksamda doğumdan :18: yinede o güzel duyguyu tatmak o minik elleri koklamak senelerdir hasret çekenler gibi benimde hasretim rabbim inş bu yıl benim gibi isteyenlere bebek verir olmayan arkadaşlarada sabırlar diliyorum kendinizi üzmeyin pozitif ve inançlı olun..tabi en önemli olan kafaya takmamak..:97:ben 4 senedir çocuk yapmadığım için çevrem olmuyor diye düşünmeye başladı tınlamıyorum bu sene zamanı inş ...
bebişlerinizi öpüyorum ellerinden...
burası genc annelerın yerı ....ne guzel .....saglıkla buyutun ınş ben 42 yasındayım ....bende yasıma uygun yer arıyorum ....ama 16 aylık üçüz kızlarım var....sevgıyle buyutelım ınşş
sagol canım.....zor valla su an hepsı uyandı ve hepsı ayaklarıma yapısmıs durumda ....yogurtlarını yıcekler .....opt
selam çıtır anneler
vaktim oldukça bende burda sizlerle paylaşımda bulunabilirim
geçmişi okumadım sizlri tanımıyorum
umarım tanışırız hepinizle
bende 21yaşındayım iki tana ufak kuzum var
kızım 22 aylık ümmügülsüm
oglum 4.5aylık osman salih
kızıma dogum yaptıgımda 19 yaşındaydım yani kızımla aram 19 yaşş aram varr:81:
selam çıtır anneler
vaktim oldukça bende burda sizlerle paylaşımda bulunabilirim
geçmişi okumadım sizlri tanımıyorum
umarım tanışırız hepinizle
bende 21yaşındayım iki tana ufak kuzum var
kızım 22 aylık ümmügülsüm
oglum 4.5aylık osman salih
kızıma dogum yaptıgımda 19 yaşındaydım yani kızımla aram 19 yaşş aram varr:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?