20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

sağol canım iyi çok şükür birşey olmadı sağ salim atlattım çok koktum RABBİM kimseye korktuğunu uğratmasın.sizin kim evleniyor hayırlı olsun inş.

canım sanada kolay gelsin
sizde başladınız artık,
ama daha sizin var sanırım düğününüze
bizim son 15 gün
ve daha çeyiz serecegiz
yarın sabah ta kaynanam geliyor memleketten
bana dua edin işlerimiz yolunda gitsin
sizinde ve bütün hayırlı işi olanların

kolay gelsin sabacım.
tatlı telaşlar bunlar.
hayırlı olsun,
kızkardeşin evleniyodu sanırım.
nezaman düğün?
:80:

bak sen minik kazanovaya şimdiden başladı heeee
yerim onu ben
çocuk annesine gelin seçmeye başlamışşşşş
siz fazla gezmeyin bari yazın yoksa sevda işin zorrr bu çapkının elinden
iyi gezmeler canım

hiç sorma teyzesi,
valla işim var benim bu küçük çapkınla...
senin bebişlerde iyilerdir.inş.
az kalmış senin görümce olmanada

çok şükür canım benimkilerde iyiler
sorma çok az kaldı
inş iyi bir görümce olurum
görümceler pek sevilmezmiş
gerçi ben iki tane görümcem ikisinide ablam olmadıgı için abla yerine koydum ve çok severim
inş bizim gelinde beni sever bi sıkıntımız olmazz

sağol canım iyi çok şükür birşey olmadı sağ salim atlattım çok koktum RABBİM kimseye korktuğunu uğratmasın.sizin kim evleniyor hayırlı olsun inş.

amin canım kız kardeşimn evkleniyo 1.5 ay sonrada onun ntelası var bizdede canım tekrar geçmiş olsun düse kalka büyüyolar işte ne yapacaksın neyse iyi günler ufaklıgı öpün yerime

kız kardeşim evleniyo sevda cım bir buçuk ay kaldı tatlı telaşlar tabi canım dün gidip emin önünden havlularını aldım şimdi bütün kızlar toplandık onu dikiyoruz sen nasılsın ankara nasıl tatilin nasıl gidiyo

sizin çok az kalmış bizim 1.5 ay var ama şimdiden bi telas ki sorma son günler daha zordur heralde canım neyse insallah sizde hayırlısıyla güzel atlatırsınız inşallah sen nerden sin canım

iyiyim şükür.
tatilimde güzel geçiyor.
pazartesi evimizde oluruz.

bugün yine gezdik geldik, kuzumda yorgun düştü tabi alışkın değil böyle gezmelere, uyuyor şimdi.
ama ben ondan daha çok yoruluyorum peşinde koşmaktan..

sizin çok az kalmış bizim 1.5 ay var ama şimdiden bi telas ki sorma son günler daha zordur heralde canım neyse insallah sizde hayırlısıyla güzel atlatırsınız inşallah sen nerden sin canım

evet canım biz artık gün sayıyoruz
çok az kaldı
Allah hepimizin işlerine kolaylık versin
canım biz istanbuldayız
siz nerdesiniz
sizinde az kalmış sayılır
koşturmaca devam
kıyafetini nne yaptın canım
hallettinmi

huuuuu huuuuuu

kızlar
neolmuş bu topiğe böyle
kimsecikler gelmemiş

neler yapıyorsunuz bakalım böyle yoğun olacak kadar

ben de sabah 7 de geldim eve.
birsürü iş beni bekliyor çamaşırlar,temizlik,ütü oooffff offffff

bende istanbuldayım canım ataşehirdeyim ama annem adapazarında telasımız orda yani git gel yapıyoruz kıyafetim aklımda bi kaç şey var da bi kaç kilo vermeye çalısıyorum haziran ortası gibi alacagım sen ne yaptın diktirdinmi bişey

benim kuzuda iyi canım örümcek adama taktı bu ara anne bak ösüsek adam oldum diyo geçen çarsıda örümcek adamlı çorap la buluz aldırdı üzerinden çıkarmıyo kirlendi ama sabah kalkar kalkmaz onu sıoruyo zor olur tabi yanlızlık arkadasın filan yokmu orada kafa dengi biri olsa senin için iyi olur belki

ösüsek adam
ay yerim ben onun dillerini...

sabacım burada ne bi akrabamız nede bi tanıdığımız falan var.
oturduğum bina 4 katlı ve 4 daire var zaten,2 daire boş diğerinde de benden yaşça büyük 2 çocuklu bi bayan oturuyor ama o zaten buralı olduğu için geleni gideni çok oluyor bana ihtiyacı kalmıyor yani
ilk geldiğinde ayaküstü tanıştık birde rastladıkça selamlaşıyoruz o kadar......

merhabalar kızlar nasılsınız ben bu aralar temizliklten fırsat bulamıyorum kapı cam duvar derken akşam oluyor sağolsun annemle kaynanamda yardımcı oluyor yoksa çocukla olacağı yok zor oluyor valla.

günaydın kızlar
nasılsınız?:79:

kübra sende uğramıyorsun düğün teleşından sanırım....:26:

merhabalar kızlar nasılsınız ben bu aralar temizliklten fırsat bulamıyorum kapı cam duvar derken akşam oluyor sağolsun annemle kaynanamda yardımcı oluyor yoksa çocukla olacağı yok zor oluyor valla.

bahar temizliği var yani.oh ne güzel yardımcılarında varmış.
dediğin gibi bu kuzularla temizlik falan yapılmaz hele seninki daha küçük sürekli kucak ister.
yemek sorunu vardı heralde bebeğinin değil mi?
şimdi nasıl, girmiştir inş. bi düzene.
kolay gelsin:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…