- Konu Sahibi imporatogrly
-
ya eşimle bende ölüyoruz o filme çok komikk defalarca seyrediyoruz goktug sayesinde bazı yerlerinide ezberlemiş onlarla beraber soyluyo bebecik nerdeeee yapıyo sid gibi sen memleketine gidiyosun seviniyosundur canım uzaklıklar aynı evet.ben dogma büyüme istanbulluyum istanbuluma ayrı bi sevgim var çok bunaldım degişikligede ihtiyacım var ama burda bir günlügüne bile ayrılsam içim biraz buruk oluyo seni düşünemiyorum çok zor olsa gerek alıstıgın yerden uzakta
Merhaba kızlar bende 25 yaşındayım 15 aylık oğlum var
Yukarıdaki yorumlarda Adapazarından bahsediliyor
Bende Adapazarında oturuyorum.
hoşgeldin aramıza.
allah bağışlasın oğluşunuda.
öyle valla,
gitmeden günler önce seviniyor insan.
ama orada da o 2 gün öyle çabuk geçiyor su gibi akıyor.
zorlukları çoooooooooooookkkk sabacım.
hiç açma o dertlerimi.
susturamazsın vallahi beni sonra
senin istanbulda akrabaların falan var mı?yalnız değilsin değilmi?
selam arkadaşlar!!!
selam kızlar nasılsınız topik kaynamıs masallah yeni genç anneler katılmıs aramıza o renkli kurabiyelere bayıldı en kısa zamanda yapacagım çok güzel görünüyolar sevdaaaaa nasılsın kız
Hoşbulduk
Merkezdeyim ben
slm arkadaşlar haoş geldiniz nasılız bugüün annelik cok yorucu geciyo bizdebizim minigin hiç huzuru yok bugün sürekli aglamalar inanın sabahın 4 den beri tamamen ayaktayım gece uyandıklarını saymıyorum.
selamm canlarrr ben melek 21yaşındayım 1buçuk senelik evliyim ve daha 2aylık bebeğim var istanbulda oturuyorum aranıza alırsanız sevinirim
hos geldin canım bebişin kızmı erkekmi istanbulun neresindesin
hoşbulduk canım bebişim erkek canım TAHA,m var teyzesi anadolu yakasında sarıgazide de oturuyoruz
benim bütün akrabalarım istanbulda canım bitek annem adapaarında orda 2 evliligini yapmıstı 10yıl önce gitti 4 yıl öncede eşi vefaat etti annemde bi kız bi erkek kardesimle orada kendine düzen kurdu orda yasıyolar yani bende dedemlerin yanında büyüdüm dedemlerle dayımlar la yakın oturuyoruz esimin aileside istanbulda
slm arkadaşlar haoş geldiniz nasılız bugüün annelik cok yorucu geciyo bizdebizim minigin hiç huzuru yok bugün sürekli aglamalar inanın sabahın 4 den beri tamamen ayaktayım gece uyandıklarını saymıyorum.
selamm canlarrr ben melek 21yaşındayım 1buçuk senelik evliyim ve daha 2aylık bebeğim var istanbulda oturuyorum aranıza alırsanız sevinirim
kızlarrr sabaaa kaçar eşim aradı yoldaymıs gelecek dısarı çıkacagız ufaklıga bişeyler alabcagız size iyi kaynatmalar iyi akşamlar
hayırlı yolculuklar sabacım.
öp kuzuyu benim yerime.
allah bagıslasın canım yeni anne çok güzel degilmi annelik
hoşgeldin canım nedemek alırız tabiki allah bagışlasın evladınıda
melek cnm sanırım mart annesisin bende sana cok yakınım bende 8 nisanda ikinci paşamı kucagıma aldım ilk oglumda mart bebegiydi koç bucu erkekler brz yaramazlar allahım sabrımızı artırsın işimiz zor:97:
evet canım 16martta doğum yaptım.rabbim korusun bebişlerini .eee erkek çocuklar ne yaparsan yap kızlara göre biraz daha yaramaz oluyo birazda şımartılırsa tamam bittik bizzz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?