- Konu Sahibi imporatogrly
-
valla bende hergün ne yedirsem diye şaşırmış durumdayım.kilosu iyi çok şükür ama seçtiği şeyler çok fazla bizimkinin.henüz kendi yiyemiyor.
daha konuşmuyoruzda.bende bu konuyu fena halde takmış durumdayım aslında.:18:
sizin konuşmalar nasıl?
ekim annesisin sanırım?
buarada evet ankaralıyım fakat iş dolayısıyla şuanda eskişehirde yaşıyoruz bizde.
bizimkisi fazla yemek seçmiyor ne olsa yiyor yanii senin bebeğin erkekmi erkekler biraz geç konuşurlarmış benim kızım biz ne söylesek hemen tekrarlıyor anlasılır sekilde konusuyor masallahhh
bizimkisi fazla yemek seçmiyor ne olsa yiyor yanii senin bebeğin erkekmi erkekler biraz geç konuşurlarmış benim kızım biz ne söylesek hemen tekrarlıyor anlasılır sekilde konusuyor masallahhh
evet erkek,
ama yinede çok üzülüyorum bu konuda
evet erkek,
ama yinede çok üzülüyorum bu konuda
uzulme canım benımde oglum 2,5 yasında daha yenı yenı konusmya basladı ama ınan bı anda baslıyolar benımkındede yemek sorunu var kahvaltı harıc(hala bulamaz halınde) baskada bısey ymez ne sebze ne meyve pılav makarna bazen et hıc balık eh 1-2 lokma aksamları ac kalmasın dıye muhallebı yapıyorum yemek sorunumuz buyuk yanı anlıycagın
uzulme canım benımde oglum 2,5 yasında daha yenı yenı konusmya basladı ama ınan bı anda baslıyolar benımkındede yemek sorunu var kahvaltı harıc(hala bulamaz halınde) baskada bısey ymez ne sebze ne meyve pılav makarna bazen et hıc balık eh 1-2 lokma aksamları ac kalmasın dıye muhallebı yapıyorum yemek sorunumuz buyuk yanı anlıycagın
cevabın için çok teşekkür ederim.:81:
ama annelik işte elde değil üzülmemek hele birde onunla aynı aylarda olan çocukların konuştuklarını görünce yada duyunca daha çok endişeleniyorum.
yani birden mi konuşmaya başladı oğlunuz?2.5 buçuk yaşına kadar neler söylüyordu?
ayy canım benim kuzenimin oğluda 2 bucuk yaşında oda hiç konuşmuyor annesi çok üzülüyor ama inş yakın zamanda konusur meleklerinizz...
slm bayanlaaar bende 22 yaşında bir yaşında bir kızım varr allah hepimizinkini bagışlasın bize
slm kızlar nbrsiniz bebişler nasıl yaramazlık yapan varmı:90::90:
selam,
hoşgeldin:80:
slm bende katılabilir miyim aranızaaa
sanırım benim kadar genç anne olanınız yoktur17 yaşında oğlum doğdu şimdi 22 yaşındayım ve ikinci bebişi bekliyorumm
slm bende katılabilir miyim aranızaaa
sanırım benim kadar genç anne olanınız yoktur17 yaşında oğlum doğdu şimdi 22 yaşındayım ve ikinci bebişi bekliyorumm
selam kızlar ben sibel 25 yaşındayım benimde 13 aylık bir kızım var artık yürüdüğü için sürekli peşimde kendi oynamayı pek sevmiyo hep başka çocuklarla oynamak hoşuna gidiyo bir çocuk görünce çok seviniyor kızım küçük ama bana çok büyük arkadaş oldu yanlızdım şimdi onunla vakit geçiriyorum dünyanın en tatlı varlıkları
hoşgeldin cnm oo maşallah ya zor olmuştur senin için ama genç anne olmakda güzel bişey ilerde mükemmel olucak avantajıda varslm bende katılabilir miyim aranızaaa
hoşgeldin cnm aynen onlar biizm can yoldaşlarımız arkadaş oluyolar bize artık bende kızımsız bişi yapamıyorum olmazsa olmazın oluyo o Rabbim hepsine sağlıklı uzun ömürler versinselam kızlar ben sibel 25 yaşındayım benimde 13 aylık bir kızım var artık yürüdüğü için sürekli peşimde kendi oynamayı pek sevmiyo hep başka çocuklarla oynamak hoşuna gidiyo bir çocuk görünce çok seviniyor kızım küçük ama bana çok büyük arkadaş oldu yanlızdım şimdi onunla vakit geçiriyorum dünyanın en tatlı varlıkları
hooşgeldin cnm ohh ne güzel evde çocukla vakit geçirmek gibisi yok onun günden günden büyüdüğünü görmek onunla bişiler paylaşmak ve ilklerini görmek gibisi yok aynen benim kızımda kayucu gaku diyo oda tam 2 yaşını doldurmadı ama gaku gaku diye şarkısını sölüyomerhababende 25 yaşındayım
2 yaşında bir kızım var
evdeyim artık işi bırakalı
1 ay oluyor kızımla vakit geçiriyorum
ona hiç zaman ayıramıyordum çalışırken
ne yeme nede uyku düzeni vardı
şimdi yavaş yavaş düzene giriyor
allahın izniylepek açamıyorum pcyi
o uyuduğu zamanlarda ancak yoksa hemen yanıma gelip alu (kayu) aç diyor
bnde 8 martta inş. oğlumu dünyaya getiricem. yani bi hafta snra.
22 yaşında anne olmuş olucamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?