20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

ayy canım benim kuzenimin oğluda 2 bucuk yaşında oda hiç konuşmuyor annesi çok üzülüyor ama inş yakın zamanda konusur meleklerinizz...

Son düzenleme:
slm bende katılabilir miyim aranızaaa

sanırım benim kadar genç anne olanınız yoktur 17 yaşında oğlum doğdu şimdi 22 yaşındayım ve ikinci bebişi bekliyorumm

selam kızlar ben sibel 25 yaşındayım benimde 13 aylık bir kızım var artık yürüdüğü için sürekli peşimde kendi oynamayı pek sevmiyo hep başka çocuklarla oynamak hoşuna gidiyo bir çocuk görünce çok seviniyor kızım küçük ama bana çok büyük arkadaş oldu yanlızdım şimdi onunla vakit geçiriyorum dünyanın en tatlı varlıkları

sanırım benim kadar genç anne olanınız yoktur 17 yaşında oğlum doğdu şimdi 22 yaşındayım ve ikinci bebişi bekliyorumm

Hoşgeldin. gerçektençok gençbi anne olmuşun.ne güzel :)
hayırlısıyla kolay bi doğumla bebeğini dünyaya getirirsin inş.....

selam....:80:
benim oğlumda 16 aylık hakikaten küçük arkadaşlarımız onlar bizim.çok haklısın

merhaba bende 25 yaşındayım
2 yaşında bir kızım var
evdeyim artık işi bırakalı
1 ay oluyor kızımla vakit geçiriyorum
ona hiç zaman ayıramıyordum çalışırken
ne yeme nede uyku düzeni vardı
şimdi yavaş yavaş düzene giriyor
allahın izniyle pek açamıyorum pcyi
o uyuduğu zamanlarda ancak yoksa hemen yanıma gelip alu (kayu) aç diyor

hoşgeldin cnm oo maşallah ya zor olmuştur senin için ama genç anne olmakda güzel bişey ilerde mükemmel olucak avantajıda var
hoşgeldin cnm aynen onlar biizm can yoldaşlarımız arkadaş oluyolar bize artık bende kızımsız bişi yapamıyorum olmazsa olmazın oluyo o Rabbim hepsine sağlıklı uzun ömürler versin
hooşgeldin cnm ohh ne güzel evde çocukla vakit geçirmek gibisi yok onun günden günden büyüdüğünü görmek onunla bişiler paylaşmak ve ilklerini görmek gibisi yok aynen benim kızımda kayucu gaku diyo oda tam 2 yaşını doldurmadı ama gaku gaku diye şarkısını sölüyo

Merhaba kızlar bende 22 yaşımda doğum yaptım 2 yaşında oğlum var
genç anne olmak çok güzel genç yaşta büyük sorumluluklar almak gerçekten zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…