- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi imporatogrly
-
merhaba kızlar yeni gelenler hoşgeldiniz ne güzel günden güne çoğalıyoruz
benimde bu aralar kızımla başım dertte ne uyuyo ne duruyo sürekli ağlıyo yaa ne istediğide belli değil sürekli mızmız yemekte zor yediriyorum sinir hastası olucam valla bu gidişle bide istediği olmayınca saçını başını yoluyo kendini yerden yere atıyo benimde canımı yakıyo şimdi küçük anlamıyo diyorum ama gün geçtikçe bu huyları daha çok ortaya çıkıyo ne yapıcam bilmem ona kzmak bağırmakta istemiyorum ama artık bunaltıyo beni çokda inat bu aralar onunla uğraşmaktan hayattan koptum desem yeridir
huuuuuuuuu huuuuuuuuuu
naber güzel anneler.
nerelerdesiniz
ewet ya nerdesiniz kızlar aryık bende dahil uğrayan yok topiğimize....:26:
aynenn cnm yaa çok inatt ya bende üzerine gitmiyorum yoksa bende sinir oluyorum o yüzden üzerine gitmiyorumay canım benim kızımda öyle inat olmaya başladı malesef büyüdükçe uslanır derken dahada tuhaf inatçı mız mız oluyolar ama canım sen inatlaşma fıstıkla yoksa dahada inatçı olur ...
vallahi ya ben bakıyorum ama kimse yok yazıyorum kimse bişi yazmamış bi ara baya sohbet vardı kimse yazmıyor artıkewet ya nerdesiniz kızlar aryık bende dahil uğrayan yok topiğimize....:26:
aynenn cnm yaa çok inatt ya bende üzerine gitmiyorum yoksa bende sinir oluyorum o yüzden üzerine gitmiyorum
vallahi ya ben bakıyorum ama kimse yok yazıyorum kimse bişi yazmamış bi ara baya sohbet vardı kimse yazmıyor artık
ayyyyyyyyy bende 21 yasındayımm. bir an önce anne olup aranıza kaltılmak istiyorummmm.. ama ufukta görünmüyoneyse allah hepinize yardım etsin meleklerinizi de korusunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?