20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

selam canım hos geldin kaç yasındasın nerdensin bebeişler küçük heralde

arkadaşım canını sıktıgına inan ki degmez bi zmanlar bende senin gibi cok takmıştım kafaya helede etraftakiler daha bu konuşmuyomu diye şaşkınşaşkın sorupta bakıp kalmazlarmıydı sinirden catlardım ama bazılarında dedigi gibi erkek cocuklar gec konuşuyolar bende dr. götürenlerdenim dr. bana gülmüştü oglumu götürdügümde bu cocugu niye getirdin diye . ama şimdi artık iyice cözmeye başladı cok şükür şimdi görtükleri zman da ay nasıl konuşuyo bu cocuk diye söylüyolar anlıcan kimseyi kafana takma

bende 21 yaşındayım ve 8 aylık bir kızım var.

zor olsada anne olmak cok güzel birşey

hoşgeldin:80:
allah bağışlasın yavrunu.

diğer açmış olduğun konulardan biliyorum ve hatta dua konusuna cvpda yazmıştım,
inan bebeğin hep dualarımda.
şimdi nasıl, iyidir inş.

sabaaaaa

kübraaaa

nerelerdesiniz kızlaaaarrrrr???

burdayım sevdacım huhu ya dün eşim evdeydi fazla giremedim bu günde öglen gitti o varken bilgisayarla ugrasmama kızıyorda giremiyorum pek canım ben yarın adapazarına anneme gidiyorum bir hafta on gün filan yokum hem hazırlanıp hem evi toplu bırakma telası içindeyim of of bide dönüşü var eşya yerlestirme vs eşim iş için ankaraya gidiyo bende fırsattan istifade anneme kaçıyorum annemin oturdugu yerler çok güzel her evin önünde park var kum havuzları var bide tertemiz hava göktuguma degişiklik olur diye eişimin gitmesine sevinmedim degil yanio varken hayatta yanlız bırakmıyoda bi yere bende fırsatçılık yapıyorum biraz sen nasılsın canım ufaklık nasıl ordanda fıırsat buldukça girerim nete laflarız kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…