20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

benim ogluşta bir kaç gündür böyle erken kalkıyo normalde 9 930 gibi kalkardı bu günlerde böyle çocugumunda dengesi şaştı mevsimlerden bizde ogluşla kahvaltı yapıyoruz

Son düzenleme:
günaydın kızlar çok güzel eglenceli bir hafta sonu geçirdim haftaya enerjik başladım bu günde pazartesi malum temizlik çamasır ütü günüm pazartesiyi hiç sevmiyorummmmmm:2::2:

günaydın kızlar çok güzel eglenceli bir hafta sonu geçirdim haftaya enerjik başladım bu günde pazartesi malum temizlik çamasır ütü günüm pazartesiyi hiç sevmiyorummmmmm:2::2:

ellerine saglık canım kloay gelsin
bende pazartesi çarşı pazar işlerim vardı onları hallettim
nasip olursa bugünde temizlikkkkk

ellerine saglık canım kloay gelsin
bende pazartesi çarşı pazar işlerim vardı onları hallettim
nasip olursa bugünde temizlikkkkk

günaydın canım dün temizlik yaptımda kaldımı sanki çocuklu evin işi bitmiyo bide bugün misafirlerim var tekrar bastan iş yapıcam birazdan bide ogluş u parka çıkarıyorum her gün bende erken kalkmaya gayret gösteriyorum günüm ölmesin diye sana da kolay gelsin senin ufaklık ne kadarlık

merhabalar kızlar ne yapıyorsunuz bakalım benim kıza çok canım sıkılıyor ek besin olarak hiçbirşey yemiyor anne sütüne güveniyo iştahı yok ne yapacağimı şaşırdım artık canım sıkılıyor baya.

bende öyleydim canım oglum inanılmaz yemek seçiyo du yemiyodu memeyi 11 aylıkken kendi bıraktı emdigi içinde degil geçenlerde doktora götürdüm gelişimi çok normal dedi bide vitamin verdi bu iştahg açar diye bir haftadır veriyorum şimdi anne mama diye aglıyo yine seçiyo ama sevdiklerini yiyo en azından sana tavsiyem vitamin deil de bi doktora götürün o yasına uygun verir bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…