- Konu Sahibi imporatogrly
-
günaydın kızlar
nasılsınız?:79:
kübra sende uğramıyorsun düğün teleşından sanırım....:26:
bahar temizliği var yani.oh ne güzel yardımcılarında varmış.
dediğin gibi bu kuzularla temizlik falan yapılmaz hele seninki daha küçük sürekli kucak ister.
yemek sorunu vardı heralde bebeğinin değil mi?
şimdi nasıl, girmiştir inş. bi düzene.
kolay gelsin:80:
zamanla olur belki arkadas çevren canım ama olmasada bosver senin en büyük arkadasın küçük bey bi de o olmasaydı düşünsene daha çok sıkılırdın ikinciyi düşünüyomusun canım ben biraz kararsızım da bebeklilere soruyorum hepösüsek adam
ay yerim ben onun dillerini...
sabacım burada ne bi akrabamız nede bi tanıdığımız falan var.
oturduğum bina 4 katlı ve 4 daire var zaten,2 daire boş diğerinde de benden yaşça büyük 2 çocuklu bi bayan oturuyor ama o zaten buralı olduğu için geleni gideni çok oluyor bana ihtiyacı kalmıyor yani
ilk geldiğinde ayaküstü tanıştık birde rastladıkça selamlaşıyoruz o kadar......
zamanla olur belki arkadas çevren canım ama olmasada bosver senin en büyük arkadasın küçük bey bi de o olmasaydı düşünsene daha çok sıkılırdın ikinciyi düşünüyomusun canım ben biraz kararsızım da bebeklilere soruyorum hep
sabacım burası çok küçük bi yer, merkezde değil de eskişehire 50km.uzaklıkta bi ilçede yaşıyoruz maalesef.o yüzden öyle arkadaş çevresi falan olacağını sanmıyorum,
anlayacağın benim tek arkadaşım küçük erkekim oğluşum.
o olmasa duramam vallahi buralarda.
2.bebeğide düşünmüyorum ben yeter bi tane diyorum.....
sen düşünüyosun sanırım:26:
evet canım biz çok istiyoruz eşim 3 diyo ama iki düşünüyorum ben biraz daha yasım geçsin diye bekliyorum birazda oglus büyüsün allah nasip ederse tabi.sürekli orada mı yasamayı düşünüyosunuz canım tamamen mi yerlestiniz
selamanneler bu topigi yeni keşfettim aranıza benide alırsınız umarım :93:
hayırlısıyla olur 2.bebişinde inş.
biz iş dolayısıyla geldik buraya yani eşimin tayini buraya çıktı,
eylülde 1 senemiz doluyor buraya geleli.
dört gözle ankara tayini bekliyoruz ama çok kuvvetli bi torpil olmayınca çok ama çok zor.:84:
selamanneler bu topigi yeni keşfettim aranıza benide alırsınız umarım :93:
herseyde vardır bi hayır canım hayıerlısı olsun eşin ögretman galiba bi yöndende sehir kalabalıgından uzakta basbasasınız oda güzel bişey bence bulundugu ortamı güzellestirmek +insanın kendielinde
kıyafet için bi on bes gün daha bekleyecegim canım bi kac kilo gider insallah sora alacagım bu gün bende dişçiye gittim kanal tedavisi yaptı iki gün daha gidecegim dolgu olacak çocuklugumdan beri dişimi düzenli fırcaladıgım halde çürük olustu hamilelikten sonra ama kalsiyum eksikliginden allahtan iyiceçürümeden farkettik de bu gün eşimle gittik oda yaptırdı ösüsek adamım babasıyla sarıldı uyuyolar bu gün ona parmak boyası ile elişi mazemeleri aldım alkınca el izleri filan çıkaracagız dün çok güzel süslü tabak boyadı üzerinede elini bastı teyzesi sanada tavsiye ederim parmak boyasını ben hep guaj kullanıyodum da bu yıkana bilen oldugu için aldım vasın batsın diyorum her yer oglumla yüzümüzü boyayalım biraz eglence olsun aybars bey nasıl sen nasılsın sevda cım bittimi işler benim bide on bes gün sora filan boya badana telasım baslayacak of of
bende hamileyken almadım canım kısın alıp yazın verenlerdenim 68 kg dim en son altın çilek aldım biri ölmüs galiba eşim izlemiş haberlerde eve geldi attı su an yanlız pilates yapıyorum ekmegi kestim salata türü şeyler yiyorum istesem çok kolay kilo veriyorum ama ne zaman ben rejimdeyim desem daha çok yiyesim geliyo benim oglanında yedigi bi kaç sey var canım yogurt çorbası makarna pilav köfte kızartma yemek olarak bunlar kahvaltıda tahin pekmez yumurta üzerine domates salatalık zeytin yiyo bende vitamin alsın diye sebzeli krep filan yapıyorum insallah düzelir biraz büyüyünce tek umudum o boyu kg si iyi dedi doktor canım parmak boyası guaj gibi kırtasiyede kutuda satılıyo hani çoçuklar bütün elin boyayıp el izi yapıyolar ya ondan fon kartona elimizi çıkaracagız fotograflarla süsleyip duvara asıcam yaptıgı seyleri buz dolabına filan asınca çok seviniyo aksam babası gelir gelmez gösteriyo gelişimi için çok faydalı olduguna inanıyorum hem yasıda önemli degil zararlı da degil yıkandımı çıkıyomus ufaklık hala uyuyo sabırsızlıkla uyanmasını bekliyorum
sevdacım bende ilk kez aldım daha önce guajla yaptım onlar çıkmadı da kırtasiyeci bu çıkar dedi zaten boya kıyafetleri ayrı bide evin önünde bahçe var orda yapıyoruz çogunlukla evde yaparkende örtü seriyorum ama senin kuzu küçük durmaz yerinde batırsın bos ver kız eglensinlede sileriz gider canım konusma konusunu çok takma kafana ben öyle bi sey kendimde yasamadım göktug daha 8 aylıkken net anneee dedi ama cevremde çok var öyle geç konusan yigenim 3 yasından sonra konustu su an da binamızda senin oglunla yasıt bebek var oda konusmuyo anneye nenne filan diyo telas etmene gerek yok bence kitap oku bol bol konus sen elinden geleni yap gerisini oluruna bırak bi dillendimi de bıkarsın ama benim oglum günde 100 kez anne ne yapıyosun anne nereye gidiyoz anne... anne.... bole geçiyo günüm canları sag olusunda hersey olur gider
aman dikkat et altın çilek çok zararlıymış.
o parmak boya halı,duvar ve giysilerinden falan çıkıyormu acaba?
bizim yaramaz kuruboyalarıyla eline neresi gelirse çiziyor çünkü.
ya sabacım senin oğluş daha büyük,
bu konuda benden daha deneyimlisindir.
benim kuzu 2009 ekim doğumlu yani tam olarak 19 aylık şuan, ama hala konuşmuyor.
önceleri hannii(anne) ve babba diyordu ama şimdi bunlarıda demez oldu.
bu konu beni çok üzüyor inan,hiç aklımdan çıkmıyor desem yeridir.
çevremde aaa hala konuşmuyor mu diye şaşırıp, beni iyice telaşlandıranlarda var,
erkek çocuğu genelde geç konuşur diyip birazda olsa rahatlatanlarda var.
ne yapacağımı şaşırdım anlayacağın.:18:
cnm benm bi ablamın oğlu 3 yaşında konuştu
diğer ablamın oğluda 3 yaş 2 aylıkken konuşmaya başladı.
bnce takma kafana.
ablamda doktora götümüştü bişi çıkmamıştı
şimdi büyüdüler kocaman abi oldular tabe şakkır şakır konuşuolar.
Selam nasılsınız kızlar?
:119::124::129:
selam sevdacım b iz iyiyiz hazırlandım dişçiye gidiyorum simdi ufaktan bi tırsma var sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?