20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

selam kızlar
:79::79::79:

ben 4 günlük ankara tatilinden döndüm,
valiz yerleştirme ve temizliği ancak bitirebildim sabahın 7 sinden bu saate kadar uğraştım, yoruldum vallahi.

eeee sizler nasılsınız.

bakındım kaç gündür buralara yoktun anladım daha tatilde heralde diye tatilin nasıl geçti canım benim oglum bu gün su çicegi olduda canım ona sıkkın biraz

bakındım kaç gündür buralara yoktun anladım daha tatilde heralde diye tatilin nasıl geçti canım benim oglum bu gün su çicegi olduda canım ona sıkkın biraz

çok güzel geçti,
ama eve dönüşü hiç sevmiyorum çünkü valizler,temizlik bitmek bilmiyor

çok geçmiş olsun kuzuna yaa kıyamam,
aşısını olduysa hafif atlatır inş.

çok güzel geçti,
ama eve dönüşü hiç sevmiyorum çünkü valizler,temizlik bitmek bilmiyor

çok geçmiş olsun kuzuna yaa kıyamam,
aşısını olduysa hafif atlatır inş.

insan ailesinin yanında olurda güzel olmazmı hiç benim annemde adapazarında 1 2 haftaya bi gideriz çok eglenceli geçer.oglumun malesef aşısı yok şimdi uyuyo herbaktıgımda bi tane benek var yanagında çktı şimdi kuzumun sen de dikkat et bize okul çocugundan geçti bu ara çok salgın okul çocukları ile temas ettirmemeye çalış kuzuyu

evet haklısın salgın var sanırım,
ankara daki yeğenimde 4 yaşında o da su çiçeği olmuş, her tarafı benek benekti.
annesi dr.a götürmüş o çıkan beneklere sürmesi için bi krem vermiş , o kremle hafifleşmiş o kızarıkların acısı, hemde kaşınmasını önlüyormuş.
istersen sende bi göster kuzunu, çok huzursuzsa.

bi huzursuzlugu yok simdilik ama eşim gelince götürecegiz doktora kasıntıyı önleyen ilaç filan verir hiç degilse allah kuzularımızı korusun teyzesi benim kuzu uyandı çıkı
yorum çok ilgi istiyo yaramaz sana iyi günler canım

kıyamam ona naz da yapar o şimdi.
tekrar geçmiş olsun.

evet canım ya çocuklu evde hiç temizlik felan kalmıyor yap aynı yap aynı
bitde benim kızım çok harekli girmedigi degil el atmadıgı şey yoktur evedde

düşün geçen gün atını almış mutfaga götürmüş onu tabure olarak kulallanarak tezgahe çıkmış ve üst dolapda bir tane kase
almış bir şangırtı koptu bir de baktımki bizim yaramaz iş başında
birde anne ne yaptı demsinmi
gelde kız ozmanda çok şirin oluyorlarr

benim kızım haziranda 2 yaşı bitiecek Allahtan bir mani çıkmazsa
oglumda 5inci ayını dolduruyor bu ayın7sinde
seninki nekadarlık

canım hoşgeldin
ohhh güzelcene hasret gidermişsinizdir
iiyi yapmışsınız
bizlerde iyyiz
dügün telaşı devam koşuşturmaca aynı

ayy geçmiş olsun canım ya
benim kızımda 1 yaşını doldururken çıkarttı su çiçegini çok ufaktı
daha aşı zamanımızda gelmemişt
akraba çocuklarında bulaştı geçen sen bizim su çiçegi çıkaran çıkarana idi

götür canım dr bir jel verdi bize kaşıntı için çok kaşındırır
birde agrı kesici ve başka bi şurup daha vermişti ama onu niye vermişti hatırlayamıyacagımmm

en kısa zamnda geçerinş

hoşbulduuuummmmm çok saol.
evet çok iyi oldu.
en güzel yanıda hiç konuşmayan oğlum dit(git) demeyi öğrendi.en çok da buna seviniyorum.
ama herşeye dit diyor.

saol canım aman işi gücü bıraktım artık oglum iyi olsun da bu gün hiç bişeye elimi sürmedim benim oglum 2.5 yasında teyzesi senin çocuklarıda allah bagıslasın ikisi de küçükmüs zor oluyomu ben de bir iki sene içinde 2.çocugu istiyorum nasip olursa

hoşbulduuuummmmm çok saol.
evet çok iyi oldu.
en güzel yanıda hiç konuşmayan oğlum dit(git) demeyi öğrendi.en çok da buna seviniyorum.
ama herşeye dit diyor.
maşallh canım ogluşuna
çocuklar kalabalıktan ve çocuklu ortamlardan birşeyler muhakkak kapıyorlar
benim kızımda çouklu ortamlara girdigimizde muhakkak bişiyler ögreniyor
maşallah canım senin oglunada
Allah bagışlasın canım
canım evet zor oluyor ama zor olmadanda kolay bişiy tyok bu hayatta
ayriyettende oglum bize sürpriz yaptı
o yüzdende yaş farkları çok az canım

kızlar merhaba bende varım aranızda 21 yaşındayım Ankarada oturuyorum bebeğim 3 aylık bebişlerinizi Allah bağışlasın

ıyı akşamlar bende 25 olcam yakında ve ıkı çocuk annesıyım ben hızlıyım bıraz :) ben art arda yaptım şimsi sıra karıyerde :) bı kızım var 4 yaşında şimdide bır oğlum 2 aylık :)

QUOTE=XTATLIKIZ;19039180]kızlar merhaba bende varım aranızda 21 yaşındayım Ankarada oturuyorum bebeğim 3 aylık bebişlerinizi Allah bağışlasın[/QUOTE]
amin canım cümlemizinkini bagışlasın
hoşgeldin

canım sende hoşgeldin
Allah bagışlasın kuzularını
ama senden de hızlıları var canım
bende 21yaşındayım
23aylık kızım
5aylıkta bir oglum

ama kariyerim sadece ev hanımlıgı
oda çok nankör yap yao aynıııı

günaydın güzel anneler ben yine sabahın köründe ayaktayım gece hiç uyumadım oglum ateşlendi gece sabaha kadar bekledim bişey olur diye canım oglum benim yüzü benek benek oldu yorgunum uykusuzum yapılacak bir sürü iş var iyi olsada ben herseye razıyımm oglum iyi olsun yeter

Son düzenleme:
kızlar merhaba bende varım aranızda 21 yaşındayım Ankarada oturuyorum bebeğim 3 aylık bebişlerinizi Allah bağışlasın

Hoşgeldiniz kızlar,
allah bağışlasın yavrularınızı da.

Günaydın sabacım,
kıyamam ona ya.şimdi nasıl kuzucuk. dr.a götürebildiniz mi?

günaydın canım dün akşam götürdük doktora alerji ilacı ates düşürücü verdi bide bogazı intap olmus kzumun hepsi üst üste geldi sabaha karsı bide sabah ateslendi şimdi oyun oynuyo doktor şimdi geçirmesi daha iyi dedi ama biran önce iyileşmesini istiyorum yavrumun senin ufaklık nasıl

benim kızım doğdu doğalı böyle sütüm azdı mama verelim dedik her çeşit mamayı denedim hiç birini içmedi ek besinlere erken geçtim onları bile az az yerdi bir ara güzel yemeye başlamıştı yavaş yavaş 100ml kadar çıkarmıştım besinlerini, ama şuan bir kaşığı bile yemiyo çok canım sıkılıyor vitamin veri,yorum fayda etmiyo hiçbirşeyin tadını sevmiyo sanki şaştım artık valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…