20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

öyle valla,
gitmeden günler önce seviniyor insan.
ama orada da o 2 gün öyle çabuk geçiyor su gibi akıyor.
zorlukları çoooooooooooookkkk sabacım.
hiç açma o dertlerimi.
susturamazsın vallahi beni sonra
senin istanbulda akrabaların falan var mı?yalnız değilsin değilmi?

benim bütün akrabalarım istanbulda canım bitek annem adapaarında orda 2 evliligini yapmıstı 10yıl önce gitti 4 yıl öncede eşi vefaat etti annemde bi kız bi erkek kardesimle orada kendine düzen kurdu orda yasıyolar yani bende dedemlerin yanında büyüdüm dedemlerle dayımlar la yakın oturuyoruz esimin aileside istanbulda

selam arkadaşlar!!!

selam kızlar nasılsınız topik kaynamıs masallah yeni genç anneler katılmıs aramıza o renkli kurabiyelere bayıldı en kısa zamanda yapacagım çok güzel görünüyolar sevdaaaaa nasılsın kız

slm arkadaşlar haoş geldiniz nasılız bugüün annelik cok yorucu geciyo bizde bizim minigin hiç huzuru yok bugün sürekli aglamalar inanın sabahın 4 den beri tamamen ayaktayım gece uyandıklarını saymıyorum.

selamm canlarrr ben melek 21yaşındayım 1buçuk senelik evliyim ve daha 2aylık bebeğim var istanbulda oturuyorum aranıza alırsanız sevinirim

öyle kolay büyümüyolar işte sende yat uyu onlar uyurken işi gücü boşver canım ben öyle yapıyorum gerçi senin ikisinin aynı anda uyuması mucize olur galiba

anladın sabacım.

ne güzel akrabalarınız istanbuldaymış.
ondan ayrılamıyorsun istanbuldan sende.:)

annelik zor zaanat maalesef.
valla tek çaresi onlar uyuduğunda tüm işi gücü bırakıp sende yatacaksın.
yoksa ortalıklarda böyle dolaşmak zorunda kalıyoruz.

selamm canlarrr ben melek 21yaşındayım 1buçuk senelik evliyim ve daha 2aylık bebeğim var istanbulda oturuyorum aranıza alırsanız sevinirim

aldık bileeee

hoşgeldin sende.

kızlarrr sabaaa kaçar eşim aradı yoldaymıs gelecek dısarı çıkacagız ufaklıga bişeyler alabcagız size iyi kaynatmalar iyi akşamlar

melek cnm sanırım mart annesisin bende sana cok yakınım bende 8 nisanda ikinci paşamı kucagıma aldım ilk oglumda mart bebegiydi koç bucu erkekler brz yaramazlar Allahım sabrımızı artırsın işimiz zor:97:

melek cnm sanırım mart annesisin bende sana cok yakınım bende 8 nisanda ikinci paşamı kucagıma aldım ilk oglumda mart bebegiydi koç bucu erkekler brz yaramazlar allahım sabrımızı artırsın işimiz zor:97:

evet canım 16martta doğum yaptım.rabbim korusun bebişlerini .eee erkek çocuklar ne yaparsan yap kızlara göre biraz daha yaramaz oluyo birazda şımartılırsa tamam bittik bizzz:)

evet canım 16martta doğum yaptım.rabbim korusun bebişlerini .eee erkek çocuklar ne yaparsan yap kızlara göre biraz daha yaramaz oluyo birazda şımartılırsa tamam bittik bizzz:)

inan canım şımartmayla alakası yok şahsen ben bizzat tecrübemi söylüyorum inan inatcının teki olarak yetişiyolar bazen imdat diyesim geliyo (aradada dedigim olmuyo diil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…