20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

eşim aradı şimdi geç gelicekmiş
kardeleni o uyutuyordu her akşam
tam bir babacı onda uyuyordu
yandım ben bu akşam ((

merhaba kızlar yeni gelenler hoşgeldiniz ne güzel günden güne çoğalıyoruz
benimde bu aralar kızımla başım dertte ne uyuyo ne duruyo sürekli ağlıyo yaa ne istediğide belli değil sürekli mızmız yemekte zor yediriyorum sinir hastası olucam valla bu gidişle bide istediği olmayınca saçını başını yoluyo kendini yerden yere atıyo benimde canımı yakıyo şimdi küçük anlamıyo diyorum ama gün geçtikçe bu huyları daha çok ortaya çıkıyo ne yapıcam bilmem ona kzmak bağırmakta istemiyorum ama artık bunaltıyo beni çokda inat bu aralar onunla uğraşmaktan hayattan koptum desem yeridir

ay canım benim kızımda öyle inat olmaya başladı malesef büyüdükçe uslanır derken dahada tuhaf inatçı mız mız oluyolar ama canım sen inatlaşma fıstıkla yoksa dahada inatçı olur ...

ay canım benim kızımda öyle inat olmaya başladı malesef büyüdükçe uslanır derken dahada tuhaf inatçı mız mız oluyolar ama canım sen inatlaşma fıstıkla yoksa dahada inatçı olur ...
aynenn cnm yaa çok inatt ya bende üzerine gitmiyorum yoksa bende sinir oluyorum o yüzden üzerine gitmiyorum
ewet ya nerdesiniz kızlar aryık bende dahil uğrayan yok topiğimize....:26:
vallahi ya ben bakıyorum ama kimse yok yazıyorum kimse bişi yazmamış bi ara baya sohbet vardı kimse yazmıyor artık

diğer topikler kaynıyo valla,,,burası bomboş

merhaba kızlar bn de 25 yasında 3bucuk aylık kızımın asya berenımın annesıyım. benım kızım bu aralar yatmak ıstemıyor. oto koltugunda oyuncakları ıcın tepısırken bacakları asagı kadar ınıor yastık koymasam etrafına. uyku sorunumuz yok sallamıyorum. uyanıkken muzık acık oluyor hep evde. bıraz oyalanıyor muzıkle bırlıkte aguluyor bakınıyor bır an cıngar cıkmıs gıbı aglıyor yalnız oldugunu anlayınca.benı gordugu anda elı ayagı durmuyor gulucukler sacıyor benı al der gıbı.kucaga bayılıyor. aynaya delı oluyor. mutlu mutlu ıc cekıyor cok komık :)

merhaba genç anneler:))yeni gelenler hoşgelmiş.genç annelerin çoğaldığını görmek ne güzel:))uzun zamandır yazmıyorum.arada bakıyorum ama kimse yok.ufaklıklardan vakit olmuyor galiba.bizde oğlumla büyümeye çalışıyoruz.kırkımız cıktı.53 günlük olduk.zaman çok çabuk geçiyor.kırkı çıkınca huyuda değişti. huysuzlanmaya başladı sıpa.bakalım ilerleyen günlerde neler olacak daha.sizlerden okuduğum kadarıyla ilerde bayağı bi zorlanıcam gibi.büyüdükçe sorunlarıda artıyor anlaşılan.neyse herkese mutlu günler:))

bende 24 yaşındayım 13 aylık kızım var kızlar çok dertiliyim kızım zayıf 13 aylık dokuz buçuk kilo bana akıl verin..

evet iki tane kullanıyoruz şimdi yemeğini yiyor kilo alamıyor çok uğraşıyom sürekli yemek elimde yediriyorum sanırım minyon olucak sizin bebekler nasıl arkadaşlar..

ben 26 yaşındayım 2,5 yaşında kızım var ailemle aramda 16 saatlik mesafe var 2 yaşına gelene kadar çok zorluk çektim şimdi bana arkadaş gibi

herkeze merhaba ben zaten aranizdaydim ama pasam sagolsun hic durmuyodu bende dogru duzgun vakit ayiripda 2 satir yazamadim ama ozledim sizi .8 aylik oldu pasam 1 aydir surunuyo tam muftaga gitcem onu salonda birakiyorum birde ne gozruyum bende once mutfa girmis

hic birakamiyorum heemn emekleyerek koltugun yanina geliyo direk ayaga kalkiyoo cook fena yani ben yetisemiyorum pasama ona 4 tana adam lazim.

ahh ahh anne olmak cok zor Rabbim hepimize yardim etsin

ayyyyyyyyy bende 21 yasındayımm. bir an önce anne olup aranıza kaltılmak istiyorummmm.. ama ufukta görünmüyo neyse allah hepinize yardım etsin meleklerinizi de korusunn..

ayyyyyyyyy bende 21 yasındayımm. bir an önce anne olup aranıza kaltılmak istiyorummmm.. ama ufukta görünmüyo neyse allah hepinize yardım etsin meleklerinizi de korusunn..

canim benim uzme kendini olur insallah seninde bi bebsin en kisa zamnda onemli olan Rabbim saglilive hayirli evlatlar verisn hepmize insallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…