- Konu Sahibi imporatogrly
-
selam canım hos geldin kaç yasındasın nerdensin bebeişler küçük heralde
selam,
ne demek, tabiki alırız
hoşgeldin.
nerede oturuyorsun,kaç yaşındasın,bebişin nekadarlık?
eee hadi tanıt kendini bakalım:26::26::26:
slm arkadaşlarilginiz için tşkler ben gaziantepte oturuyorum 21 yaşındayım iki oglum var küçügümüz daha 1,5 aylık büyügümde 3 bitirdi 4 girdi . şimdilik bebişle ugraşıp duruyoruz daha küçük oldugu için uykumuz düzene girmedi bende ortalıkta :93: tam bu şekil dolaşıyorum yarı uyur vaziyettte.
aman dikkat et altın çilek çok zararlıymış.
o parmak boya halı,duvar ve giysilerinden falan çıkıyormu acaba?
bizim yaramaz kuruboyalarıyla eline neresi gelirse çiziyor çünkü.
ya sabacım senin oğluş daha büyük,
bu konuda benden daha deneyimlisindir.
benim kuzu 2009 ekim doğumlu yani tam olarak 19 aylık şuan, ama hala konuşmuyor.
önceleri hannii(anne) ve babba diyordu ama şimdi bunlarıda demez oldu.
bu konu beni çok üzüyor inan,hiç aklımdan çıkmıyor desem yeridir.
çevremde aaa hala konuşmuyor mu diye şaşırıp, beni iyice telaşlandıranlarda var,
erkek çocuğu genelde geç konuşur diyip birazda olsa rahatlatanlarda var.
ne yapacağımı şaşırdım anlayacağın.:18:
selam,
ne demek, tabiki alırız
hoşgeldin.
slm arkadaşlarilginiz için tşkler ben gaziantepte oturuyorum 21 yaşındayım iki oglum var küçügümüz daha 1,5 aylık büyügümde 3 bitirdi 4 girdi . şimdilik bebişle ugraşıp duruyoruz daha küçük oldugu için uykumuz düzene girmedi bende ortalıkta :93: tam bu şekil dolaşıyorum yarı uyur vaziyettte.
arkadaşım canını sıktıgına inan ki degmez bi zmanlar bende senin gibi cok takmıştım kafaya helede etraftakiler daha bu konuşmuyomu diye şaşkınşaşkın sorupta bakıp kalmazlarmıydı sinirden catlardım ama bazılarında dedigi gibi erkek cocuklar gec konuşuyolar bende dr. götürenlerdenim dr. bana gülmüştü oglumu götürdügümde bu cocugu niye getirdin diye . ama şimdi artık iyice cözmeye başladı cok şükür şimdi görtükleri zman da ay nasıl konuşuyo bu cocuk diye söylüyolar anlıcan kimseyi kafana takma
baya bi erken evlenmiş,gencecik de 2 çocuklu bi anne olmuşsun.ne güzel.
allah bağışlasın yavrularını.
küçük bebiş ne tatlıdır şimdi.
ilgilenip cvp yazdığın için çok saol.
senin oğlun ne zaman konuştu.?
dr.a ne kadarlıkken götürdün?:80:
bende 21 yaşındayım ve 8 aylık bir kızım var.
zor olsada anne olmak cok güzel birşey
selam,
ne demek, tabiki alırız
hoşgeldin.
merheba canım hoşgeldin bende gaziantepliyim islahiye ilçesinde oturuyorum.
baya bi erken evlenmiş,gencecik de 2 çocuklu bi anne olmuşsun.ne güzel.
allah bağışlasın yavrularını.
küçük bebiş ne tatlıdır şimdi.
ilgilenip cvp yazdığın için çok saol.
senin oğlun ne zaman konuştu.?
dr.a ne kadarlıkken götürdün?:80:
saol cnm herkesin evledınıAllahım korusun onlara bagışlasın. ben oglumu 21 aylıkken götürdüm peteloga yaşadıgımız herşeyi anlatım nasıl davrandıgını agresifleşmeye başladıgını falan... vs bunların bi olaya baglı olabilecegini düşündü bana sordu hiç başından bişi gectimi diye bende 19 aylıkken bacagının caydanlıktan dökülen sıcak suyla yandıgını söyledim. bu olaydan snr aşırı bi sinirlilik agresifce davranışlar sergiledigini anlttım bunların normal oldugunu söyledi bu tür olaylar helede yanmış olması bunları tetikler dedi zaten yanık merkezinde bu cocuklara pisikolojik destek verdiklerni anlatı bide 3 yaş sendurumu varmış onada girmiş olabilir dedi yani 3 yaşına kadar erkek cocuklarının gec konuşmaları normal sayılıyomuş zamanla düzelir demişti dedigide oldu oglum 34 aylıktan snr iyice cözmeye başladı kelimeleri brz zor telafuz ediyodu ama artık öyle diil cok şükür 1 2 kelime dışında artık herşeyi konuşur oldu ve ben bu cocuk konuşmuyo diye stres eden annesi yeter artık sus oglum diye yalvarır oldum (( baya bi uzun olmuş kusura bakmayın ))
merheba canım hoşgeldin bende gaziantepliyim islahiye ilçesinde oturuyorum.
hoşbulduk tşkler. ben de şehitkamilde önceden şahinbeyliydikte şu son 3 aydır şehitkamilliyiz.:87:
saol cnm herkesin evledınıAllahım korusun onlara bagışlasın. ben oglumu 21 aylıkken götürdüm peteloga yaşadıgımız herşeyi anlatım nasıl davrandıgını agresifleşmeye başladıgını falan... vs bunların bi olaya baglı olabilecegini düşündü bana sordu hiç başından bişi gectimi diye bende 19 aylıkken bacagının caydanlıktan dökülen sıcak suyla yandıgını söyledim. bu olaydan snr aşırı bi sinirlilik agresifce davranışlar sergiledigini anlttım bunların normal oldugunu söyledi bu tür olaylar helede yanmış olması bunları tetikler dedi zaten yanık merkezinde bu cocuklara pisikolojik destek verdiklerni anlatı bide 3 yaş sendurumu varmış onada girmiş olabilir dedi yani 3 yaşına kadar erkek cocuklarının gec konuşmaları normal sayılıyomuş zamanla düzelir demişti dedigide oldu oglum 34 aylıktan snr iyice cözmeye başladı kelimeleri brz zor telafuz ediyodu ama artık öyle diil cok şükür 1 2 kelime dışında artık herşeyi konuşur oldu ve ben bu cocuk konuşmuyo diye stres eden annesi yeter artık sus oglum diye yalvarır oldum (( baya bi uzun olmuş kusura bakmayın ))
ne kusuru, bilakis benimle aynı durumu yaşamış bi anne olarak yazdıkların ve yazacakların benim için çok önemli.:18:
oğlumun algılaması, söylenenleri anlaması ve uygulaması çok güzel ama tek bi kelime dahi konuşmuyor.
ve şuan 19 aylık,
bu aylardayken söylediği kelimeler varmıydı,neler söylüyordu?
yani 3 yaşında birden mi konuşmaya başladı.?
hoşbulduk tşkler. ben de şehitkamilde önceden şahinbeyliydikte şu son 3 aydır şehitkamilliyiz.:87:
uzağız biraz bebişin küçük galiba senin ALLAH bağışlasın.
ne kusuru, bilakis benimle aynı durumu yaşamış bi anne olarak yazdıkların ve yazacakların benim için çok önemli.:18:
oğlumun algılaması, söylenenleri anlaması ve uygulaması çok güzel ama tek bi kelime dahi konuşmuyor.
ve şuan 19 aylık,
yani 3 yaşında birden mi konuşmaya başladı.?
canını sıkma canım elbet konuşur konuşamayan çocuk yok hepsi er geç konuşacaktır algılaması güzelse dediğin şeyleri anlayıp yerine getiriyorsa sorun yoktur sıkma canını biz anneler biraz aceleciyiz bende öyleyim niye emeklemiyor diye düşünüp duruyorum dişimizde yok daha
pek nadir konuşuyodu konşmakta sayılmaz aslında cabalıyodu anne baba al er benim gibi... kücük sözcükler kuuyodu ama tabi zorla algılamasında sorun yoksa hiç canını sıkma zamana bırakne kusuru, bilakis benimle aynı durumu yaşamış bi anne olarak yazdıkların ve yazacakların benim için çok önemli.:18:
ve şuan 19 aylık,
yani 3 yaşında birden mi konuşmaya başladı.?derim inan görüceksin herşey yoluna gircek.
evet uzagız brz bebegim daha 1,5 aylık ama benim bide büyük kecim varuzağız biraz bebişin küçük galiba senin ALLAH bağışlasın.oda buyıl 3 bitirdi.
canını sıkma canım elbet konuşur konuşamayan çocuk yok hepsi er geç konuşacaktır algılaması güzelse dediğin şeyleri anlayıp yerine getiriyorsa sorun yoktur sıkma canını biz anneler biraz aceleciyiz bende öyleyim niye emeklemiyor diye düşünüp duruyorum dişimizde yok daha
dediğin gibi annelik içgüdüsüyle her şeyi sorun edip acaleci davranıyoruz belkide.
sende üzülme, çünkü oğlum 7 buçuk 8 aylıkken emeklemeye başladı.yaşında da yürüdü.
6 aylıkken aaa daha emeklemiyor mu diye sormaları yokmu deli ederdi beni.
sanki bi sorun bu.sanki her bebek,her şeyi aynı anda yapmak zorunda.
üstelik kimi bebekler emeklemeden direk sıralayarak yürümeye başlıyorlar,belki senin bebişinde öyle yapacaktır.
birde sana nacizane tavsiyem,
yere temiz bi battaniye yada çarşaf falan ser ve yere koy devamlı bebeğini.
ve onu yüzüstü yatırıp emekleme pozisyonunda yani,ayaklarının altından hafifçe ittir.bu onunda hoşuna gider,oyun sanıyorlar.hem emeklemesinede yardımcı olmuş olursun.(tecrübeyle sabit)
bende geldim cok yaramaz bir oglum var:)
hoşgeldin:80:
yaramaz oğluşunu ve kendini tanıtırmısın bize?:26:
pek nadir konuşuyodu konşmakta sayılmaz aslında cabalıyodu anne baba al er benim gibi... kücük sözcükler kuuyodu ama tabi zorla algılamasında sorun yoksa hiç canını sıkma zamana bırakderim inan görüceksin herşey yoluna gircek.
inş.öyle olur.
rahatlattın beni çok saol.
neyse geç olsunda, güç olmasın değil mi...
valla bi konuşsun hiç sus demiycem,
sabahtan akşama kadar dırdır başımın etini yesin
sabaaaaa
kübraaaa
nerelerdesiniz kızlaaaarrrrr???
evet uzagız brz bebegim daha 1,5 aylık ama benim bide büyük kecim varoda buyıl 3 bitirdi.
rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım iş için mi antepde oturuyorsunuz.
dediğin gibi annelik içgüdüsüyle her şeyi sorun edip acaleci davranıyoruz belkide.
sende üzülme, çünkü oğlum 7 buçuk 8 aylıkken emeklemeye başladı.yaşında da yürüdü.
6 aylıkken aaa daha emeklemiyor mu diye sormaları yokmu deli ederdi beni.
sanki bi sorun bu.sanki her bebek,her şeyi aynı anda yapmak zorunda.
üstelik kimi bebekler emeklemeden direk sıralayarak yürümeye başlıyorlar,belki senin bebişinde öyle yapacaktır.
birde sana nacizane tavsiyem,
yere temiz bi battaniye yada çarşaf falan ser ve yere koy devamlı bebeğini.
ve onu yüzüstü yatırıp emekleme pozisyonunda yani,ayaklarının altından hafifçe ittir.bu onunda hoşuna gider,oyun sanıyorlar.hem emeklemesinede yardımcı olmuş olursun.(tecrübeyle sabit)
dediğin şeyi yapıyorum canım ama bizim ki tam tersi ağlıyo ağız üstü yatmak istemiyor belkide dediğin gibi birden hareketlenir hayırlısıyla.aceleci anneleriz bizler dediğin gibi milletin lafı hiç bitmiyor zaten aldırış etmiyorum fazlada.bebeğim hasta birde teyzesi kışın bronşit olmuştu yaz girişi hasta ettik kızımı yine öksürüyor çok kötü iltihap dolmuş boğazı nasıl oldu birden anlamadım iyi olur inş.
bende geldim cok yaramaz bir oglum var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?