- Konu Sahibi imporatogrly
-
selam arkadaslar bu ara o kadar yogunum ki giremiyorum iş güç çocuk filan bide dügün telası çeyiz hazırlıgı telas basladı sizler nasılsınız bebegi düsen arkadasa çok geçmiş olsun nasıl iyidir insallah neyse ben kaçıyorum kimsede yok topikte zaten insallah denk gelirsek sohbet ederiz iyi günler kızlarr
selam arkadaslar bu ara o kadar yogunum ki giremiyorum iş güç çocuk filan bide dügün telası çeyiz hazırlıgı telas basladı sizler nasılsınız bebegi düsen arkadasa çok geçmiş olsun nasıl iyidir insallah neyse ben kaçıyorum kimsede yok topikte zaten insallah denk gelirsek sohbet ederiz iyi günler kızlarr
bak sen minik kazanovaya şimdiden başladı heeee
yerim onu ben
çocuk annesine gelin seçmeye başlamışşşşş
siz fazla gezmeyin bari yazın yoksa sevda işin zorrr bu çapkının elinden
iyi gezmeler canım
kolay gelsin sabacım.
tatlı telaşlar bunlar.
hayırlı olsun,
kızkardeşin evleniyodu sanırım.
nezaman düğün?
:80:
hiç sorma teyzesi,
valla işim var benim bu küçük çapkınla...
senin bebişlerde iyilerdir.inş.
az kalmış senin görümce olmanada
sağol canım iyi çok şükür birşey olmadı sağ salim atlattım çok koktum RABBİM kimseye korktuğunu uğratmasın.sizin kim evleniyor hayırlı olsun inş.
canım sanada kolay gelsin
sizde başladınız artık,
ama daha sizin var sanırım düğününüze
bizim son 15 gün
ve daha çeyiz serecegiz
yarın sabah ta kaynanam geliyor memleketten
bana dua edin işlerimiz yolunda gitsin
sizinde ve bütün hayırlı işi olanların
kız kardeşim evleniyo sevda cım bir buçuk ay kaldı tatlı telaşlar tabi canım dün gidip emin önünden havlularını aldım şimdi bütün kızlar toplandık onu dikiyoruz sen nasılsın ankara nasıl tatilin nasıl gidiyo
sizin çok az kalmış bizim 1.5 ay var ama şimdiden bi telas ki sorma son günler daha zordur heralde canım neyse insallah sizde hayırlısıyla güzel atlatırsınız inşallah sen nerden sin canım
evet canım biz artık gün sayıyoruz
çok az kaldı
Allah hepimizin işlerine kolaylık versin
canım biz istanbuldayız
siz nerdesiniz
sizinde az kalmış sayılır
koşturmaca devam
kıyafetini nne yaptın canım
hallettinmi
huuuuu huuuuuu
kızlar
neolmuş bu topiğe böyle
kimsecikler gelmemiş
neler yapıyorsunuz bakalım böyle yoğun olacak kadar
ben de sabah 7 de geldim eve.
birsürü iş beni bekliyor çamaşırlar,temizlik,ütü oooffff offffff[/ yaz geldi sevdacım temizlik gezmeler basladı artık öglene kadar iş yapıyorum sonrada kendimi sokaklara atıyorum sanada kolay gelsin bu gün benimde büyük temizlik günüm dü herseyin altını kaldırdım sildim oglusu uyuttum yemegimi koydum ütü kaldı sanada kolay gelsin canım zor olmustur memleketinden ayrılmak aybars bey nasıl hava degişiömi olmdı insallah
huuuuu huuuuuu
kızlar
neolmuş bu topiğe böyle
kimsecikler gelmemiş
neler yapıyorsunuz bakalım böyle yoğun olacak kadar
ben de sabah 7 de geldim eve.
birsürü iş beni bekliyor çamaşırlar,temizlik,ütü oooffff offffff[/ yaz geldi sevdacım temizlik gezmeler basladı artık öglene kadar iş yapıyorum sonrada kendimi sokaklara atıyorum sanada kolay gelsin bu gün benimde büyük temizlik günüm dü herseyin altını kaldırdım sildim oglusu uyuttum yemegimi koydum ütü kaldı sanada kolay gelsin canım zor olmustur memleketinden ayrılmak aybars bey nasıl hava degişiömi olmdı insallah
hiç sorma valla böyle uzun kalınca, hem ayrılmak hem buraya yani yalnızlığa adapte olmak zor oluyor
bende yen bitirdim temizliği ama daha ütü var, camları silecektim ama yağmur yağacak gibi vazgeçtim bende
aybars beyimizde iyi şimdilik çok şükür,
inş.sonradan çıkmaz bişeyi.
senin kuzu da iyidir inş.:80:
benim kuzuda iyi canım örümcek adama taktı bu ara anne bak ösüsek adam oldum diyo geçen çarsıda örümcek adamlı çorap la buluz aldırdı üzerinden çıkarmıyo kirlendi ama sabah kalkar kalkmaz onu sıoruyo zor olur tabi yanlızlık arkadasın filan yokmu orada kafa dengi biri olsa senin için iyi olur belki
merhabalar kızlar nasılsınız ben bu aralar temizliklten fırsat bulamıyorum kapı cam duvar derken akşam oluyor sağolsun annemle kaynanamda yardımcı oluyor yoksa çocukla olacağı yok zor oluyor valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?