- Konu Sahibi imporatogrly
-
bakındım kaç gündür buralara yoktun anladım daha tatilde heralde diye tatilin nasıl geçti canım benim oglum bu gün su çicegi olduda canım ona sıkkın birazselam kızlar
:79::79::79:
ben 4 günlük ankara tatilinden döndüm,
valiz yerleştirme ve temizliği ancak bitirebildim sabahın 7 sinden bu saate kadar uğraştım, yoruldum vallahi.
eeee sizler nasılsınız.
bakındım kaç gündür buralara yoktun anladım daha tatilde heralde diye tatilin nasıl geçti canım benim oglum bu gün su çicegi olduda canım ona sıkkın biraz
çok güzel geçti,
ama eve dönüşü hiç sevmiyorum çünkü valizler,temizlik bitmek bilmiyor
çok geçmiş olsun kuzuna yaa kıyamam,
aşısını olduysa hafif atlatır inş.
insan ailesinin yanında olurda güzel olmazmı hiç benim annemde adapazarında 1 2 haftaya bi gideriz çok eglenceli geçer.oglumun malesef aşısı yok şimdi uyuyo herbaktıgımda bi tane benek var yanagında çktı şimdi kuzumun sen de dikkat et bize okul çocugundan geçti bu ara çok salgın okul çocukları ile temas ettirmemeye çalış kuzuyu
evet haklısın salgın var sanırım,
ankara daki yeğenimde 4 yaşında o da su çiçeği olmuş, her tarafı benek benekti.
annesi dr.a götürmüş o çıkan beneklere sürmesi için bi krem vermiş , o kremle hafifleşmiş o kızarıkların acısı, hemde kaşınmasını önlüyormuş.
istersen sende bi göster kuzunu, çok huzursuzsa.
bi huzursuzlugu yok simdilik ama eşim gelince götürecegiz doktora kasıntıyı önleyen ilaç filan verir hiç degilse allah kuzularımızı korusun teyzesi benim kuzu uyandı çıkı
yorum çok ilgi istiyo yaramaz sana iyi günler canım
evet canım ya çocuklu evde hiç temizlik felan kalmıyor yap aynı yap aynıgünaydın canım dün temizlik yaptımda kaldımı sanki çocuklu evin işi bitmiyo bide bugün misafirlerim var tekrar bastan iş yapıcam birazdan bide ogluş u parka çıkarıyorum her gün bende erken kalkmaya gayret gösteriyorum günüm ölmesin diye sana da kolay gelsin senin ufaklık ne kadarlık
selam kızlar
:79::79::79:
ben 4 günlük ankara tatilinden döndüm,
valiz yerleştirme ve temizliği ancak bitirebildim sabahın 7 sinden bu saate kadar uğraştım, yoruldum vallahi.
eeee sizler nasılsınız.
bi huzursuzlugu yok simdilik ama eşim gelince götürecegiz doktora kasıntıyı önleyen ilaç filan verir hiç degilse allah kuzularımızı korusun teyzesi benim kuzu uyandı çıkı
yorum çok ilgi istiyo yaramaz sana iyi günler canım
evet canım ya çocuklu evde hiç temizlik felan kalmıyor yap aynı yap aynı
bitde benim kızım çok harekli girmedigi degil el atmadıgı şey yoktur evedde
düşün geçen gün atını almış mutfaga götürmüş onu tabure olarak kulallanarak tezgahe çıkmış ve üst dolapda bir tane kase
almış bir şangırtı koptu bir de baktımki bizim yaramaz iş başında
birde anne ne yaptı demsinmi
gelde kız ozmanda çok şirin oluyorlarr
benim kızım haziranda 2 yaşı bitiecek Allahtan bir mani çıkmazsa
oglumda 5inci ayını dolduruyor bu ayın7sinde
seninki nekadarlık
canım hoşgeldin
ohhh güzelcene hasret gidermişsinizdir
iiyi yapmışsınız
bizlerde iyyiz
dügün telaşı devam koşuşturmaca aynı
kıyamam ona naz da yapar o şimdi.
tekrar geçmiş olsun.
ayy geçmiş olsun canım ya
benim kızımda 1 yaşını doldururken çıkarttı su çiçegini çok ufaktı
daha aşı zamanımızda gelmemişt
akraba çocuklarında bulaştı geçen sen bizim su çiçegi çıkaran çıkarana idi
götür canım dr bir jel verdi bize kaşıntı için çok kaşındırır
birde agrı kesici ve başka bi şurup daha vermişti ama onu niye vermişti hatırlayamıyacagımmm
en kısa zamnda geçerinş
maşallh canım ogluşunahoşbulduuuummmmm çok saol.
evet çok iyi oldu.
en güzel yanıda hiç konuşmayan oğlum dit(git) demeyi öğrendi.en çok da buna seviniyorum.
ama herşeye dit diyor.
maşallah canım senin oglunadasaol canım aman işi gücü bıraktım artık oglum iyi olsun da bu gün hiç bişeye elimi sürmedim benim oglum 2.5 yasında teyzesi senin çocuklarıda allah bagıslasın ikisi de küçükmüs zor oluyomu ben de bir iki sene içinde 2.çocugu istiyorum nasip olursa
ıyı akşamlar bende 25 olcam yakında ve ıkı çocuk annesıyım ben hızlıyım bıraz :) ben art arda yaptım şimsi sıra karıyerde :) bı kızım var 4 yaşında şimdide bır oğlum 2 aylık :)
kızlar merhaba bende varım aranızda 21 yaşındayım Ankarada oturuyorum bebeğim 3 aylık bebişlerinizi Allah bağışlasın
ıyı akşamlar bende 25 olcam yakında ve ıkı çocuk annesıyım ben hızlıyım bıraz :) ben art arda yaptım şimsi sıra karıyerde :) bı kızım var 4 yaşında şimdide bır oğlum 2 aylık :)
günaydın güzel anneler ben yine sabahın köründe ayaktayım gece hiç uyumadım oglum ateşlendi gece sabaha kadar bekledim bişey olur diye canım oglum benim yüzü benek benek oldu yorgunum uykusuzum yapılacak bir sürü iş var iyi olsada ben herseye razıyımm oglum iyi olsun yeter
bende öyleydim canım oglum inanılmaz yemek seçiyo du yemiyodu memeyi 11 aylıkken kendi bıraktı emdigi içinde degil geçenlerde doktora götürdüm gelişimi çok normal dedi bide vitamin verdi bu iştahg açar diye bir haftadır veriyorum şimdi anne mama diye aglıyo yine seçiyo ama sevdiklerini yiyo en azından sana tavsiyem vitamin deil de bi doktora götürün o yasına uygun verir bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?