20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

ayyyy yerim ben onun dillerini,
benimkide konuşsa bi,
ne güzeldir onları duymak onun o küçük ağzından...

ayyyy yerim ben onun dillerini,
benimkide konuşsa bi,
ne güzeldir onları duymak onun o küçük ağzından...
konusur zamanla sen bol bol sohbet et dili çözülür zamanla ikl anne dediginde o kadar çok aglamıstım ki şimdi anneyi bırak aşk sözleri söylüyo bana yavrucumm rabbimin kadına bahşettigi en güzel duygu annelik her gün kadın olduguma anne olduguma şükrediyorum

elimden geldiği kadarıyla konuşmaya çalışıyorum,iş yaparken yaptıklarımı falan anlatıyorum.
ama çıt yok daha.gerçi geç olsunda güç olmasın diyor insan ama bi yandan da endişeleniyorum tabiki.
birde biz ailelerden uzakta başka bir şehirde yaşıyoruz, yani çocuk gündüzleri sadece beni, akşamlarıda 2-3 saat babasını görüyor sadece sanırım bununda etkisi var.

yazın bol bol parlara götür annesi diger çocuklar la kaynaşmasının da etkisi olur her çocuk kendine özgü benim oglumunda baska seyleri geç oldu mesela geç yürüdü geç dişi çıktı hiç gülmezdi zamanla oldu hersey sen elinden geleni yap gerisini zamana bırak

her çocuk farklı oluyor haklsın, mesela 5 aylıkken ilk dişini çıkarmıştı, tam yaşına gireceği gün yani doğumgününde yürümüştü.ama konuşmamız geç olucak belliki.

neyse sağlığı yerinde olsunda bekliycez artık napalım.

havalar bi düzelse yakınımızda park var götürücem ama yaz gelmedi bitürlü yoksa atacağız kendimizi hergün parka...

bizde öyle vallasiz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama istanbul havası çok karışık bu günlerde a tam bahar geldi diyorum ertesi gü n yagmur soguk ben de evde eglendirmeye çalışıyorum oglumu bezden bebek yaptık dün cok güzel oldu binamızdada iki tane daha kendiyle yaşıt bebek var bir araya getiriyoruz çocukları konuşması ile ilgili size tavsiyem her uykudan önce hikaye kitabı okuyun dinlemez görünüyolar ama dinliyolar ben oglumda çok faydalarını gördüm

eskişehir de oturuyoruz,
burda daha güneşi tam olarak göremedik sürekli esen ve ayaz dolu bi havası var.
öyle oynayabileceği yaşıtı olsa çok faydası olacak ama o da yok maalesef.
hikaye kitabınıda haftasonu ankara ya ailelerimizin yanına gideceğiz, inş. ordan almaya çalışıcam.
herhangi bi hikaye kitabı olurmu? yoksa hani şu yaşına uygun olanlardan, resimli falan olanlardan mı alsam acaba?

eşim nişanlı iken askerligini eskişehirde yapmıstı ziyaretine gelmiştim oranın havasını bilirim fena ayazdı çok üşümüştüm iyice yaz gelmeden çıkmanız zor galiba kitaplara gelince herhangi bi kitap tabiki olur yanlız yaşına uygun özellik olarak büyük renkli resimli küçük yazılı olanları tercih edin bide hayvan hikayeleri alın çocukların dikkatini en çok onlar çekiyo çünkü siz okurken o da bakmak isteyecektir

aynen öyle, anlaşılan evde daha çok pinekleyeceğiz oğlumla
kitap fikirlerin için de çok saol.öyle bi kitap bulup alıcam inş.

Son düzenleme:
Evet haklısın valla, ikimizden başka kimse yok,çok önemli bi mazaretleri yoksa eğer ceza keselim ne dersin???

Buarada bu sessiz ve gariban topiğe,,,

GÜNAYDIIIN

evet canım bu ceza işi olabilirrrr
sanada günaydın diyecem ama ikindi oldu bizde ugün anaca girebildik işlerden çocuklardan anca fırsat bulabildim
sizde kaynatmışsınız arkadaşla maşşallah
iyi günler diyim bariiii

Evet haklısın valla, ikimizden başka kimse yok,çok önemli bi mazaretleri yoksa eğer ceza keselim ne dersin???

Buarada bu sessiz ve gariban topiğe,,,

GÜNAYDIIIN

evet canım bu ceza işi olabilirrrr
sanada günaydın diyecem ama ikindi oldu bizde ugün anaca girebildik işlerden çocuklardan anca fırsat bulabildim
sizde kaynatmışsınız arkadaşla maşşallah
iyi günler diyim bariiii

haklısın 2 kuzuyla ancak bitirebilmişsindir işlerini.
bende şimdi öğle yemeğini yedirdim oğluma.
eee nasıl gidiyor düğün hazırlıkları?

haklısın 2 kuzuyla ancak bitirebilmişsindir işlerini.
bende şimdi öğle yemeğini yedirdim oğluma.
eee nasıl gidiyor düğün hazırlıkları?

geldim canım pcnin kablosunda arıza çıktı netten düştüm
dügün hazırlıklarımızda zor ama güzel g,d,yor çok şükür
hemen hemen herşeyimiz hazır sayılır
kızıma tuvalet aldım çok güzel oldu
bayıldı cadaloz üstünden zor çıkarttık
birde ben kendime bişyler alırsam tammam
olacak inşallahhh

ne tatlı olmuştur küçük cadı, zaten kız çocuklarında gelinlikden çok o tarz şeyler daha çok yakışıyor.
güle güle giysin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…